Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Belli bir gelir düzeyinin üzerinde değilsen ducatiye filan sakın bulaşma. Desmo bakımında saçların ağarır, bir anda 10 yaş ihtiyarlarsın. Nakit paran olsaydı paşalar gibi bir sürü alternatifin olurdu. 500r a 500-600 bin vermek de insanın canını sıkar.
  2. Beto87

winter grip 2 alınır mı

O ölçülerde anlas tournee sport ve michelin city pro hariç alternatif yok. Michelin için forumda konu açılmış oraya bakabilirsin ama tournee sport dan uzak dur diyor herkes.
  3. Beto87

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

Geçmiş olsun. Kullandıkları motor kesin çalıntıdır. Ehliyet zaten hak getire. Torbacı bile olabilirler. Keşke kameranız olsaydı en azından diğerlerinin plakasını tespit ederdiniz.
  4. Beto87

Motosiklet Yakıt Tüketimi

Çevre yoluna çıkıyorsan 200cc altı scooterlar tehlikeli olur. 250liklerin yakıt tüketimi de çok düşük olmaz. Yani attığın taş ürküttüğün kuşa değmez gibi görünüyor. Trk'yı daha düşük devirlerde kullanmaya alışman saha zahmetsiz olur. Bir de scooter kullandığın motorun verdiği zevki vermez büyük...
  5. Beto87

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Ömürlük kullanacak da olsan ileride satacak da olsan honda hondadır. Satarken fiyatı bir tık düşük yazarsın satılır. 450sr 50 taksit yapsa da alınmaz. Her gün bir rezillik yaşatıyor millete. Vogeyi de satarken ya çok bekletir ya da çok fiyat kırman gerekir.
  6. Beto87

Motosiklet Sakal montajı yardım

Bağlantı yerleri bellidir zaten. Çeksin motoru nalburun önüne, uygun civatayı bulana kadar denesin.
  7. Beto87

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

O kadar uzun süreli bir şey değildi zaten. Grupla giderken 30-40 km lik etapta deneme için yapıldı. 5 6 yıl önceydi. Arkadaşlar da demişti abi iterek mi getirdin diye😅
  8. Beto87

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Önümüzdeki ay müsait olursan gel hocam. Grup lideri olursun biz de fıtı fıtı geliriz peşinden.
  9. Beto87

Motosiklet Sakal montajı yardım

Bu motora kimse ceza da yazamaz tarikat üyesidir diye.
  10. Beto87

İlk kazam h.o

Geçmiş olsun. Sesini rahmetli altın elbiseliye benzeten bir tek ben miyim?
  11. Beto87

Grup sürüşünde 6.vites 3 bin devir. İnanırsanız ekime...
  12. Beto87

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

Cümleten bayramımız mübarek olsun. Nice bayramlara.
  13. Beto87

Abi sen de az değilsin he.😂
  14. Beto87

Uzun yolda bu şekilde mt25 e 1.9 yaktırmışlığım var.
  15. Beto87

Xmax 300 2018 Kontak Dönmüyor Yolda Kaldım

Kamyoncunun dediğine ek olarak ileride wd 40 değil kontak spreyi kullan.
  16. Beto87

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Şehir içinde işlerini halletmek için scooter alırsın. Yok caddede piyasa yaparım diyorsan oturuş pozisyonu nedeniyle pek hava atılacak alet değil o. Yaz sıcağında şehir içi sıkışık trafikte de hayatından bezdirebilir.
  17. Beto87

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Kazasız, güzel günlerde sürersin inşallah. Makine beklediğimden yakışıklıymış maşallah. Canlı görünce çok ufak görünüyordu.
  18. Beto87

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Susturuculu full sistem var. Ceza yazarlar mı ki? 😅 Köfte yicez diye böbreği bırakmayalım?
  19. Beto87

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

10 defa aynı ikilemde kalsam her seferinde gider mavi renk suzuki alırım. Gt olursa daha da lezzetli olur. Klasman farkı var arada.
  20. Beto87

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Abi retro rider demişsin ama motor kara şimşek gibi maşallah. Herşey son teknoloji ve kamera sistemi bile var. 102. abonen oldum hayırlısıyla. Cb900 hornet ile tekrar çek bence bu videoyu sen.

Yeni mesajlar