Arama sonuçlarınız

1. Sinanakkoyun0

125cc motor önerisi

125 cc yi görünce damladım ASFGASJKGFAS. Daha önce de yazdım yine yazıyorum, Bende drift L var, ilk motorum. Açıkçası kullanım olarak gayet memnunum, abs yok ama cbs var, kullanımda ne kadar hissediyorum bilmiyorum ama bence hiç olmamasından iyidir. (rakibi olarak görünen Tvs raider de kampana...
  2. Sinanakkoyun0

PCX yan ayaklık müşürü iptal etme

Valla hiç tavsiye etmem :D Bende Drift L var, normalda yan ayaklık açıkken motor çalışmıyor, bi ara müşürü çıkmıştı sizin gibi düşündüm orta ayağa çekmiyim dedim. Daha iyi oluyo falan diye düşündüm fakat bikaç defa ayaklığı açık unutunca ilk işim servise uğramak oldu :)
  3. Sinanakkoyun0

Motor önerisi

Valla ben olsam drifti alırım, ben bir drift kullanıcısıyım ama bunu driftim olduğu için söylemiyorum, ilk motorun ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. İllaki devrilecek çizilecek. Sıfır alırsan motor tertemiz olsa bile satarken zarar edeceksin. Bi de motoru devirdiğin çizdiğin senaryoyu düşün...
  4. Sinanakkoyun0

Aksiyon Kamerası Önerisi Olanlar?

Bende action 4 var gayet memnunum valla
  5. Sinanakkoyun0

Motosikletime çöp döküldü..

fotoğrafları yükledim ama hata verdi, tekrar atacağım
  6. Sinanakkoyun0

Maalesef ki olay tekrarlanıyor. İlk yazımda da bahsettiğim gibi daha önce sigara izmariti gibi şeyler de atılmıştı. Artık gına geldi, kimsenin kalbini kırmadan, başımı belaya sokmadan bu işten sıyrılmak istiyorum ama karşımdaki hıyarlar yüzüne çok zor gibi görünüyor. Yönetime biraz daha baskı...
  7. Sinanakkoyun0

motorun üstünde herhangi bişey bulduğumda ben de aynısını yapıyorum, binadaki çoğu cam açık, saymadığım akrabası kalmıyo ama yüzsüz p**enk bi daha yapıyo 1756361809 yöneticiyle çok görüştüm, daireleri tek tek uyardım daha napabilirim adama diyor
  8. Sinanakkoyun0

hocam daha önce yapmış olduğum bi kazada şikayet konusu oldu ( https://www.motosiklet.net/forum/konu/trafikte-yasadigim-olay.222115/post-4848146 ). Şikayet sonucunu geçin şikayette bile sorun yaşadım, o yüzden yine şikayet yolunun pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Daha farklı ne yapabilirim...
  9. Sinanakkoyun0

Galiba taşınmayı düşünmeye başlayacağım
  10. Sinanakkoyun0

Arkadaşlar merhaba, daha önce böyle bi konu açıldı mı bilmiyorum. Motosikletimi site içerisinde parkettiğim tek bir nokta var, başka yere alma şansım yok çünkü zincirleyemiyorum Ama üst katlardan sürekli çöp atılıyor, sigara izmariti atılıyor. En sonuncusu dün yaşandı yukarıdan yağlı yemek...
  11. Sinanakkoyun0

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

Birkaç ay önce ben de bunu düşünüyodum hangisi mantıklı olur diye. Sıfır drift L aldım. en azından garantili, arıza yapsa bile serviste yaptırabileceğim. Eski japon alacak olsaydım bi de usta derdim olacaktı. tabiki bi japon kalitesi asla beklenmez ama eski japona bineceğime yeni çine binerim...
  12. Sinanakkoyun0

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Uzun zamandır takip ettiğim fakat tarzını asla tasvip etmediğim birisiydi. Videolarında gördüğümüz gibi çok cesurca kullanıyordu, çok dar yerlerden geçip yüksek hızlarda teker vs.. yapıyordu ama garip olan böyle bir sürücünün bu kadar basit bir şekilde hayatını kaybetmesi bence. Yani İllaki...
  13. Sinanakkoyun0

Kaza yaptım

geçenlerde saat 22 civarı motorla yavaş yavaş ilerlerken 2 tane saldırdı, sağdan geldiğini gördüm ayağımı kaldırdım ama kafamı sola bi çevirdim diğeri ayağımı tutmak üzere, mecbur gaz açtım ama ara sokakta olunca sorun oldu. Önümde 3-5 tane motor vardı yolun ortasında duruyolardı (galiba kavga...
  14. Sinanakkoyun0

Ankarada motosiklet değişimi :)

Valla güvendiğim tek adam var sadece ona veririm motoru, bişey olursa da zaten ne ben para lafı yaparım ne de laf yapmama gerek kalır. (250cc tecrübem olmamasına rağmen kendisi de r25 motorunu güvenip vermişti)
  15. Sinanakkoyun0

Trafikte Yaşadığım Olay

Nisan ayında kaza yaptım, o kazadan sonra polislere olan bütün güvenimi yitirdim. Aracın biri kural ihlali yaparak sıkıştırdı, kaza yapmama sebebiyet verdi. Olay sonrası sıkıştıran araç kaçtı gitti durmadı bile, plakayı aldık. Olay mobesenin altında ve çok işlek bir caddede oldu, yani her yer...
  16. Sinanakkoyun0

Gps takip cihazı önerir misiniz

Hocam ürünün linki var mı? incelemek isterim
  17. Sinanakkoyun0

teşekkür ederim, ben bi airtag siparişi veriyim :)
  18. Sinanakkoyun0

ilk defa motor almayı düşünüyorum 125cc motor önerisi

İlk ve hala kullanmakta olduğum motorum drift L. Yeni öğrenmek isteyenler için bence gayet güzel. Frenleri falan yeterli. Acemi birisi zaten hız yapmamalı o yüzden yaptığı hızın da yeterli olduğunu düşünüyorum, şehir içinde gayet atik. çin malı diye aklınızda soru işareti olabilir ama bence...
  19. Sinanakkoyun0

Ben de bi ara almayı düşündüm ama çalışma prensibini bilmediğim için henüz almadım, yani motor evin önüdeyken airtag ı motora koysam işyerindeyken motorun konumuna bakabilecek miyim?
  20. Sinanakkoyun0

125 cc sigorta ücreti

2025 şubat ayının sonunda 2024 model 125cc çıkardım bayiden, 9600 lira sigorta ödedim. İlk aracım değil fakat ilk motorum. bir çok yer ile görüştüm 20k diyen bile oldu. ucuza mı yaptırdım yoksa hala pahalı mı emin değilim

Yeni mesajlar