Arama sonuçlarınız

1. Routinues

Motora hangi yağı koydurayım?

Bugün drd hasanpaşa'ya gidip değiştirdim merak etmeyin :ROFLMAO: Yukarıda bazı arkadaşlar farkı anlayamazsın kolay kolay falan diyorlardı ama daha ilk bindiğim andan itibaren farkı hissettim demek ki anlaşılıyormuş.
  2. Routinues

Hocam sanırım beni başka birisiyle karıştırıyorsun profilime girip bugüne kadar açtığım konuları inceleyebilirsiniz. Bırakın kavga etmeyi daha bugüne kadar bu forumda kimseyle laf dalaşım bile olmamıştır bu ilk oldu. 🙂 1757077737 Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama kime ne anlatıyon kendiler...
  3. Routinues

Birincisi, burası bir forum ve ben forum kuralları dışına çıkmadıkça istediğim başlığı atar istediğim soruyu sorarım. :) İkincisi, tam olarak nerede "ben herşeyi sizden iyi bilirim" demeye getirmişim acaba çok merak ettim? Tıpkı önceki mesajımda dediğim gibi lafı anlamak istediğin yerden...
  4. Routinues

Aynen kardeşim benim. Hala ayni şekilde üstüne ukalalık ekleyerek devam ediyorsun ama büyüten ben oluyorum. Allah akıl fikir versin 🙂 1756994856 Yorumunu ve deneyimini benimle paylaştığın için teşekkür ederim abicim sağolasın 🙏🏻
  5. Routinues

Bilgi için teşekkürler 🙏🏻
  6. Routinues

Onu denemek istiyorum. 1756992904 Ne büyüttünüz be kardeşim ben cevap vermedikçe uzattıkça uzatıyorsunuz! Bu işe yıllarını vermiş adam kim? Ben kendisini tanimam etmem müneccim miyim ben karşımdaki tanımadığım insanın ne iş yaptığını bileyim saçma sapan konuşup sinirimi bozmayın benim. Kafama...
  7. Routinues

Teşekkürler hondanin kendi yagi zaten daha ucuza geliyor belli olmaz bakım sırasında belki son anda karar değiştirebilirim ama 10-30 koyduracagim kesin sadece yağ markasi değişebilir belki.
  8. Routinues

Kral sen lafı anlamak istediğin yerden anlıyorsun seninle hiç tartışmaya girmeyeceğim orada verdiğim kelle motor örneği beni boş insan sanma diye verdiğim bir örnek evelallah profesyonel olmasak da zorunluluktan öğrensek de mekanik bilgimiz de var elektronik bilgimiz de var hepsinden azar azar...
  9. Routinues

Bu kadar önyargılı olmayın bilmediğimi nereden çıkardın? Çok şükür elim alet tutar bugüne kadar da arkadaşımla beraber tam 2 tane kelle motor indirip tamamen söküp takmışlığımız var. Ben sadece araştırmacı bir insanım, bu sadece motor yağı için geçerli değil hayatım boyunca böyleydim bir şeyi...
  10. Routinues

O nasıl mantık hocam :unsure:
  11. Routinues

Nasıl yok aga ya bu videolardaki aşınma sürtüme testleri neyi gösteriyor o zaman tabii ki etkisi var yağın ama biz sürücü olarak ondan da önce insan olarak bunu algılayıp hissedemeyebiliriz ama elbet var etkisi. 1756929443 Koyamam o riski göze alamam garantiden çıkar diyor adamlar...
  12. Routinues

Kitapçığında JASO 10-30 öneriyor hocam. Ataşehire de söyledim bunu kitapçıkta 10-30 siz neden 10-40 koyuyorsunuz diye bana verdikleri cevap şu; Kitapçıkta 10-30 yazıyor ama Honda Türkiye'nin önerdiği yağ 10-40 1756923889 Önümüz kış zaten o yüzden de 10-30 koydurmak istiyorum. Kış bitip yaza...
  13. Routinues

Arkadaşlar Hornet 750'im şu anda 920km'de honda drd hasanpaşa, ataşehir ve doğu batıyı arayıp hangi yağı koyduklarını sordum. Hasanpaşa Honda'nın Castrol'ün ve Motul'ün 10-30 yağını koyuyor. Ataşehir de aynı şekilde bunları söyledi ama 10-30 yerine biz 10-40 kullanıyoruz dediler ve motulu 7100...
  14. Routinues

GP Kompozit Ön Kaldırma Sehpası

Sizin motorun kaldırılmış halde resmi var mı? Veya o deliğin resmi civatanin oturmuş şekilde? Bana koydukları imbus civata metrik 8 sanırım metrik 6 alsam acaba girer mi çok mu boş kalır oynama vs yapar mi diye düşünüyorum. 1757344101 Up Up Up
  15. Routinues

GP Kompozit Ön Kaldırma Sehpası

GP Kompozit ön kaldırma sehpası kullanan var mı arkadaşlar? Takozdan arka kaldırma sehpam vardi fakat hornet 750 aldıktan sonra malum motorun maşa kısmına takoz takmak için yer yapmamışlar mecburen takozdan kaldırmayı satıp maşadan kaldirmali aldım almışken de ön kaldırma sehpası da alayım...
  16. Routinues

Aksiyon Kamerası Önerisi Olanlar?

GoPro çöp zaten batarya performansı da ayrı leş yıllardır aksiyon kamerası piyasasında tekel oldukları için apple gibi ufak tefek değişiklikler yapıp yıllarca millete yeni model diye kakaladılar ve buna hala devam ediyorlar. Şu anda piyasayı DJI domine ediyor ağır bir şekilde böyle giderse de...
  17. Routinues

Motul c2 mi c4 zincir yağı mı

Hiçbiri Petrol Ofisi Zincir yağını dene 210 TL pişman olmayacaksın. Motulun bütün zincir yağlarını kullanmış aynı zamanda ipone ve putoline'da denemiş birisi olarak söylüyorum şimdiye kadar en memnun kaldığım yağ oldu. Zincir yağını zincire sıkıp motosiklet paddock'da iken arka tekeri...
  18. Routinues

Lastik Basınç Sensörü

Yorumlardan sonra almaktan vazgeçtim :ROFLMAO:
  19. Routinues

Lastik Basınç Sensörü

Motosikletinde lastik basınç sensörü kullanan var mı? Varsa hangi markayi veya hangi ürünü tavsiye ediyorsunuz?
  20. Routinues

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hornet sahibi arkadaşlar motoruma aliexpress üzerinden spor denge topuzu aldım fakat motorun üzerindeki fabrika çıkışı denge topuzlarında herhangi bir alyan civata vs göremedim bu nasıl çıkarılıyor bilen var mı? Çevirerek mi çıkartıyoruz yoksa çekerek mi çıkarıyoruz zarar vermek istemiyorum...

Yeni mesajlar