Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

En ucuz yollu düşük cc motor

doğru :D elektrikli bir şey almak mantıklı o zaman bence. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-firsattir-600-kmde-2024-model-ciziksiz-hatasiz-ehliyet-gerekli-1289616969/detay...
  2. yarım akıllı

En ucuz yollu düşük cc motor

aprilia sr125 bulunur sanki 60 civarına
  3. yarım akıllı

Zincir yağı önerisi

Ben de günde 55-60 falan yapıyorum, hafta içi 300, haftasonu da gezersem 400 oluyor :D Çamur dediğime de bakma bu arada ben asfalttan çıkmadım şu zamana kadar :D
  4. yarım akıllı

Zincir yağı önerisi

1.5 hafta fakat yapılan toplam km 600-700 civarı.
  5. yarım akıllı

Zincir yağı önerisi

Abi şöyle ki, ben 1.5 hafta yağmur çamur falan filan sürüp haftasonu yağlıyorum genelde, dişli yağı kaldıracaksa bu tempoyu deneyeceğim onu Ipone'den sonra :D Pazar günü çekiyorum moturu garaja fıtı fıtı temizlik ve yağlama yapıp çıkıyorum aslında ben, temizlemesi falan sarıyor ya. Arkaya bi...
  6. yarım akıllı

Motoruma acıyorum..

yağmuru var yaşı var, yokuş da var mıcır var, atamızdan yadigar bizde AT barı var, uzun uzun bacaklar, gagayı budamışlar, benim yuvarlak farlımı, çöllere yollamışlar, ben bir V-twin motorum, yollara vurulmuşum, ister al ister alma, forumda yazılmışım, burası dağlık alandır, yolları hep...
  7. yarım akıllı

Zincir yağı önerisi

Abi dur lütfen kafamı karıştırma alcam eve gidince Ipone :D Ben haftada bir, bazen 1.5 haftada bir falan yağlıyorum bana gelmez o yağlar.. Ipone'yi bi deniyim ben... 750ML 589 lira bu arada.
  8. yarım akıllı

Motoruma acıyorum..

ne dion knks
  9. yarım akıllı

Zincir yağı önerisi

Ipone'yi nereden alıyorsunuz ağabey? 1000 lira neredeyse ya... Şu site güvenilir midir acaba? https://autopartia.com/%C4%B1pone-x-trem-chain-zincir-ya%C4%9F%C4%B1-spreyi-750-ml-800642 idefix'te varmış biraz daha ucuz. alayım bundan bi tane bakayım, uzun süredir denemek istediğim bir yağ idi...
  10. yarım akıllı

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

yanarlı dönerli PCX falan yapıyolar, aha onlara binmem. basık süspansiyon, led farlar, pavyon stayla ışıklandırmalar, mal mal sticker, özlü söz vsvs. e üstüne bi de sukuter alet zaten. daha nolsun.
  11. yarım akıllı

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

africa twin
  12. yarım akıllı

BMW nin en sevilmeyen efsanesi K1 "Uçan Tuğla"

leydi 3460 bulaşık makinesi
  13. yarım akıllı

BMW nin en sevilmeyen efsanesi K1 "Uçan Tuğla"

Bi sarı-kırmızı renk şeması var, bir de sarı-lacivert..?? :unsure: :unsure: Sarı-lacivert olan 300 kat daha iyi duruyor bu arada diğeri ne öyle ya mekdanıs happy meal menüde verilen hot wheels'in salak saçma motorları gibi bi renk.
  14. yarım akıllı

Merhaba tekerim dönüyor help

honda alsan böyle olmazdı işte..
  15. yarım akıllı

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

ulanm biz de arada kaynadık ya...
  16. yarım akıllı

Suzuki ipin ucunu kaçırdı

Bi tane doğru düzgün SV650 çıkmıyor ki piyasaya alalım ya...
  17. yarım akıllı

Yağmurdan sonra ekipman temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

kask temizleme spreyi var bende, yağmurdan sonra onu kaskın üstüne kızla buluşmaya gidecek liselinin üzerine sıktığı bimden alınma adidas parfüm gibi 30 kere fıslıyorum, sonra mikrofiber bezle cayır cayır siliyorum Palantir gibi oluyor. altımda zaten yazlık pantolon oluyo, onun su geçirme...
  18. yarım akıllı

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

valla ne diyeyim bilemedim, en azından motur sürdük de girdik sınava o da olmayabilirdi :D yoksa evde şu şekil motosiklet çalışırdım heralde, viraja falan yatıyorum koltuk kenarında.. millet deli yapmış lan kendini

Yeni mesajlar