Arama sonuçlarınız

1. sallami

Verimli topcase şekli

Biraz lastikli urgan al. Alttan, üsten, sağdan, soldan, yukardan aşağıdan bağla gitsin.
  2. sallami

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

Amerikan yardımları, Türkiye'ye yönelik olarak ilk büyük ölçekli askeri ve ekonomik destek olan 12 Temmuz 1947 tarihli antlaşma (Truman Doktrini) ile başlamıştır. Ardından, 1948-1951 yılları arasında Marshall Planı çerçevesinde ekonomik kalkınma yardımları yoğunlaşmış, toplamda 300 milyon...
  3. sallami

Topcase önerisi

Oturturken arkaya geçen dişliler asıl tutan. Vida sadece yerinde tutmak için.
  4. sallami

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

totosksel yok Selçüksüz liste yok hükmündedir.
  5. sallami

Topcase önerisi

Bunu alacaksan ilk önce kaskını içine koy bakalım sığıyor mu? Sanki 2-3 xl kask sığmaz gibi geldi.
  6. sallami

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Valla sen iyi bir firik yememişsen. Tadını bilmiysen.
  7. sallami

Topcase önerisi

Kilit sana bana zaten, hırsıza kilit mi dayanır. Ben Maxem kullanıyorum. Fena değil. Altlık ile arasına yumuşak bir malzeme bulabilirsen boş ikende tıngırdayıp durmaz.
  8. sallami

Topcase önerisi

Mahkeme kararı var taşı yanında gösterirsin.
  9. sallami

Xmax ile uzun yola çıkmadan önce neleri değiştirmem gerekiyor?

Motorun bakımlıysa hiç bir şey.
  10. sallami

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

Eski burunsuz Magirus ve tır vitesleri.
  11. sallami

Kuryenin Zor Anları!!!

Oturan yaşlılar için sonradan merdiven boşluğuna yapılmıştır.
  12. sallami

Paslı Disk

wd-40 + alümiyum folyo ile ovala. Aklıma geldi demir tozu temizleme yapan sıvılar vardı, arabada jantlara ve frenlere sıkınca pembeleşen o çıkarır mı acaba?
  13. sallami

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

1 ıslak kavramalı motor KONMAZ. T6 koyanlar da daha çabuk vites geçişlerinin bozulduğundan, şikayet ediyor gibi okudum forumlarda. 2 kuru kavramalı motor KONABİLİR 3 İkisi de ayrı ayrı satılıyorken zorunda değilsen niye?
  14. sallami

MT25 Eksantrik Zinciri Değişimi

Eline emeğine sağlık, ama iki plastiğe güvenmeseydin yağ dişlilerini de değiştirseydin, kafan çok daha rahat olurdu.
  15. sallami

Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ?

3. Bakımı kendin yapmak. Aç youtube'u nasıl yapılır seyret, ben öyle yapa yapa artık bakmadan yapıyorum. Debriyaj güzel çakan yerler var. Çok daha ucuza mal oluyor.
  16. sallami

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

@tommygun bu paşalıklar hep senin başının altıdan çıktı. Bari millete sürünmeseydin.
  17. sallami

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

https://www.revzilla.com/common-tread/automotive-oil-vs-motorcycle-oil-what-riders-need-to-know?srsltid=AfmBOorQX4BXAet71e_KWy7QCh2yHb1XkBDPNbYfGThf_GWpab0Q2NvI
  18. sallami

Depo Eziğini Motosiklet Alınır Mı?

Ooo elini sallasan paşaya çarpıyor artık. :ROFLMAO:

Yeni mesajlar