Arama sonuçlarınız

1. haluk23

Diziler, filmler ve Triumph

Diziler, filmler ve Trump ... şeklinde okudum ve hatta algıladım bir an. Sonra fotoğrafları görünce; yok yok, fotoğraflarda Sayın Trump'ı göremeyince, titreyip kendime geldim. 🤪 Bunda benim dalgınlığım mı yoksa Triumph markasının (isim benzerliği kaynaklı) şanssızlığı mı daha fazla rol...
  2. haluk23

büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Cidden çok başarılı. Bir tebrik de benden. 🤌
  3. haluk23

İnterkom Önerisi

Sena'nın kameralı interkom modelleri var. Hem kamera hem de interkom işini tek cihazda aradan çıkarabilirsiniz. Bütçeniz yetiyorsa 50C alınız.
  4. haluk23

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Hayırlara vesile olmuş, diyebilir miyiz yani?
  5. haluk23

Merhabalar

Hoşgeldiniz. Yazdıklarınızı tamamen değil de bir miktar da olsa doğrulayacak olsa da, yine de yazayım. İnşallah uzun süreler sorunsuz bir şekilde ve keyifle binersiniz de 450 MT gibi çok büyük bir boşluğu dolduracak bir modelle ilgili çoğu kişinin aklındaki soru işaretleri tamamen ortadan...
  6. haluk23

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Trakya taşra sayılmaz ve hatta değildir, dostum. Nesiller boyu ülkemizin aydınlık yüzü olagelmiştir Trakya. Tasdikli İstanbul beyefendisi Cyan dostumuz bir tarafa, arbi Trakya kızanı Espresso dostumuz diğer tarafa. Navarin11 abimize de selam, saygı ve de hürmetlerimi sunarım.
  7. haluk23

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

Hondanın yeni dizayn sol kütük ve özellikle de korna tuşu ile ilgili isyanımda haksız ve de yalnız olmadığımı biliyordum. :ROFLMAO: 😄:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
  8. haluk23

Üzerime alındığımdan değil de dışarıdan okuyanlar için not düşmüş olmak adına belirteyim: Hiçbir zaman ve hiçbir mecrada büyük motorcu olduğumu yazıp çizmediğim ya da iddia etmediğim gibi öyle olduğumu da düşünmüyorum. 22 yaşımda üniversitenin kampüsünde bisikletle merdivenlerden yukarı olacak...
  9. haluk23

Moruk kategorisine girmek üzere olanlardan / girenlerden / girmiş de haberi olmayanlardan / girmiş de kabullenmek istemeyenlerden birisiyim. Vstrom'un çok avantajlı olduğunu kabul ediyor olsam ve hatta ara ara satın almayı bile düşünsem de, hiç övmedim, övemedim. 2017-2024 güncel kasa...
  10. haluk23

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Düğmelerin formu ve çalışma şekli farklı olduğu için orijinal kütük olmadıktan sonra çok zor olur valla. Orijinal kütük temin edilirse sorun giderilir ama yeni CB125f'lerde sol kütükte yol bilgisayarı tuşları da var. Bu yüzden mümkün değil bence. Yani keşke bu işe bir babayiğit el atsa da...
  11. haluk23

Nasıl mantıklı ve de güzel bir tercih olmuş o zaman, anlatamam valla. 🤌 Yine de konuyu takip eden/edecek diğer arkadaşlar için birkaç kalemde karşılaştırma yapayım. 1. YBR'nin 2.5 lt yaktığı senaryoda CB125f maksimum 1.8 lt yakar. Performanslı kullanımda fark daha da açılır. Sizin için bu...
  12. haluk23

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

Ufukta sadece ceza değil, tekrardan trafikten men görünüyor valla, Alpercim. Zaten motorun da model olarak mimli. Hiç acımazlar. Hatta bu konudan sonra açacağın bu minvaldeki bir sonraki konu içeriğinden bile ceza + trafikten men garanti duruyor. Güzel güzel binsen motoruna. Milleti...
  13. haluk23

12 yıl önce 1 yıl ve 6 bin km kadar sürdüğüm-sahibi olduğum YBR 125 ESD motorumu hala özlerim. Özellikle de şu gösterge tablosuna hastaydım: Sizin kullanım şartlarınızı ve/veya önceliklerinizi bilemeyeceğim için birkaç soru sorayım izninizle: 1. Yıllık yaptığınız kilometre nedir? Bunun ne...
  14. haluk23

Daha iddialı bir proje önerim var Muzocum: 1. Tura Burhaniyeden başla. 2. Geçen yaz Oltu'da yediğimiz cağ kebabını hiç ama hiç beğenmedik. Yarısı yağdı. Artvin Yusufeli'nde yediğimiz çok daha başarılıydı. Hatta gidenler Artvin Ardanuç'ta yedikleri cağ kebabın en iyisi olduğunu söylüyorlar...
  15. haluk23

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Farkında olmadan forum nick'inizden dolayı sizin de kulağınızı çınlatmışım forumdaşım. 😀 Alttaki konuda 8. Mesaj. 😀 https://www.motosiklet.net/forum/konu/motorum-trafikten-men-edildi-ne-yapacagim.225057/
  16. haluk23

İzmir Çıkışlı Ege Turu

@GazlayanAdem ile birlikte Ankara'ya geliyorsunuz demek. 🤌 Çok sevindim.:)
  17. haluk23

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Sen beni Erzurum'da ağırlamadan önce bu rotada ufak bir esnetme yap da ben seni Ankara'da ağırlayayım, Adem'cim. :)
  18. haluk23

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Merhaba @TinerciAlper . 1. Motorunuzu orijinal hale getireceksiniz ve trafiğe çıkabilmesi için muayene vb. yaptıracaksınız. 2. Motorunuzla gereksiz risklere girmeden önceliğiniz uzun süre motora binebilmek için hayatta kalmak olacak şekilde bir sürüş stili benimseyip bunu uygulayacaksınız. 3...
  19. haluk23

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Afrikanın çeyrek biraderi küçük enişte CRF 250 olmaz mı ? :)
  20. haluk23

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Hastayım öyle başkan ya da genel başkanlı kasıntı oluşumlara. Yelekleri ve de rütbeleri de varsa hele mekan ve ortamı geçtim boyut değiştiresim geliyor.

Yeni mesajlar