Arama sonuçlarınız

1. M

Motosiklet öneri (önemli)

hocam yokuşta ne zaman düşürüleceğini fln öğrenebilmen için öncelikle tecrübe ile olur şunu al öğrenirsin diye birşey yok bizde anamızın karnından vites düşürerek çıkmadık kiiii bunu öğrenecek ne var kullandığın araç herne ise zaten çıkmamaya titremeye yada stop ettiğinde anlarsın neyi öğrenmek...
  2. M

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

bana göre iki insan tipi vardır cinsiyetten bahsetmiyorum. Biri kullandığı araca bindiğinde venom gibi onun formuna bürünür sanki kendisi araçmış gibi kullanır debriyaja frene ne zaman basacağını düşünmez zamanı geldiğinde farketmeden o işi yapar motorun sesini duyar ne anlatmak istediğimi duyar...
  3. M

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

maşallah allah kaza bela vermesin
  4. M

Motosiklet tavsiye, kafalar karışık !

Hocam forza aldım silivri lüleburgaz eşimle gidip geliyorum ve aracımdan daha keyifli onun kadar konforlu ve serin serin gidip geliyorum zorlanmadan otobanda tavsiye ederim forza yada xmax iyidir.
  5. M

rodaj tam olarak nedir?

hee yok hocam bende sizinle aynı görüşteyim çünkü kendimde motor mekanik işindeyim ama yazılanları görünce şaşırdım yok böyle sürme motor rodajı böyle değil ama işte dediğim gibi yazmak istemiyorum herkez bildiği gibi yapsın ama şu netki bende sizinle aynı görüşteyim rodaj sakin kullanımdır...
  6. M

rodaj tam olarak nedir?

burada yazılanlara göre ya ben rodajı yanlış biliyorum ya da burada rodajı yanlış tarif ediyorsunuzki bu konular tekrar tekrar açıldığı için ayrıntılı yazmak istemedim vallaha üşendim herkez bildiği gibi yapsın rodajını
  7. M

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

kedi ciğer misaline dönüyor çoğu zaman ben alırken soruyorum öğrendiklerime göre test ediyorum ve doğu zaman genelde tek taraflı bakıldığında kişiye göre değişiyor.
  8. M

Forza250 marka motoruma lastik önerisi rica ediyorum.

hayırlısı hocam allah kaza bela vermesin
  9. M

hmm ben city grip 2 ile ıslatta memnunum dene derim.
  10. M

üzerinde gelen lastik markalarından memnun değilmisiniz ? 2025 forza sahibiyim michelin city grip 2 ile geldi ve gayet memnunum
  11. M

Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım edin.

Servislerde genel görmüş durum olarak gördüğüm bir konu gibi duruyor şöyle servis çalışanı km yanlış yazmış olma ihtimalide var işin içinde bence bunu muayene istasyonlarında sorgulama ile görülen kmye göre yapmalısın yada herhangi bir servisde geçmişe dönük km bilgisini istemelisin atıyorum 6...
  12. M

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

cevap çok güzel hayran kaldım
  13. M

Çantası İşli Gelen Motor

ee forzası olan bir arkadaş yokmu onda ruhsatı kontrol edebilirmi ?
  14. M

Çantası İşli Gelen Motor

Bendeki forzada öyle geliyor fakat ruhsatta öyle birşey geçmiyor
  15. M

Çantası İşli Gelen Motor

ruhsatta yazıyormu çantalı diye ?
  16. M

Çantası İşli Gelen Motor

Hocam bizim damattada aynı motor var ama ruhsatında yazmıyor. Bende honda forza var ondaki çantada yazmıyor bilmiyorum. Bende konuyu takip edip öğreneyim.
  17. M

HGS Başvuru, Başvuru Ücreti ve Geçiş Sistemi Hak.

ben maaş bankamdan aldım iş bankasından başvuru yaptım kredi kartıma bağladım geçişleri oradan düşüyor bakiye bittiğimde otomatik kredi kartından çekiyor pttnın sacma uygulamasını kullanmıyorum. Ayrıca toplamda 4 kere geçtim 1 kere okumuş diğerleri gözükmüyor cezalıda çıkmıyor onuda çözemedim.
  18. M

Artçı problemi

artçı olarak binen arkadaş bi poposu rahat dursa alıcam ama her aldığımda yolda virajda poposunumu kaşır anlamadım ya iki gün önce silivriden çıktı 3 motor 4 kişi benım motor geniş diye bana verdiler artçıyı saolsun arkadaşın araç tecrubesi bile yok geldi arkama anlattım baştan böyle durucan...
  19. M

Hangi interkom

sena ve cardo çok yüksek fiyatlı güzel cihazlar evet karşılaştırma honda ve çinli gibi birşey oluyor fakat kendim kn6100 kullanıcıyım 4 arkadaş aldık ve şarj olarak ses olarak sesin karşıya gitmesindeki temizlik olarak gayet memnunuz sena 30kda kullanıyorum fark var ama durum bütçe ise knmaster...

Yeni mesajlar