Arama sonuçlarınız

1. ahmetakgun1

A1 Ehliyetinin 150 Cc olmasını desteklermisiniz

Herkese Hayırlı Geceler , A1 Ehliyetinin 125cc ve 11kw sınırı olmasından dolayı cok alternatif bir model yok hep cg hep cg :) diğerlerinde zaten tip yok. Ama 150cc olursa rahatlıkla bir cok alternatif model bulunabilir. bunun için kampanyayi imzalayip destek olurmusunuz...
  2. ahmetakgun1

Uğur Şirketler Grubu Battı Mı?

Merhaba mondial mh minör icin bayi ile görüşürken uğur sirketler grubunun battigini belirtti her an mondial geri cekilebilir gibisinden konusmalar yapti bu doğru mu ? bilgisi olan var mı
  3. ahmetakgun1

Ehliyet Kartı KARGO TAKIP

Merhaba Ehliyet kartımın kargo bilgisiyle sorguladigimda resimdeki sonuclari aliyorum bunlar ne anlama geliyor yani kargo yola cikmis mi ulaşmış mı :) https://i.hizliresim.com/rJkgMz.png
  4. ahmetakgun1

KASK , BUFF ÖNERISI.

Hayırlı Geceler, Kask Ve Buff önerilerinizi bekliyorum KASK VE BUFF RENK: KIRMIZI VE DESENLİ. Kask KÜÇÜK olursa sevinirim, Büyük olupta siritmasin :) Kask icin bütçem : 200TL Buff ucuz olduğundan ona bir BÜTÇE koymadım önerilerinizi bekliyorum.
  5. ahmetakgun1

Kışın Motor Kullanılır Mı?

Herkese Tekrardan Hayırlı Akşamlar, Konu Başlığında da belirttiğim gibi Kışın Motor Kullanılır Mı? Kendi Görüşüm KULLANILIR Sizlerin görüşü nedir? Bir de Yaklaşık 2yildir Motor Kullanicisiyim Hiç Kask Kullanmadım o yüzden aşağıda soracağım sorunun cevabını bilmediğimden cevapları sizden...
  6. ahmetakgun1

İZMİR | MONDİAL BAYİSİ.

Merhaba, İzmir'de Mondial satış bayisi olarak önerdiğiniz bi bayi var mı? İlçe olarak Bornovadayım. İlgili Bayi arıyorum, Bir de şu motorları bayide bekletiyorlar ya fabrikadan direk alma şansımız veya getirtme şansımız var mı bayide bekleyen motorlardan tedirgin oluyorum acaba uzun süre...
  7. ahmetakgun1

Ehliyet KAN GRUBU KARTI

Herkese Tekrardan Hayırlı Geceler :) , Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi Ehliyet için dosyalarımı bekliyordum. ve sonunda dosyalarım geldi, Emniyetten yarın'a yani 28 Kasım'a Randevu aldım. Saat: 14.30 Yanlız bir sorunum var gibi Kan grubu kartı isteniyor, Bu kartı sağlık ocağından...
  8. ahmetakgun1

Mondial MH Drift MİNÖR

Herkese Hayırlı Akşamlar, Mondial Drift Minör Modelini almaya karar verdim. Motor yeni olduğundan yani minör versiyon yeni olduğundan dolayı piyasada 2.el yok Bende Sıfır Almaya karar verdim Ama Piyasada dolaşan sorunlardan dolayı emin olamadım - EHLİYET : A1 - BÜTÇE : 4500TL EMIN OLAMAMA...
  9. ahmetakgun1

Sizce Ne Almalıyım, ÖNERİLERİNİZ.

Herkese Hayırlı Akşamlar, 2YIL Kadar cup yani yarı otomatik motor kullandım bu süreçte ehliyetsizdim, şimdi ehliyeti aldım sayılır sınavları geçtim dosyalarımı bekliyorum. Bu arada Ehliyetim A1 (125CC) Sizlerden istediğim bana 125cc geçmeyecek motor önermeniz. Ayrıca 2.el mi sıfır mı...
  10. ahmetakgun1

DESTEK LAZIM

Merhabalar , Yeni motor alıyorum (Mondial Mh Minör) fiyatı ise 4750TL ancak ilk motor alacagim için ne yapilmasi gerektigini bilmiyorum simdi Ruhsat Sahibi Annem olacak. Ve Annemin ilk araci olacak. Sormak istediğim Sorular Şunlar ; sigorta tahmini ne kadar çıkar. Plaka ruhsat Kac tl ye...
  11. ahmetakgun1

MONDİAL MH DRİFT "MİNÖR" A1

Merhaba, forumda yeniyim A1 Ehliyetimi aldım daha öncesinde cup kullanıyordum yaklaşık 3 yıl kadar hep cup kullandım bu arada ehlieytsizdim o zamanlar ve ehliyet almaya karar verdim ehliyetten direksiyonuda geçtim ve dosyalarımı bekliyorum.. bi motor almak istiyorum kesinlikle touring olacak...

Yeni mesajlar