Arama sonuçlarınız

1. haluk23

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Çok beğenirdim Transalp 700'ü. Çocukluğumun Jawa 250 Classic motosikletlerini anımsatırdı bana far kısmıyla. Hem modern, hem de retro bir havası vardı. 2 Teker dergisinde koltuğunun "berjer" gibi rahat olduğunu yazmıştı rahmetli Barkın. Diğer taraftan da hala daha 5 vites olmasını...
  2. haluk23

hiç arkadaşım kalmadı

Ankara-Burhaniye yolculuklarımdan birisinde çayını içmeye uğrarım dostum.
  3. haluk23

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

İlk başlarda takip ederdim kendisini ama son 3-5 yılda Doğan Kabak tadı veriyor bana. 🥲 :LOL: 😂 Şaka şaka. Videoyu hızlandırıp izlemeyi keşfettim sayesinde.:ROFLMAO: Sektöre katkısı yadsınamaz.
  4. haluk23

Rusya Gürcistan turuna davet

O zamana ölmez sağ kalırsak muhtemelen 2 yıl sonra yapmayı düşündüğüm bir rota Volgograd, Harkov, Moskova ve St Petersburg rotası. İlk niyetlendiğimde Ukrayna-Rusya savaşı da yoktu zaten ve Harkovu da dahil edebilmiştik ama Ukrayna (Harkov) kısmını pas geçeceğiz görünüyor. Neyse, gelelim...
  5. haluk23

2026'da otomobil satmak için uygun zaman?

Merhaba Voltaren, Teoride ve pratikte cabrio araçlara ağırlıklı olarak güzel havalarda binildiği için satılması da havanın şimdiki gibi buzz gibi olduğu dönemlerde değil de daha güzelleştiği dönemlerde daha kolay ve talep edilen fiyata yakın rakamlarda olur diye düşünüyorum. Ancak şu da var...
  6. haluk23

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

Böyle yazmanı bekledim nedense. :ROFLMAO:
  7. haluk23

100.000 km motosiklet almak

46 yaşımdayken aldım ilk crf'mi. Nc750x satıp aldım hem de. Biraz da hangi yollarda sürmekten keyif aldığımızla ilgili bu bence.
  8. haluk23

100.000 km motosiklet almak

Aha kafam yarıldı. 😄😆
  9. haluk23

İkinci motosiklet?

Merhaba Crf 250 Rally ya da L alıp Ankaralı eski bir Crf kullanıcısının ürettiği The Ancrew markalı arka sert süspansiyondan temin edebilirseniz veya bu yayın takılı olduğu bir motor satın alırsanız boyunuzla ilgili hiç bir sorun kalmaz. 1.78 ve hatta botlarla 1.80 civarında boyumla bu sert...
  10. haluk23

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Merhaba. Listenizdeki büyük hacimli motosikletlerin hepsi arazi sürüşlerinin altından kalkabilecek özellik ve teknik donanımdadır. Peki siz? Bu tür sürüşler için yeterince tecrübeniz var mı? Motoru devirseniz tek başınıza kaldırabilecek güç ve kuvvete sahip misiniz? Cevabınız evet ise...
  11. haluk23

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Bir de hafiften de olsa bozuk yollardan geçme fikrine de sıcak bakmaya başlarsan seni de çok sağlam Crf'ci yaparız Kaan'cım.:)
  12. haluk23

Trafik kurallarına "uymamanın" bedeli

"Meskun mahal çatışmaları" ifadesi Adana Yüreğir'i çağrıştırıyor nedense. 😀
  13. haluk23

Motosiklet ve Video Trendleri

Çok güzel yazmışsın. Kıçıkırık cub motorumla uzun yola çıkınca yolda aldığım tepkiler büyük motorlayken aldığım tepkilerden çok daha fazla ve içten oluyor.
  14. haluk23

Motosiklet ve Video Trendleri

İşte bundan bahsediyorum. 😄😅🤣🤩
  15. haluk23

Crf Rally ile rekorum bir günde 1150 km. 2019 Eylül başında 6 gün önce çıkmış olduğum Doğu turunun son gününde Bitliste konakladım ve de ertesi sabah Bitlisten çıkıp Muş – Bingöl – Elazığ – Malatya – Kayseri – Kırşehir – Kırıkkale güzergahından Ankara Bağlıca’ya geldim. Sabah 10-ertesi sabah...
  16. haluk23

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Efsane paylaşım olmuş valla. Tekrardan teşekkürler. Bu 798 cc'lik Rotax motorlu F650GS-F700GS-F800GS'e kaç kez niyetlenmiş olsam da sırf bu çalışma sesinden dolayı son anda almaktan vazgeçtim. Hiç benlik değil. Daha da ötesi zaten R1200-1250 GS. Nam'ı diğer montofon ineği. Hatta...
  17. haluk23

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

"İzmirdeki çok büyük tekel bayileri bira sattığı için Makro'yu tehdit ediyorlar" olarak da anlaşılıyor valla. :ROFLMAO: Hatta Makro'dan bira alan müşteriler de topun ağzında. :LOL::ROFLMAO: "İzmirdeki bira içici ve satıcıları ayağını denk alsınlar. Kiminle dans ettiğinizi bilmiyorsunuz daha."😂😂😂
  18. haluk23

Gülmekten karnıma ağrılar girdi valla. Hay sen çok yaşa. 😂 :ROFLMAO:
  19. haluk23

Bir düzeltme: Lastikler 17 inç. Adaşım benim sonradan kendisinden satın aldığım Crypton S'i vade farksız 6 taksitte falan aldı üstelik. Sene 2021 Mart. Ödediği rakam 20 bin TL. En büyük masrafı trafik sigortası. :ROFLMAO: 2 lt yaktırmak için çok zorlamak lazım. Bence en büyük eksiği gidon...
  20. haluk23

Bildiğim kadarıyla o model artık yok ama sen bilirsin tabii. Bak şu ilandaki motor da çok güzel görünüyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-cryptos-s-1293682182/detay Wave motorum olmasa gider bu motoru alırdım valla. Tabii hepimizin sıkışık dönemi...