Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

virajın çok iyi kardeşm abone oldum (y)(y)
  2. yarım akıllı

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

CL500 neden gelmiyor asıl ya?
  3. yarım akıllı

Neden oldu?

İyiyim ben de sağolasın. Vaay, güzel güzel iyi, çok selam söyle.
  4. yarım akıllı

Neden oldu?

ağabey nasılsın? Suzuki GSX-8S'in nasıl?
  5. yarım akıllı

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Sağol abi, alıcam ya elim ayağım titremeye başladı valla aranıyorum... NC'nin yanına bi tane cross çek oyuncak olsun :D
  6. yarım akıllı

Neden oldu?

çok komik ya :D taksici ibneliğine de yapmış olabilir bu hareketi de motorcunun mallığı tamamen.. duran trafikte arabaların arasından 250'yle sür aq davarı seni ya.. sığır motorcu, taksici fake atmış senin de elin ayağın birbirine girmiş puhaha, ankle breaker yemişsin yani tabiri caizse. hatta...
  7. yarım akıllı

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

hayırlı olsun.. böyle hafif, orta derece arazide cayır cuyur gitmek ben de çok istiyorum son zamanlarda ya, instagramda falan rampalardan uçup kaçıp taşta toprakta tek teker yapan kardeşler çıkıyor karşıma, özeniyorum... cfmoto'nun yeni cross motoru mantıklı bir seçim olur mu acaba? gerçi benim...
  8. yarım akıllı

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

asıoşgymasgsa artçı arkadan uzanıp bizim yerimize fren yaparsa ona "yan parmak müdahale" denir
  9. yarım akıllı

Motosiklet botu/ayakkabısı önerisi

evet abi uzun değil ama yine de güzel bilek koruması sağlıyorlar. bir de yaz kış kullanılıyor bu tarz ürünler, uzunları yazın yorar adamı ya..
  10. yarım akıllı

Motosiklet botu/ayakkabısı önerisi

Şu ucunda grimsi bi plaka olan botları çok yakışıklı buluyorum ya.. https://www.mototas.com.tr/dainese-ayakkabi-superya-shoes-blackred-fluo-42-38726
  11. yarım akıllı

Yamaha Tenere World Raid 2026

bu motor beni azdırdı
  12. yarım akıllı

A2 motor önerisi

Svartpilen 401
  13. yarım akıllı

Ra200 iyimi

mantıklı, Harley Davidson Road Glide Ultra öneririm, tam bir başlangıç motoru, karı cinsiyetliler de sürebilir
  14. yarım akıllı

Dünya turu

suzuki sv650x
  15. yarım akıllı

Pirelli supercorsa sp v3

o lastiğe o parayı vereceğine 1 milyon daha koy hayabusa al bence
  16. yarım akıllı

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

"amatörler" Hondacı olmayan herkes oluyor ağabey ya "acemiler" hondacılar oluyor :D
  17. yarım akıllı

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

Suzuki'nin QS çok iyi olduğu için böyle bir kurnazlık yapılmış, oyları bölelim anlamazlar gibisinden. Dikkatin için tebrik ediyorum ağabey seni. Suzuki 19 oyun 9'unu alarak diğer markaları tokat manyağı etmiştir. Düzeltme: 20 oyun 10'unu almış beee helal lan Suzi. Kudurun Hondacılar puhahah :)...
  18. yarım akıllı

Motorsiklete kasko hakkında

uykum var abi......................... ayrıca motosiklete kasko yaptırmak bence gerekiyor, kafanız raad olur. motoru 3 aydır top görmemiş karlos gibi oraya buraya zincirlemeye de gerek kalmaz. ben de yeni motur alınca yaptırcam inş.
  19. yarım akıllı

Motorsiklete kasko hakkında

aaaaaabbiiiicim ÇOOOK AMA ÇOK yanlış okudum ya sabah sabah... ayılamadık tabi gece 3te yatıp 6.30'da kalkarsan böyle olur!!! adminler beni 30 saniyeliğine banlayın rica ediyorum, sağol.
  20. yarım akıllı

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Hocam elinize sağlık. Ben de sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Motorunuzu gösteri aracı kullandırmanız da güzeldi ama şahsen sizi CRF250 ile göremeyince bi tık hayal kırıklığına uğradım :D Not: Yazı uzun evet ama genciz diye okumayacak değiliz tabi. Paragrafı 3'e bölüp bölüm aralarında...

Yeni mesajlar