Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Peki japon ne öneriyorsunuz 2. el olarak. Km yüksek japon alınır mı ? Alınırsa kaç km olmalı ? Endonezyada ben yaklaşık 3000m yamaha xride 2014 kullanmıştım 2023 yılında. Yaşına göre iyiydi ama torku çok düşük gelmişti. Her ne kadar Türkiyede yoksada diğer...
  2. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Birazcık indirmeye çalışcam. Belki 40 45 arası birşey 1744201596 1)Bütçe kredi kartına taksit ile max 80 90k. 2)Evim okmeydanında iş yeriö ise istoçta. Yani otoyoldan giidp geleceğim. 3) Motorsiklet tecrübem yurt dışında var. Vietnam, Endonezya, Tayvan gibi ülkelerde tecrübem var. Endonezyada...
  3. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Ne öneriyorsunuz peki? Hangi motoru almak mantıklı
  4. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Sadece 2000km kullanmış ama
  5. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

çin olmadığı için aslında bu kmde almak mantıklı geldi. Hafif grenajda sorunlar var.
  6. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Merhabalar aşağıdaki motoru almayı düşünüyorum. Motoru dün gittim gördüm bir sıkıntısı gözükmüyordu. Akşamda ustaya göstereceğim sizce bu motor alınır mı bu fiyata ? https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-tvs-nakit-ihtiyacindan-dolayi-satilik-jupiter-1238769101/detail
  7. Gezdolastv

Max 70 80k Japon Dışında Scooter Önerisi

Peki ne öneriyosunuz sym?
  8. Gezdolastv

Peki 2024 model 12000kmde tvs Jüpiter alınır mı? 48000 TL civarı
  9. Gezdolastv

Onada baktım ama çok içime sinmedi
  10. Gezdolastv

Tavsiye ettiğiniz bir modeli var mı peki
  11. Gezdolastv

Ehliyet var. Şehir dışı çok uçağa gitmiycem Max 100 150km 1744124856 En az 125cc düşünüyorum hocam.
  12. Gezdolastv

Merhabalar, ilk motorum olacak daha önce scooter tecrübem var o yüzden scooter almak istiyorum. 70 80k civarında bir motor almak istiyorum. 2. el 0 fark etmez. Özellikle kredi kartı ile alabilrsem daha iyi olacak. Önerdiğiniz motor var mı ? İşten eve evden işe, haftasonuda belki şehir dışına...
  13. Gezdolastv

RKS Freccia 150 yoksa Eski Model Honda mı ?

Sizce eski model Honda, Yamaha, Suzuki alınır mı ? Yoksa RKS Freccia 150 almak daha mantıklı ? 2. elleri 70 80k arası değişiyor Freccia 150ların. Bütçem 90k civarı ama kredi kartı olursa biraz daha artabilir. Genel olarak evden işe işten eve kullanacağım. Hafta sonları da kampa falan...