Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

125cc motorun performansı atırılabilir mi ?

Hocam peki önerebileceğiniz motor var mı ? TVSyi sanırım 35 40a satarım üstünede 60k falan koyabilrim en fazla
  2. Gezdolastv

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

125lik Scooterla gelebiliyor muyuz ? 😅
  3. Gezdolastv

125cc motorun performansı atırılabilir mi ?

Herkese merhabalar, TVS Jupiter 125 2024 model 18.000km motorum var. Genel olarak evden işe işten eve kullanıyorum ve haftasonlarıda gezmeye gidiyorum. Fakat hızı bana yetmiyor. Ev iş mesafesi 20 25km ve otoyoldan gidiyorum. Motor ise 90km de kesiciye girdiği için daha fazla gitmiyor. Bu hızda...
  4. Gezdolastv

TVS Jupiter 125 için lastik önerisi ?

Tamamdır teşekkür ederim
  5. Gezdolastv

benimde yağmurda michelin citygrip 2 ile tecrübem olmuştu ve çok iyidi. Arkadaşın 125lik motoru vardı ve bu lastik takılıydı geçen nisanda hem temde hemde sokaklarda kullandım nerdeyse hiç kaymadı. Sadece beyaz çizgi üzerinde hafif kayma olmuştu. Şuanki lastiğim naylon bir damla su görsün...
  6. Gezdolastv

Merhabalar, TVS Jupiter 125 2024 model kullanıyorum, kendi lastikleri var ama inanılmaz kötü. O yüzden de değiştirmek istiyorum. Düşüncem Micheling citt 2 almak ama 90 90 12 bulamadım. Anlas lastik var ama ne kadar güvenilir bilemedim. Özellikle yağmurda aşırı kaymayacak birşey arıyorum. Bütçem...
  7. Gezdolastv

Son hızda gitmek motora zarar verir mi ?

Merhabalar motorum TVS Jupiter 125cc 2024 model. 90 görünce hız kesiciye giriyor ve motor sanki son gücünde çalışıyormuş gibi bir hissayat veriyor. Sürekli bu hızda gitsem yani 90la gitsem motora zarar verir mi ? İşe gidiş gelişi hep otoyoldan yapıyorum. O yüzden de düşük hızda gidince sorun...
  8. Gezdolastv

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

Hocam merhaba ben TVS Jupiter 125 ile martı tag yapmıştım herhangi bir sıkıntı olmadı. İstanbuldaki yokuşları biliyorsundur. Arkamda 85 - 90 kiloluk adamla ne yokuşlar çıktım. İstersen bir bak derim Jupiter. Fiyatına göre güzel. Tek sorunu 90kmde hız kesici giriyor
  9. Gezdolastv

Yazlık mont, eldiven ve dizlik önerisi

Hocam önerdiğinizi bir ekipman var mı peki ?
  10. Gezdolastv

Hocam önerdiğiniz ürünlerin linki var mı ? Rica etsem atar mısınız ? Dizlik konusunda onu düşündüm aslında ama pantolondo çok sıkaca geliyor. Siz Antalyada ne ekipman kullanıyorsunuz ? Yaazın o taraflara geleceğim motorla
  11. Gezdolastv

Teşekkür ederim hocam Kaskım ls2. Mont öneriniz var mı peki ?
  12. Gezdolastv

Merhabalar, başlıktada belirtiğim gibi yazlık ekipman arıyorum. Tvs jupiter 125 scooterum var işe gidip gelmek için arada da dışarı çıkmak için kullanıyorum. O yüzden markalı birşey aramıyorum f/p tarzında, çok dandikte olmayan önerilerinizi bekliyorum. Bütçem toplam 8k. Ama daha uygun olursa...
  13. Gezdolastv

140-200k civarı günlük motosiklet önerisi (2.el)

Forza olabilir. Hemde bagaj sıkıntısıda yaşamasınız hemde scooter gerçekten çok keyifli sürmesi
  14. Gezdolastv

100 cc 9 Türkiye Turu 4750 km 2. Bölüm Artvin - Hakkari Esendere

Abiye helal olsun valla. Zamanında bende bu şekilde otostopla gezdim ama tabi motorla gezmenin tadı bir başka olur. Özellikle karadenizde gezerken buraları bir gün motorla gezicem diye hayal ediyordum. İnşallah bu yazın 125cc lik scooterlar oraları gezmeyi dünüşünüyorum.
  15. Gezdolastv

Lastik tavsiyeleri

Genelde işe gidip gelmek için kullanıyorum. Otoyolda gidiyorum 25 30dk. Okmeydanı- Mall of Istanbul arası 1744817800 Şuan ki lastik otoyolda giderken beyaz şeritlerin üzeriden geçerken kayacak gibi oluyor
  16. Gezdolastv

Motosiklet Telefon Tutucu Öneri

Jupiter ile uyumlumudur peki ?
  17. Gezdolastv

Lastik tavsiyeleri

TVS Jupiter 125 için önereceğiniz lastik var mı ?
  18. Gezdolastv

Motosiklet Telefon Tutucu Öneri

TVS Jupiter 125 motor için tavsiye ettiğiniz bir model varmı. 80 85 hızla gittiğinde sorun çıkarmayacak. Bütçem max 800tl
  19. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Motoru alicam 46kya
  20. Gezdolastv

Bu motor alınır mı ?

Bugün bir motorcu ya gösterdim benim seçtiğim o bile motoru al dedi. Bende açıkçası almayı düşünüyorum. Her hangi bir sıkıntı yoktu

Yeni mesajlar