Arama sonuçlarınız

1. M

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

:D bence bendeki kiloyu görünce kesinlikle dengeye geliyor :D sizin çözümünüz bende kilo alın :D nimetlerden faydalanın bakın bana sebilin önünden geçiyorum kilo alıyorum :D Hem Allah demezmi kulum o kadar nimet verdim bi deri bi kemik kalmışsın diye ( kendi adıma ironidir )
  2. M

Hava ayarı ile ilgili çelişki?

Hava ayarı dediğimiz şey bütün yakıt ile çalışan araçlarda vardır kısaca şöyle özetliyeyim; Pistona giden yakıtın daha verimli yanıp ateşlabilmesi için oksijen gereklidir. Aracın beyni bunu otomatik ayarlar 1/100 yakıt çekiyorsa araçtan araca değişiklik göstereceği için ortalama oran veriyorum...
  3. M

doğrudur hocam 1500 kmdeyim şu anda ama titremeye rastlamadım çantam hem takılı hemde dolu sele altım boş ağırlık merkezi tamamen arkada belki bir ihtimal bende kiloluyum 105 kg olduğum içinde dengeliyor olabilirim :D
  4. M

Bende forzacılardanım fakat bende sorun yok benımki 2025 model titreme yok fakat 2022 model bi arkadaşımda var ondada titriyor hocam
  5. M

Uğur AK

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun genç yaşta gerçekten çok üzücü allah geride kalanlara sebır versin.
  6. M

SRK450 RA Alınır mı

her işte kullanıcı yorumu önemli rol alır birden çok kişi bir şey diyorsa doğruluk payı vardır hocam atışıp takışmaya gerek yok. Allayıp pulladıklarında iyi olmuyor, görüntüde bir yere kadar oluyor. Etrafımda çok motorcu var diye heves ettim borç harç japon aldım 10 arkadaşız birtek bende japon...
  7. M

Motora hangi yağı koydurayım?

Yanlış anlaşılmışım sanırım 200 TL fark derken 200 TL daha düşük fiyat aldı onu kastetmiştim. Dediğiniz doğru
  8. M

Motora hangi yağı koydurayım?

sonuç olarak siz kendi aracınıza ne yağ koydurmak istiyorsanız onu koyuyorlar. Honda Nitkoya gittim kardeş benım motorun rodajı olacak ne yağ kullanıyorsunuz dedim 10 40 dediler ama kitapcık 10 30 öneriyor ben 10 30 koyulsun istiyorum dediler 200 TL fark oluyor dedi tmm dedim onu koyun önümde...
  9. M

2.5 ay yatan motor hk

klasik sayılmaz 2003 modeldi o kadar da degıl :D ama mercedesede bınmedik demiyoruz sonuçta taş gibiydi sıfır arabaları bozardı yani
  10. M

2.5 ay yatan motor hk

Vallaha doğrudur piyasa ölüyken 3 sene önce 100 bine aldım 1 yıl kullandım 435 bine geldi 3 sene sonra 725 bin TL ye sattım karmı zararmı bilmem ama ciddi paranın deger kaybı oldu
  11. M

Toprak Razgatlıoğlu İmza Vektör

bu imza yasak olabilir diye düşünüyorum sonuçta imza ve kişinin bu konudan bilgisi yok.
  12. M

2.5 ay yatan motor hk

motoru çalıştırıp yağ devir yapıyormu onu beklemek gerekir genelde en başlarda ses gelir mutlaka fakat yağ dönmeye başladıktan sonra sorun olmaz ilk marşı almayabilir endişelenmeye gerek yok iyi birşey en azından yağsız direk çalışmadı olarak düşün ikinci üçüncüde aldıktan sonra rolentide biraz...
  13. M

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

teşekkürler paylaştığınız için
  14. M

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Bende tek konu altında daha iyi olur resimleri buradan paylaşma ve sabitlemek mantıklı olur gibi
  15. M

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

vayy be bütün yazıyı tek tek okudum o büyük geyiğin resmini görmek isterdim. Böyle bir gezi gerçekten çok güzel olmuş ilerde anlatabileceğiniz bir anı gerçekten ve anlattıklarınızdan insanların bu kadar iyi ve yardımsever olmasının nedeni bence kasaba gibi yerlerde olmanızdan kaynaklı...
  16. M

Motosikletime çöp döküldü..

başka yere kilit vuracak bir şey yaptır hocam
  17. M

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

4 ayda 900 km yapmışım zaman yok :D balıktan balığa :D
  18. M

X-Max 250'den geçiş motoru tavsiyesi

AK500 de değerlendirilebilir eğerki vitesli gözünüzde büyüyorsa
  19. M

AYIPTIR YA HU!!! Motosikletle otobanda 9.200 TL emniyet şeridi cezası yemek...

desteklemekle alaksı yok hocam bunun sizin yazdığınızdan şunu çıkarıyorum ''bulundugum ülkede otoyol tikandigi zaman araclar saga ya da sola cekilip yolun ortasini bos birakmazlardi.'' cümlesine göre ben soru sordum siz nerede gördünüz böyle olduğunu diye ?

Yeni mesajlar