Arama sonuçlarınız

1. ReapeRR

sadece sürmüyoruz !...

İnsanın elinin anahtar tutması çok güzel bir şey ben her sürücünün gerek araba sürücüsü gerek motosiklet sürücüsü olsun aracını tanıyıp, elinin biraz anahtar tutması gerektiğini düşünüyorum Gerçi şimdi yanlış bir şey yapıp parçayı mundar etme korkusu da olmuyor değil 😑 (Öğrenci yurdunda...
  2. ReapeRR

Garanti gerçekten önemli mi?

Çin malı motorlarda garanti pek de birşeye yarıyor mu sanmam. Bende SR varken garantiden benim garantimden parça bile getirtmişlerdi sanki bir arıza olmuş da bende parça gerekmiş gibi sonra o parçayı cebe indiriyorlar çakallığa bak çin malı rezilliktir.
  3. ReapeRR

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Mesela koruma ekipmanlarından alınan vergi düşürülse, ekipmanlara teşvik olsa(sosyal medya hesaplarıyla editler, ünlüler aracılığıyla) vb maddeler yerine getirilse zaten millet takmak ister. Kim canını korunmadan tehlikeye atmak ister ki zaten ?
  4. ReapeRR

Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

Yüksek cc çin malına binmek de ne bileyim şimdi akıl kârı gelmiyor insana arkadaş. Allah korusun yüksek hızlarda hayati bir parça arıza yapar, yağ soğutucu patlar tekerim kayar bir şey olur almam ben şahsım adına.
  5. ReapeRR

Motosiklet eldiven sorunu

Kask dışında diğer ekipmanlarda çok bir sorun çıkmıyor beden konusunda, herhangi bir mağazada denenebilirsiniz gözünüze ve ihtiyacınıza hitap eden bir modeli. En önemli husus motorsikletinizi kullanırken bir zorluk çıkartmaması size bence
  6. ReapeRR

R25 Sol Ayna vs CF Moto 250 SR Sol Ayna Fiyatı

Bu durum böyle maalesef ki.. çinli markalar sürümden kazanıyor gibi gözüküyor fakat öyle değil, yedek parça durumunda çinliler her türlü satacağını bildiği parçaları daha yüksek fiyattan veriyor.
  7. ReapeRR

Street Triple RS kullanici yorumu, bilinmeyenler

Sinek gibi motor gerçekten :) şakası bir yana güzel motor esasında, bir keresinde üstüne oturup dokunma şansım olmuştu :(
  8. ReapeRR

Kaza geçirdim

Arkadaşların bahsettiği gibi hidrolikten kaynaklı anlık bir sorun çıkmış olabilir, ki ayrıca çin mali motorlarda genelde bu tarz önemli maddeler(fren diski, kaliper, abs beyni/abs) ucuza kaçılıyor.. bu durum da bu tarz durumları doğurabiliyor maalesef, benim eski sr da aniden abs sapıtabiliyordu...
  9. ReapeRR

Eds ceza yazar mı

Bunu bende merak ediyordum hep :)
  10. ReapeRR

Dio'dan CB125f'e geçiş tavsiyesi,fikir alışverişi...

Scooter dinamikleri ile vitesli motor dinamikleri bir tek bana mı çok farklı geliyor bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam vitesliye geçerdim, hem gelecekte seçeneğiniz çok olur hem de benim şahsi fikrim motor deneyimi gerçek anlamda, vitesli motorlarda daha kuvvetli geliyor bana elbette seçim sizin.
  11. ReapeRR

Suzuki GSXR 125 mi GSXR 250 mi ?

Anladım arkadaşlar az buçuk cevabımı aldığımı düşünüyorum, muhtemelen söylenenlere göre gixxer 250 daha iyi bir seçenek olur şehir içinde, ayrıca şu dörtlüyü de hallederim bir motosiklet ustasında dediğiniz gibi :) biraz geç dönüş yaptım kusuruma bakmayın sınav zamanlarımdı bu aralar hepinizin...
  12. ReapeRR

Suzuki GSXR 125 mi GSXR 250 mi ?

Arkadaşlar selamünaleyküm sizlere hayırlı akşamlar dileyip sorumu sormak istiyorum, bu iki model arasında kalmış biri olarak siz hangisini seçerdiniz ? (top speede takıntılı değilim motoru şehir içinde kullanıcam) 125likte dörtlü var 250 de yok gibi değişik durumlar bu iki motor arasında ve...
  13. ReapeRR

cfmoto 450sr alınır mı?

Çin malı şans işi arkadaş harbiden bak bende sr250 vardı sattım geçen yaz motor tüm acemiliklerimi affetti, belki de motorun bakımlarını aksatmadığım için iyi baktığım içindir bilemem tabi, 450 sr gelecek olursak makine diri, canlı, güzel fakat imkan varsa çine bulaşmamak en sağlıklısı.
  14. ReapeRR

kaza yaptım çocuklarım gitti

Aklımız gitti hocam bende ciddi sandım te allahım 😂
  15. ReapeRR

250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

Kısaca cevaplamak isterim sevgili arkadaşım sr almayın aldırtmayın :)
  16. ReapeRR

250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

Merhaba tüm forumdaki abilerim kardeşlerim, aklımda uzun zamandır böyle bir soru var hep 250rr almak istemiştim fakat kampanya vb sebeplerden ötürü 250sr sahibi oldum. Fakat genel olarak motorumdan memnun olmadığımdan voge 250rr bi göz kırpıyor bana başından beridir, bazı arkadaşlarım ise makyaj...
  17. ReapeRR

Vizörüm kapalı kullansamda gözüm yanıyor

Kaskın veya balaclavanın içine belki yanlışlıkla parfüm benzeri yabancı madde girmiştir o da gözünü etkiliyordur başka da bişey gelmedi aklıma
  18. ReapeRR

Düşük devir

Motoru bağırttırmadığın veya aşırı düşük devirde düşük vitesde kullanmadığın sürece istediğin devirde sürebilirsin ama sana tavsiyem motorunu sıklıkla düşük devirde kullanıyor isen arada performanslı sürüş yapmanı ve yüksek devirlerde kullanmanı tavsiye ederim arkadaşım
  19. ReapeRR

Korku iyi midir kötü mü ?

Korku faktörü her zaman iyi birşeydir elbette ama gereksiz korku sürüşü her zaman sınırlandırır, sürücüyü limitler işte tam bu yüzden fazla korku limitleri sınırlar gereksiz öz güven ise limitleri sınırlar kazaya sebebiyet verir...
  20. ReapeRR

Çene açılır kask muhabbeti, alınır mı?

Tercih meselesi şimdi kimisi konforu göz önünde tutup açılır kaskının konforunu yaşar kısaca konforu öncelik yaparken kimisi de yaz sıcağında bile terim aksın ama kanım akmasın der.. Trafiğin kendisi bir şans, bir kumar sürücünün yapması gereken ise önüne tepside sunulan seçenekler ile kendini...

Yeni mesajlar