Arama sonuçlarınız

1. haluk23

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Zamanında okul bitince Ankarada Kocatepe Camiine çok yakın bir ev kiralamıştım Küçükesatta. 2 hafta boyunca sabah ezanında yataktan zıpladığımı bilirim. Sonraları alıştım. Hiç duymaz oldum.
  2. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Merhaba, Önce NX500'ün (eski motorlarım NC'lere göre) tecrübe ettiğim avantajlarından bahsedeyim. 1. Yeni kasa NC'lerin altı yere (eski kasalara göre daha da) yakın olduğundan stabilize yollarda NC'nin altını yere vurmak daha kolay olur. Böyle yollardan da geçme planınız varsa NX500 tercih...
  3. haluk23

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Tuz Ruhi yakıştırması yapanlar var. 😄 Analiz Moto için de alınan/alınamayan hizmetten gayet memnuniyetsiz ayrıldığının belirtildiği yorumlara denk geldim. Benim bu işlerde anladığım şu: Bir kişi işiyle ilgili paylaşım yaparken araya sözle/sloganla kendi reklamını da sıkıştırıyorsa ona...
  4. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Merhaba, Bu motor kime hitap etmez kısmında 3. maddede aynen belirttim bunu.
  5. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Bir forumdaşımın motosiklet alımında etkim olursa mutlu olurum ama senin NX500'ü almana mani olduysam müthiş mutlu olurum valla Fatihçim. :ROFLMAO: Sana gelmez. Çok uzun yollar tepiyorsun. Bir de boyun da var. Altında küçük kalır. Sen çok güzel bir motor aldın zaten. Hiiiç kafanı bulandırma.
  6. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Merhaba, Alıntıladığınız kısmın devamında olayın desibellik değil Tracer 7'den sonraki hissiyat olduğunu açıklamaya çalışmıştım zaten. Çok ilgi alanıma girmediği için teknik detay veremem ama cruiser motorlar gürültülü çalışırlar malumunuz. Onlar kadar olmasa da bu 500'lük Honda bloğu da...
  7. haluk23

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

That's what I'm talkin 'bout. :LOL: Bana bunlarla gelin işte. 😂
  8. haluk23

Sen o yüzden zorlanmıyorsundur işte. :ROFLMAO: Biz ölümlülere ters geliyor o tuşların yerinin değişmesi. Hem de bence hiç bir gerçekçi, elle tutulur, makul, akla yatan, araştırmalara dayanan, somut gerekçe olmadan. Koskoca Hondaya yazık.
  9. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Fesüphanallah. Yazdıklarımı okudun mu forumdaşım.? Ben nerede Nx500'e efsane demişim?? Üstte o kadar şey yazdım. Bu mudur yani???
  10. haluk23

Gidon Ayna

Bununla ilgili bir konu açtım. Orada belki sorularınızının cevabını bulabilirsiniz. https://www.motosiklet.net/forum/konu/honda-nx500-izlenimlerim.224130/
  11. haluk23

Muhtemelen şununla alakalıdır. Motor hareket halindeyken sol ayağımızın yaptığı tek bir iş var. Vitesi büyütmek/küçültmek. Ve bazen kan dolaşımını rahatlatmak için birkaç kültür fizik hareketi yapmak. Sol elimizin ise debriyaj çekme, sinyal verme, korna çalma, vizörü aralama/açma, güneşliği...
  12. haluk23

Honda NX500 izlenimlerim

Arkadaşlar merhaba, Forumda birkaç başlık altında NX500 tecrübemden bahsetmiştim ama hala konular arasında bana bu motorumla ilgili sorular geliyor. Buna istinaden elimdeki kabataslak bir yazıyı detaylandırıp olabildiğince kapsamlı bir kullanıcı deneyim raporu hazırlamaya çalıştım...
  13. haluk23

Bu alttakileri diğer konudan kopyala/yapıştır yaptım. Değerli bilgiler içeriyor kanımca. :) Merhaba. Ben bu yazdıklarınıza çok katılmıyorum doğrusu. İlk olarak Yamaha da korna ve sinyal tuşlarının yerini değiştirdi. MT 25 ve 07 serilerinin önceki modelleriyle son birkaç yıldır satılan...
  14. haluk23

Çok güzel yazmışım valla. Çok beğendim kendimi yine. :ROFLMAO: 😂 Ama üstte yazdığım gibi aynı anda 2 motorun olsa ve günlük değişimli kullansan dediğime gelirsin. O konuda yazdığım mesajımı bu konu altına da yazayım ki aralarda kaybolmadığı gibi gayet de derli toplu dursun.
  15. haluk23

Sizdeki motor kaç model bilmiyorum ama yenilerdeki korna tuşu büyük olmasına rağmen sadece alt kısmındaki çıkıntıya basınca ses çıkartıyor diye aklımda kalmış. Yani NX500'deki öyleydi en azından. Ama yazdığınızdan anladığım dizayn hatasının başka bir boyutu daha varmış meğer.
  16. haluk23

Hiç hatırlamıyorum var ya... Ya iyice yaşlanıyorum ya da tekrardan nüksetti bu durumdan duyduğum rahatsızlık. Ya da bu sıkıntının ayrı bir konuyu hakettiğini de düşünüyor olabilirim. O zaman yazmış mıydım bilmiyorum ama bekara hatun boşamak kolay derlermiş. CB500F'i satmayıp yanına VStrom...
  17. haluk23

Arkadaşlar merhaba. Eğer 2011 model yılı öncesi (ya da en son CBF150 ile 2017 yılına kadar) bir Honda sahibi olduysanız sol kütükte kumanda tuşlarının ortada sinyal ve en altta da korna şeklinde dizili olduğunu bilirsiniz. Otomobillerdeki sinyal kolunun direksiyonun solunda, silecek...
  18. haluk23

2026 Motosiklet Fuarından Duyum Var Mı?

Daha birkaç ay önce Prosofi inceledi Sv650'yi.
  19. haluk23

Gidon Ayna

Ben de öyle anlar gibi oldum ama (o tip aynaları işlevsel bulmadığım için) inşallah öyle değildir diyerekten hazır tecrübe ettiğim versiyon olarak anlamak işime geldi açıkçası. :LOL:
  20. haluk23

Gidon Ayna

Merhaba, Kasttetiğiniz alttaki fotodaki gibi aynaya takılan ekstra ayna ise çok başarılı. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar