Arama sonuçlarınız

1. L

BELEDİYEDEN MOTOSİKLET PARK YERİ İÇİN İZİN ALMAK

Mahallede 5 motorcuyuz, Park ettiğimiz yerden motoru çekmek isteyip deviren mi dersin. Park ederken motora çarpıp sinyalini kıran mı dersin. Yoksa salak salak konuşup alın oradan o motoru diyen mi dersin. Bizde bunlardan bıktık ve birinin ağzını burnunu kırmadan. Bu işten kurtulmak için...
  2. L

1500'TL BÜTÇE İLE DERİ CEKET

Ülkede bu fiyata alabileceğim retro tarzı günlük kullanımda da motorcuyum diye sırıtmayacak deri ceket varmı? Durt markasının ceketlerinde dış kabuk x derisi olarak geçiyor. bu ne demek ? NOT SADECE DERİ Tekstil bakmıyorum.
  3. L

Kompresyon,Motor Freni düşüşü

Arkadaşlar öncelikle merhaba RKS RN 180 ile yaptığım uzun yol sonrası başıma gelenleri Rn180 konusuna yazmıştım fakat bir sorunum mevcut. İzmir İstanbul Balıkesir Edremit Sonra tekrar izmir olmak üzede geçen 1000km uzun 1000km şehir içi kullanımdan sonra motorumda ciddi bir kompresyon düşüşüm...
  4. L

Feredo Disk Balatası Nasıldır

İzmirde EBC Balata bulamadım motoruma uygun. Malum çinli olduğu için ne model ne seri var numune almadan kimse tam olur diyemiyor. Fredo marka uygun ön arka balata buldum. Fakat internette araştırdığımda hep 4 tekerlekli araçlar için olan modellerini gördüm varmıdır acaba bileniniz ...
  5. L

Sırada ayna değişimi var.

Bu gün sahibindendeki benim motorun ilanlarına baktım. Default yani fabrika çıkışlı hâlini 5000km'de 7.500'e satıyorlar. Güldüm açıkçası bu modelde benim kadar motoruna bakan var mıdır bilmiyorum. Lastikleri michelin city grip ile değiştirdikten sonra. Sıra arka ve ön balatalara gelmişti. Fakat...
  6. L

Oring zincir tavsiyesi

Merhaba zincirimi değiştirmek istiyorum rn 180 zinciri kendini saldı pay var hâla 1 cm falan ama duzgun yağlanmasına rağmen artcili gezdiğim için hemen zincir gevşiyor şimdi hâl böyle iken hem ses yapmasın diye oring zincir almak istiyorum. kaç bakla bilgim yok on arka dişli sayısını da...
  7. L

Motor fazla ısınınca vitesler geçmiyor.

Bu gün şehiriçi 1-1.30 saat kadar motor üstünde kaldım Motorun sıcaklığı da bacaklarıma da vurmadı. ama haliyle çok ısınmıştır debriyaj elciklere yakın kavrıyor. Fakat ısınınca cok daha yakın kavramaya başladı. RKS Rn180 motorum içinde motul 20-50'yağ mevcut. Neden böyle oldu anlamadım motor...
  8. L

İzmir'de H4 Şimşek Etkili Xenon far.

Bu gün c9 h4 şimşek etkili 6500L far satın aldım çift olarak fakat bana 1 tanesi yeterli dileyene aldığım fiyattan diğer tekini verebilirim. Çiftine
  9. L

Isıya Dayanıklı fren hidroliği ve Çelik Hortum Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce fren ile alakalı sorunumu dile getirmiştim. Fakat malesef çözüme ulaşamadık sorun fren ısınınca ortaya çıkmaya başlıyor yani zannediyorumki hidrolik etkisini kaybediyor. Yüksek sıcaklığa dayanan bir fren hidroliği bakıyorum. Bütçem yarım litresine 70-80 lira...
  10. L

Arka frende hava mı var Başka birşey mi ?

Geçenlerde arka fren merkezim değişmişti. 2 ay falan oldu biraz hava olduğunu hissediyordum fakat hiç hava varmış gibi freni boşa düşürmüyordu. Dün yolda giderken arka freni komple sıkmama rağmen 2-3 kez fren boşa düştü hiçbir şekilde tutmadı hava olabilir mi ? Borular plastik olduğu için yaz...
  11. L

Polisin yaptığı ceza pazarlığı.

Bu gün başımdan geçen trajikomik bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim bu sene stajım var seneye ingiliççe kursuna gitmek ve 1 dönemimi boşa çıkartmak için staj yeri arıyorum. Neyse sabah okuldan staj kordinatörü aradı sana yer bulduk saat 11'de burada ol dedi. Tamam...
  12. L

İlk Kez Uzun Yola Çıkıyorum

Haziranın son 3 günü İzmir- Balıkesir Edremit Akçay'a Yolculuk yapıyorum Toplamda 200-230km'lik bir yol birçoğunuz için kısa olsa da başlangıç için sade ve uzun sayılabilecek bir yol olduğunu düşünüyorum motorum rn180 Motor dingil mesafesi oldukça kısa 1 haftalık konaklama yapacagım için nike'ın...
  13. L

Halojen'den Led Ampüle geçiş.

Bilgili abilerim sa. Rn180'im var halojen ampülleri malesef ne benim önümü gösteriyor ne de bana farkındalık kazandırtıyor. Karşımdaki insanı çok rahatsız etmeyecek mümkün olduğunca ucuz yollu Led far bakmaktayım fakat bunların hem kit konusu hemde başlı başına kendisi kafamı kurcalıyor şahsen...
  14. L

Kontra verememek ya da kontra vermekten korkmak.

Bende rn 180 var diğer motorlara göre küçük yani cbr 2100mm uzunluğa sahipken benim alet 1900mm uzunluga sahip Virajlarda alet küçük olduğu için güven vermiyor güven vermediği için yatamıyoruum yani kendi döneceğim istikamete ağırlıgımı veremiyorum. Hep bir düşecekmiş hissiyatı yaratıyor...
  15. L

Yazlık Tekstil montuma kedi işedi çok çıldırdım

Motoru garaja kapatırken ceketi çıkarttım banko tarzı birşeyin üstüne koydum bakkala gittim geldim sadece 30 saniye. Puşt bir kedi geldi üstüne işedi sildim ama çıkmadı daha önce de deri ceketin içine yatmıştı kedinin teki sadece yattığı için ciddiye almadım ama 3hafta geçmemişti kokusu ! Ben...
  16. L

Aramızda Doktor,Biyokimya Labaratuar alanlarında çalışanlar var mı ?

Arkadaşlar yaklaşık 1senedir tanımlanamamış bir enfeksiyonum mevcut konu ile alakalı olarak kendilerine danışmak için soruyorum. Varsa öyle birileri bana ulaşabilir miğğğ
  17. L

Hırsızlar Motoruma Göz dikmiş olabilir mi !

İzmirde çokta işlek bir yerde oturuyorum motorum üstü açık ama garaj kapısı olan bir yerde sağlam ve etli bir garaj kapısına 14mm zincir ile bağlı. Kapıdan geçen zinciri 1 janta doluyorum Sonra doladığım zinciri üssteki diğer janta u kilit ile kitliyorum Yani Hem kapının sökülmesi hem de her...
  18. L

Sebebsizce çizilen vizörler.

Mt Revenge kaskım var bu 3. vizör alışım ne kadar dikkat etsemde sağa sola çarpmasamda bu vizörler çiziliyor kaplama falan yapma şansımız var mı ? varsa ürün tavsiye eder misiniz. Bir vizör 130tl yeni kask alıcam neredeyse vizöre verdigim paraya.
  19. L

Sigorta değer kaybı ödemesini reddediyor ne yapmam lazım

Sigorta değer kaybı başvurusu yapmıştım motorda 1500tl hasar tuttu bunun için fren pedalı sağ basamak debriyaj maneti arka plakalık demiri egzoz kaplaması değişti ek olarak 1497tl hasar kaydı işlendi işcilik dahil sigorta mini onarım ve saç diye talebimi reddetmiş nereye basşvurmam lazım...
  20. L

Arka Fren kitlenmesi Diskin kızarması...

Geçenlerde fren pedalını tutan kısım kırılmıştı ve fren hidroliği düşmenin etkisiyle fren bloğuna dolmuştu. Fren hidroliğini boşaltıp servise götürmüştüm. Servis parçalar gelince fren pedalını falan değiştirdi Hidroliği koydu. Bu gün motoru teslim aldım. 4km yol yaptım herşey normal sonrasında...

Yeni mesajlar