Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amerikan yardımları, Türkiye'ye yönelik olarak ilk büyük ölçekli askeri ve ekonomik destek olan 12 Temmuz 1947 tarihli antlaşma (Truman Doktrini) ile başlamıştır. Ardından, 1948-1951 yılları arasında Marshall Planı çerçevesinde ekonomik kalkınma yardımları yoğunlaşmış, toplamda 300 milyon...
Kilit sana bana zaten, hırsıza kilit mi dayanır. Ben Maxem kullanıyorum. Fena değil. Altlık ile arasına yumuşak bir malzeme bulabilirsen boş ikende tıngırdayıp durmaz.
wd-40 + alümiyum folyo ile ovala.
Aklıma geldi demir tozu temizleme yapan sıvılar vardı, arabada jantlara ve frenlere sıkınca pembeleşen o çıkarır mı acaba?
1 ıslak kavramalı motor KONMAZ. T6 koyanlar da daha çabuk vites geçişlerinin bozulduğundan, şikayet ediyor gibi okudum forumlarda.
2 kuru kavramalı motor KONABİLİR
3 İkisi de ayrı ayrı satılıyorken zorunda değilsen niye?
3. Bakımı kendin yapmak. Aç youtube'u nasıl yapılır seyret, ben öyle yapa yapa artık bakmadan yapıyorum. Debriyaj güzel çakan yerler var. Çok daha ucuza mal oluyor.