Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Mantık Ve Sürüş Zevki

Hornet'e sürüş hissi kötü diyen sığır kimmiş ya
  2. yarım akıllı

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

Nasıl yok ya? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-husqvarna-husqvarna-svartpilen-250cc-1316439427/detay
  3. yarım akıllı

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

Svartpilen 250 ya. Valla billa Svartpilen 250, bu bütçeye bu kalite zor baba zorrrrr.. Hiç Bajaj TVS CF falan girişme
  4. yarım akıllı

fortegt riding sport 2001054 alinir mi

Acerbis Remsey Wented'e de bakabilirsiniz. Furygan Mistral var
  5. yarım akıllı

Motor Seçimi

Abi gerçekten düşündüm azcık mantıklı bi sebebi yok.. 0'ları ucuz tabi de ikinci eli bi garip.. :D https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-husqvarna-simpa1986-dan-hatasiz-dusuk-km-svartpilen-125cc-1313772010/detay...
  6. yarım akıllı

Motor Seçimi

Yazmaya gelmiştim. Bence bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek.
  7. yarım akıllı

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

bu ne la? https://www.ktmshop.se/bike-manuals/24_3214960_en_OM.pdf Bunu fiziksel olarak mı almak istiyorsunuz? https://azwecdnepstoragewebsiteuploads.azureedge.net/24_3214961_en_OM.pdf bu da varmış bunun sayfa sayısı daha fazla daha garanti gibi :D heee servis manual başka bi şeymiş...
  8. yarım akıllı

Küçük çaplı 20 Haziran gezisi

Rota güzelmiş. Kaskın da kelek çıkmamasına sevindim :D
  9. yarım akıllı

Diziler, filmler ve Triumph

İmkan olsa da hepsini denesem.. Ben de tarzım değil diye düşünüyorum ama denemeden de bilemem ki? Şimdi bana bi Rocket 3 verseler, onunla şöööle bi Ege-Akdeniz turu yapsam belki aşık olacağım makineye. Ki muhtemelen öyle olur :D Ya da bir Bonneville, Speed Twin, Thruxton sürsem keyiften...
  10. yarım akıllı

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

İlk jenerasyon daha manyak bu arada. Baksana şuna :D Müthiş duruyor bence ama bi gariplik var yani ön taraf bomboş sanki farlar ve gösterge havada süzülüyormuş gibi :D Gözü yamıştırıyor biraz.
  11. yarım akıllı

Şu desmo zımbırtısı olmasa aslında Monster veya Scrambler ben de çok isterdim. Voge, Kove tarzı motorlar da fazla satıyor sanırsam oralarda, belki 2018'de çok yoktur ama şimdi doludur kesin. İlk motorum Voge R125'i alırken araştırma yapmıştım, izlediğim test videolarının neredeyse %70'i İspanyol...
  12. yarım akıllı

Rica ederim hocam. 20 kere Triumph yazdıysam yarısında Trump yazıp sonra düzeltmişimdir :D Bir de geçen yaptığım okumada da sürekli bu sarı pipinin adı geçiyordu :D 1781695001 Bu diziyi geçen bi arkadaşım önerdi, şu an izlediklerim bitsin başlayacağım, daha önce hiç İspanyol dizisi izlemedim :D...
  13. yarım akıllı

İşte o eskilik bazılarına geri kalmışlık gibi gelebilirdi ama bunu "nostaljiye özlem" diye pazarlayıp markayı daha da kuvvetlendirmeyi başarmış herifler.
  14. yarım akıllı

Marka algısını çok iyi yönetmiş Triumph hakikaten ya. Listemde olan motorlara bakıyorum bazen, ya da almak istediklerime, Triumph kenardan şu aşağıdaki kedi gibi gülümsüyor hep. O belalı, badass, Memoli tarzı havayı sadece o marka veriyormuş gibi :D
  15. yarım akıllı

Evet, güzel site bu. Buradan aratıp 4-5 starlık motosikletleri koymaya kalksan en az 50 tane çıkar :D
  16. yarım akıllı

Merhaba herkese, Geçenlerde dizi izlerken (Person of Interest) ana karakterin eski kasa bir Street Triple sürdüğünü fark etmemle birlikte, Triumph markasının dizi, film veya dijital dünyadaki yerini merak ettim. Daha önce izlediğim bir dizide (The Agency - Daytona 660) ve oynadığım bir oyunda...
  17. yarım akıllı

Vitesli mi Scooter mı

Siyah vizör yakışıyor o kaska cidden. Umarım kafanıza da uyar da uğraşmazsınız bi daha, iade süresi falan var mı bilmiyorum da geçmeden deneyin bence hemen :D Ben ufak tefek 3 parça şey almıştım da paketlemesi normal geldi. Kaska falan daha özen göstermeleri gerekir tabi.
  18. yarım akıllı

Vitesli mi Scooter mı

Kask nasıl hocam geldi mi? Ben DRD'den sipariş vermiştim ertesi gün geldi kargo, ışık hızında yolladılar maşallah :D
  19. yarım akıllı

MT07 Çalışmama sorunu

çiğ benzin kalmıştır belki

Yeni mesajlar