Arama sonuçlarınız

1. sallami

Debriyaj Kaçırması

Plaka ve kambur yayların biri ve birkaçının yönü yanlış takılmıştır. Yaylar aynı ayarda sıkılmamıştır.
  2. sallami

Forza'dan Vitesliye Geçiş

D400 de verebiliriz. :D
  3. sallami

Dynego interkom kullananlar tavsiye eder mi

Bunların hepsi aynı bokun laciverti, belki içleri tekbir fabrikadan bile çıkıyor olabilir.
  4. sallami

kaza yaptım :(

Her milletin iyisi de var, kötüsü de var. Münferit olaylar geneli bağlamaz. Biri senle karakolluk oldu diye, bütüne karşı en saçma şekilde ırkçı oldum ne demek. Voge 250 rr 'a bindiğine göre hayat tecrüben çok fazla değil. Ayrıca bu coğrafyada yaşayanlar pek ırkçı olamaz. Zaten 72,5 millet...
  5. sallami

Forza'dan Vitesliye Geçiş

Vites nasıl değiştirilir diye yazmaya kalksak, yarım sayfa sürer. Ama yapması milisaniyeler süren bir şey. Yani okuduğun veya seyrettiğin kadar zor bir şey değil.
  6. sallami

Ns200 stop etme problemi

Aynı sorun benim 400 de vardı. Usta dediki sonuna kadar aban, kırılırsa motor benim. Açıldı ve sorun kalmadı.
  7. sallami

Trafik kazası geçirdim.

Moralini bozma ne araçlar toplanıyor aklın şaşar. xcp rust remover öneririm. Çok çok uzun süre paslanmadan koruyor.
  8. sallami

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

Bence içmiş bile.
  9. sallami

Sallama zaten adı üstünde, porselen demlikte taze suyla dökme olarak demlenmemiş çay, skutere benzer. Vitessiz motor gibidir.
  10. sallami

Ülen poşet çaya, çay dediniz ya hakikaten kalite kalmamış.
  11. sallami

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

Yazdığımda çok ciddiyim, bulunduğumuz dünyayı var eden başparmak. O olmadan nasıl alet kullanılabilinir ben kafamda resmedemiyorum.
  12. sallami

Bir tavsiye.

Gerek yok, bir tarafın aşağısına indirince halloldu. Ben tam ortada birleştirmiştim.
  13. sallami

Bir tavsiye.

Eee biraz ayarı kaçtı.
  14. sallami

Bir tavsiye.

Arkadaşlar sırt çantasının fermuarlarını en üstte birleştirmeyin, tapa gaz giderken motora yatıca açılıyormuş. Gitti bir haftalık ilaçlarım. Allahtan ilaç ve kutusu ile atlattım, cüzdan, telefon, anahtarlar düşmemiş.
  15. sallami

Neden oldu?

İyiyim sen nasılsın? Canavar gibi bugün 200 km teptim.
  16. sallami

Neden oldu?

Tabii seleksiyon + mal enformasyonu + mal enflasyonu.
  17. sallami

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

Baş parmak olmasa teknoloji bile olmazdı.
  18. sallami

Furş takımı

O boyda fiberli somun oluyor mu? Resmini at bakalım eksik taktığı bir şey var mı?
  19. sallami

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Anam Anam bir gözlükten dünya savaşımı çıkardınız, hele hele.
  20. sallami

Motosiklet Taşıma Aparatı

Aparattan ziyade, romörk baksanız daha rahat olur. https://www.zb.com.tr/motorsiklet-romorku

Yeni mesajlar