Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun Ahmet Abi.
Bu tarihten sonra 2, belki de 3 kez falan görüştük ama CRF'lere sis farı, Acerbis depo ve zincir yağlama takmaktan sıra bu kazayı konuşmaya gelmedi demek ki. 😆 :LOL:
Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız ve de keyifli sürüşlerin olsun. 🧿
Forumun güzide 1.90'lıklarından birisi olarak altında küçük kalmadı bu motor, değil mi?
Bir ara motor üstünde afilli bir pozunu alalım da fikir sahibi olalım. :)
Wave çok daha pürüzsüz çalışıyor ki 2012 model.
Crypton S 2018 model ve daha fazla titreşim var.
Yani özellikle rölantide aynalardan geriyi göremeyecek kadar titreşim var.
Sürüş sırasında da peglerden ayaklara tatlı tatlı veriyor o titreşimi.
Eskiden bu kadar yoktu titreşim.
Bir de yakıt...
Yettim gayrı... :)
81 ilimize motosikletle gittim.
Uzun soluklu turlarımdaki amaçlarımdan birisi de daha önce geçmediğim yolları kullanarak yol yapmak - yolda olmak. Amaç bu olunca hızım da genel olarak çok yüksek olmaz. Hız limitlerine uymaya çalışır - radarları gözeterek sürerim.
Ve küçük...
Gelir gelir. Hem de çok güzel gelir de dediğim gibi önceki serilerde çok alakasız sıkıntılar çıkarttığı için hep uzak durduğum bir makinaydı. Yeni nesil bir rüştünü ispat etsin, bakarız o zaman.
Yazdım bunu kenara. 🤭 🫣😆:ROFLMAO:
1777737721
Aynı dönemlerde bunun motosiklet versiyonu vardı Road Rash diye. Yolda seni düşürmeye çalışan diğer sokak yarışçıları ve motosikletli polisleri devirince puan alıyordun. Çok keyifliydi. :ROFLMAO:
Bu yazdıklarının altına imzanı atarım ama diğer taraftan interkomsuz bir sürüş de düşünemiyorum.
Hatta 2 ya da daha fazla sayıda motosikletle sürüş yapılacaksa, yol ve trafik durum ve koşullarındaki anlık değişiklikleri önde giden sürücünün ekibin diğerine iletip önlem alınmasını sağlaması...
Güncel sol kütük (korna-sinyal tuşu yeri ve) tasarımına sahip hiçbir Honda modelini almayacağım.
Benim gibi bir Honda sevdalısına bile bunları düşündürüp yazdırıyorsa Honda, isterse feriştahı olsun.
Yamahada alternatifi olsa, CRF 250'yi bile dehleyeceğim.
O kadar kuruldum yani.
Hoşgeldiniz.
Birkaç konuda daha paylaşmıştım bunu ama tam yeri gelmiş göründüğü için bir kez daha paylaşayım.
Geçen yaz çıktığımız turda Trabzon Uzungöl üstünde kuş uçmaz kervan geçmez bir yolda Honda Shadow 750 sahibi Abdullah Bey ile denk gelmiştik.
Bizler 3 CRF 250 ile ve de robokop gibi...
Merhaba.
Dont kasabasına hastayım. :love:
Girişte mavi tabelada DONT yazıyor ama çıkıştaki üstü kırmızı çizili DONT tabelası beni benden alıyor.
Her geçişte foto çekeriz orada.
Sorunuza gelince, en son 1.5 yıl kadar oldu oralardan geçmeyeli ama Fethiye çıkışı sağlam tırmanış var.
Sonuçta...
Aslında orada her bir fazla kilomuzun aracın tüketimini olumsuz etkileme potansiyeli olduğunu belirtmeye getirmiş ve niyetlenmiştim ama vermek istediğim bu mesajı hiç istemeyeceğim bir şekilde yazmışım valla. Maksadını aşmış o ifadem.
Tüm forumdaşlarımdan özür dilerim.
Merhaba
Bunlar yakıtı en çok artıran durumlar.
1. Aşırı oynak sağ el bileği.
2. Aşırı tutuk sağ el bileği.
3. Artçılı sürüş.
4 . Artçı yoksa dahi askerden muaf kılacak kilolarda olan bir sürücü.
5. Karşıdan gelen sağlam rüzgâr.
6. Yokuş yukarı performanslı çıkış.
7. Motorun hava...
Araçların tercih etmediği güzergahlarda artçısı olmadan gezenler için Crf 250 kraldır.
Keşke Wr250 de güncellenmiş haliyle gelse diyeceğim ama ortada böyle bir motor yok daha. 😄