Arama sonuçlarınız

1. L

400TL'YE BU MONT ALINIR MI ?

https://www.durt.com.tr/YAZLIK-MOTOSIKLET-MONTU-dURT-RAVI-ERKEK-MOTOSIKLET-MONTU,PR-1370.html Şehir içi sürüyorum suni deri ceketim vardı kışın bütçem de yetmediğinden alamamıştım. 400 TL bütçem var bu montu beğendim hem rengi hem dizaynı yüzünden içindeki korumalar seviye 1miş galiba...
  2. L

KASKTAN KAMERA CEZA YAZMIŞ!

Kasksız motora binmiyorum ve artçı almıyorum bu ceza neyin nesidir trafik polisi de yazmadı.
  3. L

İlk kaza Değer kaybı hakkında.

mt ailesi yine ben :pr: Geçtiğimiz günlerde Sağ tali yoldan çıkan araç yolun ortasına kadar çıktığı için bende mecburen durmuştum. Arkadan süratli gelen araç duramayıp bana çarpmıştı. Debriyaj kütüğü, Vites pedalı, Sağ ayaklıkdemiri (arka frenin de bulunduğu artçı ayaklığının da olduğu kısım.)...
  4. L

Kaza yapıyordum Şansıma mı kurtuldum yoksa teknik doğru muydu?

Lisede başladı bu sevda bende şuan yaşım 20 barkın abinin videolarını gece yatarken okulda izlerdim. Bu gün hava hafif yağmurluydu tahmin edersiniz ki yeni islanan asfalt kayıyor. İzmir Üçyol istikametinde ilerlerken 3 araba kaza yapmış. Önümdeki araçla aramdaki mesafe 60 metre falan. Araç...
  5. L

Kaza sonrasi neler yapmaliyim ?

Merhaba bu gün sabah saatlerinde motoru servise birakmak için yola çıktım. bir virajdan gecince taliyoldan caddeye bir araba cikti yarisini disari cikartti. Bende durdum sol şeritten trafik akiyordu arkamdaki araba virajın başından gaza nasil bastiysa duramadı. bana gömdü. bende 1-2 metre öne...
  6. L

Kaza yaptim hastaneden izinsiz çıktım

Maddi hasarli kazaya karistim tutanak tuttuktan sonra hastaneye gittim kan rontgen montgen okadar cok işlem dediler ki mr gözüm almadi ciktim hastaneden yasal olarak bi sorun yaşar miyim? ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ---------- edit beni...
  7. L

Kontak açık akü ne kadar gider?

Benim motorda usb girişi var bazen sahilde telefonu sarjetmek icin kullaniyorum ama tam olarak ne kadar gider kestiremediğim için birşey de diyemiyorum 12v60a aku olmasi lazim telefonumu sarj edecek sekilde sadece kontak acikken ne kadar sarj edebilirim aküyü bitirmeden
  8. L

0 Motordan sebepsizce gelmeye başlayan Vuruntu sesi.

Bu gün mezarlığa gittim. toplam 50 km yol yaptım pera konseri varmış çektim motoru park ettim konsere gittim bu ana kadar motordan katiyen olumsuz bir ses çıkmıyordu. Motora bir bindim 4-6 bin devir arası bu ses çok kulağıma çarptı acaba dedim motor soğuk falan mı diye yok. Yağ bakıyım dedim...
  9. L

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Sigorta kolay websitesinden plaka değişikliği yaparak 4 5 bilgi girerek ek belge alıyorsun sigortan işlemeye devam ediyor.
  10. L

Fiyat Performans Yazlık Sürtünmeye dayanıklı Ceket

Ben bakiyorum modellere su an durt markasinda goz boyama icin de olsa %50 indirimler mevcut. Fakat bu kumaşlar sadece 500-600d 400tl bandina kadar en azindan 200-300derece surtunmeye dayanan kumaşa sahip bir mont bakiyorum mumkunse boyle birşey yazlik montumu almayi düşünüyorum. yaptigim hiz...
  11. L

Korna ve Kısa uzun far değişimi. Km sayacının sökülmesi Balans ayarı

Kornamın sesinin yeterli olmadığını düşünüyorum aslında kask kafamda değilken. Bana yeterli gelmiyor ciddiye almıyor insanlar farlar da öyle yolda gidiyorum nizami adam bir anda geriye takıp park etmek için üstüme sürüyor korna çalıyorum hala sürüyor. Millet sakat gerçekten Hele cumartesi pazar...
  12. L

2000-3000TL GÜNCEL FİYAT İLE ALINABİLECEK SCOOTER.

Kız arkadaşım sardı baya senin kadar ağır süremesem de bi scooter alcam diyor hem ehliyetten hemde kolaylıktan. 50cc scooter bakıyoruz bu fiyat aralığında 2.el varmıdır bir tavsiyeniz. Şu alınır derseniz ona yönelicez yoksa bütçeyi zorlayıp 5k'ya 0 almayı düşünüyoruz ama öncelik 2.el
  13. L

AÇ GÖZLÜ TEK SİLİNDİR.

Benim miniği yeni aldım ya pompaya yaklaştığımda fulle diyorum her 100km'de bir benzin alırım. Fulle Aslanım Fulle. Görgüsüz bayram harçlığı alıcak çocuk gibi ya da sanki mahallede tek top kendisindeymiş gibi herseferinde 5.5-6 Litre benzin içiyor. İlk bakımda ustaya dedim ki bak bu makinayı az...
  14. L

Köprü geçiş cezalarının iadesi

Hazine ve Maliye Bakanlığından edinilen bilgilere göre, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe giren Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden araç sınıflandırması itibarıyla kullanılması yasak...
  15. L

Fuarda Altın Elbiseli Adam'ı anma etkinliği.

Altın Elbiseli Adamın kanalında paylaşılmış.
  16. L

İzmirden Foruma Kaçak Girdim

Aslında uzun zamandır bu başlığı açmak aklımdaydı. Hem sizlere biraz alışayım istedim hemde biraz bilgilendikten sonra Herşeyi tamamladıktan sonra bu konuyu istedim yaşım 20 3-5 aydır bu işin içinde sürüklenip gidiyorum. Lise yıllarımda boş zamanımda Rahmetli Altın Elbiseli Adam izlememden de...
  17. L

Periyodik bakımlarınıza ne kadar ödüyorsunuz?

Marka model değişen parça kaç bin bakımı ? Ben önceki konulara çok göz gezdirdim ama hepsi çok eski yarın ilk bakım yapılacak Subab ayarı kontrol ettirecegim ekstra olarak. yağ değişip yollanacak umarım 100 kağıttan fazla tutmaz eheheh
  18. L

Durt Marka %50 indirim Alınır mı ?

Derilerin kaç mm olduğu hakkında bilgi verilmemiş. %50 indirim var Set olarak lastiklerimi değiştirmeyi planlıyordum. Şimdi aklım bu indirimle https://www.durt.com.tr/DERI-MOTOSIKLET-MONTU-RMAX-GMAX,PR-1071.html bu ürüne kaymadı değil 800tl + eldiven hediye diyorlar. Yaz da gelmek üzere bu...
  19. L

Yeni aracın içinde yağ olmaması.

Daha ne kadar konu acacagim bilmiyorum. Tecrubesizligimin hüsranina ugruyorum sanki her seferinde motoru aldım geldi bi yagini kontrol ettim 0km araç böyle elde az bişiy birakiyordu buradaki servise gittim dediler ki motorda yag var herseyi tamam sorun yok. bu gun bu egzoz patirfama cok benzin...
  20. L

14" Lastik Sorunu.

Merhaba öncelikle rn 180 motorum var ve lastik ebatları scooter lastik ebatları olduğu için sadece belli başlı markalardan 1'er tane model mevcut. 140 70 14 120 70 14 Anlaş 541 TL ANLAS 140/70-14 120/70-14 TOURNEE Motosiklet SET 2018 Michelin 693 TL City Grip 2018 Pirelli 833 TL Diablo Rosso...

Yeni mesajlar