Arama sonuçlarınız

1. sallami

Virajda ön fren (ABS)

6.07 den itibaren
  2. sallami

Virajda ön fren (ABS)

Geçen Zafer Akçay'da elemanın biri iki ayağını yere koyupta durmuştu. Seyrederken koptum.:ROFLMAO:
  3. sallami

Skuterde Güç Aktarma Türleri

Tmax cvt den sonra kayış var. Scooter dediğin zaten cvt olur.
  4. sallami

Motosikletle Viraj Dönememek

Kendi adıma omuzlarım yüksekte ise ve kollarım gevşek değilse ben virajı alamayacağımı anlıyorum. Ama omuzlarım serbest, kollarım kırık ve serbest ise bakışı kaçırmadığım sürece sıkıntı yaşamıyorum. Eğitime gelebilseydik keşke.
  5. sallami

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

İdealler hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz. Zaten toplum geçmişe göre çok bozuldu. Beklentilerimiz şu anki topluma göre çok yukarıda kalıyor. Üstüne ekonomik sıkıntılar eklenince ahlak ve idealler daha da çöküyor.
  6. sallami

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Eski bir film vardı "Cannon ball run" diye. Bizimkisi "Meat ball run" olabilir.
  7. sallami

36 saat nöbet tut, amirinden tut, partilisine kadar fırça ye, o memurdan babacan tavır bekle.
  8. sallami

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." Bazı olaylar hariç cinayet, tecavüz, alkollü şahısa çarpma vs gibi olaylarda insan hakları iptal edilmeli. Bizde çalışan bir eleman Rusya'da hapise girmiş, asla ölürüm bir daha hapise girmem diye anlatıyordu. Bizim...
  9. sallami

Virajda ön fren (ABS)

Aha kavgada edilmez bu laf.:ROFLMAO:
  10. sallami

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Bu kumaşı sanayi tipi makineler dikiyor, ve kalın iğne ile dikiyorlar. Ev tipi makineler iğne kırar. Birde birkaç dokuma çeşidi var. Biraz teknik bilgiye sahip olmak lazım.
  11. sallami

Sen nasıl dikiyorsun diye sormak lazım? https://www.quora.com/Can-you-sew-Kevlar-with-a-regular-sewing-machine
  12. sallami

Bu sorunu nasıl çözerim?

Kontak sprey ve sonra yapışkanlı makaron ile daha iyi yalıt. Su girmesini engelle.
  13. sallami

Ekipman markaları ve kaliteleri

Geçmiş olsun, yds bot 2 kere ayağımı kurtardı, bir kere plastik bariyere yağımı çarptım hiç bir şey olmadı, bir keresinde motor yine aynı ayağımın üstüne devrildi hemde egzos tarafı gene bot sayesinde sıkıntısız atlattım.
  14. sallami

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

Taiwan malları sıkıntı çıkarmaz, @mertowski 'ye Hero dash konusunda danışabilirsin.
  15. sallami

Yeni cezalar Hk.

Acıma yetime, döner........ Aynen acıma niye almışlar daha önce?
  16. sallami

Yeni cezalar Hk.

51/2-a-7 46-55 km/s aşmak 20.000 TL Haşırt the black board at the sea side. An itibari le Kartal sahil yolunda yenen bir ceza.
  17. sallami

Kardeşler, arkadaşlar bu saydıklarınız zaten dikiş makinesinde dikiliyor. Çok ta matah bir şey değil yapacağı. Kevlar dediğiniz en sonunda kumaş. Dikilable, kesilable yani.
  18. sallami

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

Ağalar motora binme devri kapanmıştır, artık motor bize binecek.
  19. sallami

Bursa’da Kadın Sürücü Motosikletliyi Darp Etti. 180.000 TL Ceza Yedi

İstanbul özelinde, ehliyet eskiden Maslak'ta veriliyordu. Tek dosyada ehliyet alabilen yoktu. Kamyon ile beni yokuşta durdurup, frenin patladı yokuşta geri kaydırmadan durdur dedi. Gaz, debriyaj ile. 2. dosyamda bu herkese ehliyet dağıtma mevzusu çıkınca, polis benim araçtan inerken teşekkür...
  20. sallami

Tracer 900 Debriyaj Değişimi Sonrası Ayırmama Sorunu ve Usta Tavsiyesi

En iyisi debriyaj ayarsız. En kötüsü yay ve plakaları yanlış yönlü koydu.