Arama sonuçlarınız

1. M

Hızımı göremiyorum

arabalarda devir sayı sensörü diye geçer ama motorlarda ne diye geçer bilmiyorum o arızalandığında yada tesisatı koptuğunda göstermez. Adını bilmediğimden bende öğreneyim onu kontrol ettirmenizde fayda olabilir (araç hakkında bilgim var ama motor parçalarını buradan öğrenmeye çalışıyorum)
  2. M

Scooter dışındaki motorsikletlerde kaskı nereye koyuyorsunuz?

aklınızdaki fiyat konusunda bilgiyi özelden paylaşırmısınız? bir kardeşime önereyim niyetiniz hala devam ediyorsa ?
  3. M

Günlerdir düşünüyorum gece ovirtinkliyorum

kuşun kanadı vardır uçağında kanadı vardır. O zaman uçakta bir kuştur. (ımmanuel kant ) ula üniversitede bu fikri haftalarca tartışmıştık bu soruda buna benziyor :D sonuç yok okul bitti tartışma bitmedi boşver sür geç :D
  4. M

bu konuda hemfikiriz kesinlikle ama böyle bir motor almışım tek başıma olsun arkadaşlar ile olsun mutlaka bir kamp yaparım diye düşünüyorum bu yaz. kamp atılan yerlerde yiyecek içecek bulunmuyor genelde bundan dolayı çanta önemli yoksa alkol alındıktan sonra motormuş araçmış asla kullanmam o...
  5. M

Kesinlikle şu anda koltuk altını bagaj olarak topcasede biradanlık olarak kullanıcam :D içine bi strafor buzz ve biraları atıp devam :D Ben bu dediğinize katılmıyorum motor görseli görecelidir ki uzun yollarda kullanılacaksa en azından tamir kitleri fln alınması gerekli ne yapıcaz cebimizemi...
  6. M

ben hepinizden yeniyimdir belki hatta belkide motorsiklet camiasında yeniyimdir. Forumda konu açtım Çoğu kişi xmax ve forza olarak destekledi arkadaşlarımda iki motoruda kullandım forza daha rahat daha konforlu geldi ve gittim aldım birtane şu anda ehliyetim yok kısmetse haftaya sınavım var. A...
  7. M

romanya transfagaraşan transalpina turu

ne güzel hayatlar gerçekten imreniyorum. ama ailevi nedenlerden dolayı (eşimden izin çıkmadığından) böyle planlar yapamayacağım sanırım keşke yapabilsem gerçekten çok zevkli duruyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim benim yerimeden gezin
  8. M

Sadece müzik dinlemek için intercom gerekli mi

Vallaha dün akşam knmaster 6100 modelini buldum 6 kişiye kadar interkom bağlantısı yapılıyor n11 3800 TL ye buldum benim arkadaşa attım 300de kupon düşmüş almış ben bu sabah baktığımda kalmamıştı. Bende gittim hepsiburadadan aldım 4100 TL di. maximum karta 200 puan verdi bende aldım. Gelsin...
  9. M

Hafta Sonu Kaçamağı

Vay bee şansa bak demiştim demekki size çıkmış sevindim şimdi ben mont alma arifesindeyken size çıktığına üzülmüştüm doğruya doğru sonra basıp köy gezmeğe gitmiştik :D Güle güle kullanın kazasız belasız :D
  10. M

Bursa - Tekirdağ arası rota tavsiyeleri

Hocam şöyle özetlemek gerekir ise yol yapayım derseniz çanakkale üzerinden gelmeniz biraz yorucu ama daha keyifli olabilir ctesi sabahtan çıksanız çanakkale üzerinde şehitliği gezip oradan şarköye genelde sahil tarafından giden bir yol var o güzergahtan şarköye kadar gelebilirsiniz köprü biraz...
  11. M

krom temizliği

kola ile temizleyebilirsiniz hocam eski vosvos vardı tamponlarını kolayla döküp silerdim bir parlardı sıfır yeni takmışım gibi :)
  12. M

Köfteci koordinatları

merhaba lüleburgazın güzel köylerinden olan poyralı köyünün girişinde Must-Et kasap steak house diye bir yer var köftesi ve etlerinin lezzetiyle meşhurdur her gittiğimde mutlaka uğrarım fiyatları güzeldir. Aldıklarınızın yanında ayran hediye olarak servis edilmektedir. Yoğurtu ve köftesini...
  13. M

Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

sorun yok hanım köylüde diyebiliriz benım köyde uzak sayılmaz babaeski olduğundan sorun yok bea yerin adı Must-et kasap steak evi diye poyralı köyünde konuyu bulduğumda paylaşacağım :)
  14. M

ben silivrideyim kayınpederler burgazda ben daha ehliyeti alamadım inşallah forza ile katılacağım arkadaşlara köy köy gezip dayıların masasına oturup hiç tanımadıklarımıza napıyon beaa dediğimizdeki mutluluk çok iyiydi kaskları dayının önüne goyuverdik bu ne beaa diye tepkiler eşliğinde çay...
  15. M

görüntüler muhteşem tekere taş değmesin bizde sizin kadar olmasada dün 125 likler ile lüleburgaz kaynarca arası gittik söyleyebilirim ama ispatlayamam tarzında bizde de köfte vardı hatta bir kaç motorcu geldi tabi bizi küçük gördüler 125 lik olunca maşallah :)
  16. M

Araç Bakımı

Özelden konuşalım arkadaşın konusunu baltalamayalım saygısızlık olmasın
  17. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

Ben sizin baktığınız motorlara bakamayacağım tabi fakat komşum benım aldığım bana göre hepinizinkinden iyi olan motorum (mübalağ ediyorum en iyi motor sahip olduğundan yola çıkarak) forzamı beğenmiş aldığın yeri ararmısın fiyat ne oldu fln diye sorarken aradım satış danışmanı arkadaş ile...
  18. M

Araç Bakımı

Hocam ben yıllardır bu sektör içerisindeyim ağır bakım olmasa git tanıdık güvendiğin ustaya yap derdim fakat ağır bakım işin içine girince renk değişti. Neden ? Aracın ford mondeo yakıt pompası yok basınçla yakıt çeker önceliğimiz bu ve bunun üzerinden yüriyecek isek aracında kayış değişiminde...
  19. M

Yağ Seviyesi Nasıl

evet yakıt filtresi olmamasını anlarım ama yağ filtresi olması gerekli