Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Bunun zaten şase numarası falan yok heralde, çalıntı kaçak bi şey olabilir tescil yapılmadığına göre :D
  2. yarım akıllı

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Uzun yolda 2 kişi biniyoruz şehir içi 4-6 arası.
  3. yarım akıllı

Olum ciddiyim ya.. Şunu alsam, bizim Opel Combo'ya yükleyip getirsem, kim yapar? Mantıksız mı? Mantıksızsa ne kadar mantıksız? Tanıdık iyi usta bulsak versek, sonra usta toplasa bunu hadi diyelim 2 ay sürdü. Sonra Suzuki Yetkili Servis'e götürsem desem böyle böyle bi kontrol edin bakam diye? O...
  4. yarım akıllı

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Bursa, Yunuseli'nden 6 adet CG (artçılı toplam 12 kişiyiz ve şişme parlak montluyuz) yola çıkıp geleceğiz. Millete rahatsızlık vereceğiz. Gelecek olan varsa haberleşelim.
  5. yarım akıllı

Alamadım bi ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Ama alıcam ve en az 50000bin km binicem kendime söz verdim.. @Motoseverrr şunu alsam toplar mıyız kral? :D
  6. yarım akıllı

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

hayırlı olsun 🥰
  7. yarım akıllı

600rr mı r6 mı

daha geçen gün bir video izledim R6 ile alakalı.. o yüzden R6 diyorum.. çok yakışıklı amk motoru.. keşke benim de olsa da mahalle aralarında bağırtsam..
  8. yarım akıllı

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Temennim 0 TL kalması yönünde tabi. Ama sen ne dersen odur...
  9. yarım akıllı

Abi senin Suzuki'yi 300'e bırakır mısın? Kalanı bi ara öderim.
  10. yarım akıllı

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

Hem yol çok işlek, hem insanlar vızır vızır, hem dolmuşlar, taksiler dolu... Trafiği yavaşlatsın diye belki konuldu o geçitler ama kimin umrunda ki cidden? Ufak bi üst geçit yapılsa insanlara, bir kaç tane de tümsek eklense daha mı faydalı olur sanki? Gerçi Bursa trafiği de artık hızlı akmıyor.
  11. yarım akıllı

Her gün 140 km dehşet yol ya. Sukuter en mantıklı seçenek bence, camlı mamlı bi Forza 250 işinizi görür. Vitesli olsun diyorsanız da CL250 mantıklı bence de. V-Strom 250 olabilir, çift silindir daha rahattır. Bütçenize bağlı tamamen.
  12. yarım akıllı

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

fiyatlar uçtu cidden... napacağız abi motora marş basmaya bile ekonomim el vermiyor..
  13. yarım akıllı

Suzuki gsx 250r sellektör düğmesi

bu düğmeler muhtemelen universaldir ya, bi tamirciye git böyle böyle de %90 yerine bir düğme bulunup takılır yaw
  14. yarım akıllı

Nk450 Alınırmı?

Duke 390'dan geçmek hiç mantıklı değil bence. NK450 de zaten 350 lira vardır, az daha sabret git GSX 8S al kurban
  15. yarım akıllı

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

STRS kullanıcısına diğer motorlar CG görünür diye yorumladım... Eyw kardeş
  16. yarım akıllı

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

ulan hiç tarzım değil ama müthiş duruyor ya.. şunu alıp 2-3 ay amerikayı gezecen baba sadece. çöllerde, uçsuz bucaksız yollarda, kanyonlarda, ulusal parklarda, 5 şeritli otobanda, tek şeritli kasaba yolunda... sadece demir aygırın ve sen... arada da saçma sapan motelin birinde meth bağımlısı bi...
  17. yarım akıllı

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 r mı

F/P olarak Svartpilen 250 çok çok iyi bir motur. Eski bir kullanıcısı olarak Svartpilen beni hiç üzmedi.
  18. yarım akıllı

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

saçma çünkü yaw. tek teker insana sadece tek tekere yapabilme özelliğini katar diye düşünüyorum başka bi s*k katmaz :D
  19. yarım akıllı

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

la olm bi kere de olumlu bi başlık aç yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa