Arama sonuçlarınız

1. ahmetakgun1

Motosiklet.Net Logolu Mont , Tişört

Merhaba, Bazı fotoğraflar'da ve videolar'da montların tişörtlerin vb. Motosiklet.net logosu olduğunu görüyorum Bu logoları kendileri mi bastırıyor ?
  2. ahmetakgun1

Çalındı Sandım :)

Herkese Hayırlı Akşamlar, Size dünkü anımı anlatmak istiyorum.. Motorumu dükkanın (Restoran)önüne koyuyorum personel dinlenme alanına iş yerinde yoğunluk vardı herkes çalısıyo.. yoğunluk bitince bi sigara içeyim dedim ve personel alanına gittim bi de ne göreyim motor yok o anki yaşadığım...
  3. ahmetakgun1

Nedir bu gır gır sesi? (MH Minör Drift)

Merhaba, Motorum da 30 40km hızla giderken gır gır diye bi ses geliyor hani poset ruzgarda gır gır diye ses cikarir ya ayni ses cikiyor ama nereden geldigini bi turlu anlayamadim bu seside 2. viteste 6bin devirde fark ettim daha once basina gelen var mi nedir bu ses motor Mondial Mh minör...
  4. ahmetakgun1

Zincir neden gevşer?

Merhaba; Bugün izmir - manisa akhisar arasında bi 200km lik yolculuk yaptım izmire döndügümde zincir sesini fark ettim baktım ki gevşemiş , 200km lik bir yolda gevşemesi normal mi? yada neden gevşer ? Motosiklet: Mondial MH Minör (Drift)
  5. ahmetakgun1

Sway Marka KASK

Merhaba, Bütçem şuanlık çok kısıtlı ve bütçeme en uygun kaskı sway marka ile buldum ama 2 ürün arasın da kaldım sizce; BÜTCE 200TL SWAY 806 Mı? SWAY 812 Mİ?
  6. ahmetakgun1

Kurşunsuz Benzin..

Merhaba, kurşunsuz 95 oktan 97/98 oktan gibi seçenekler var bunlar fark ediyor mu ben benzinlige gittigimde personel veriyo ama hangisini veriyor hic bakmiyorum bu arada kullanici kitapcigimda su yaziyor.. Yakıt: Motosikletiniz için en az 90 oktanlık kurşunsuz benzin kullanmanız önerilir...
  7. ahmetakgun1

MH Minör Yakıt

Merhba, Motoru ilk aldigimda 40tl lik benzin almistim motor suan rodajda 40tl benzin ile 100km yapmasi normal mi ? ya da rodajda oldugundan dolayimi bu kadar cok yakiyor bir de gostrge kirmizi isaretin en basinda yani dibine gelmedi bu neden olur dibine gelmesi gerekmiyor mu? yolda stop...
  8. ahmetakgun1

Fren Yaparken Debriyaja Basılır mı?

Merhaba, Biraz araştırdım ama herkes kafadan bişiyler diyor bunun doğrusu nedir ? örneğin 50km hızla gidiyoruz ve kırmızı ışık yandı. Debriyaj+ Fren mi? Fren + Debriyaj mi? Ben suana kadar(98km) Hep önce debriyaha basar sonra frene basıyorum bu yaptığım hata mı? bi zararı olur mu ya da...
  9. ahmetakgun1

Rodaj Sürecinde Bunlar Normal mi?

Merhaba, bi kaç sorum olacakta sabahtan beri aklımdan cikmiyor Rodaj sürecinde bunlar normal mi? KM : 63km ( 2 günlük motor) --5bin deviri gecmiyorum 5. viteste 60 gormesi normal mi ? -- 1. vites ve 2. viteste felan sanki zorlaniyo gibi oluyo yani gaza dokaniyon ama sanki arkadan biri...
  10. ahmetakgun1

Temizlik Zamanı: Motosiklet

Merhaba; Motosikletinizi Nasıl temizliyorsunuz ? bu konu hakkında bi kaç sorum olacakta; 1- Basınçlı Su Zarar verir mi? 2 - Makinenin altı ve beşikteki çamurları nasıl neyle temizlersek daha iyi olur? 3- KM saatinin üzerine kenarına kafalığa vs su kaçsa sorun olur mu?
  11. ahmetakgun1

Çevreyolunda Hangi şeriti tercih etmeliyiz : Rodaj

Herkese Merhabalar; Motorumu bugün aldım, ve işe gitmem için çevreyolunu kullanmam gerekiyor, motor rodajda oldugundan dolayi Çok fazla hiz yapamiycam , sizce hangi serit güvenli hangi seridi seçmeliyim : 2 seritli ve 3 seritli için hangi seriti secmeliyim ? birde motor rodajda oldugundan...
  12. ahmetakgun1

Yeni Motorum - MH MINÖR

Herkese Hayırlı Geceler Dilerim ; Uzun Uğraşlar ve para biriktirme sonucunda yeni motorumu aldım Açıkcası daha önce ehliyetsiz plakasız motor kullanıyordum kask bile takmıyordum bildiğiniz Apaçi :) Ve kendi kendime dedim ki bu böyle olmaz , Ehliyetimi aldım motorumu aldım kaskımı taktım ve...
  13. ahmetakgun1

Poliçe & Plaka Gizliliği

Merhaba , -Trafikte poliçenin üzerimizde bulunması zorunlumudur bazıları o yasa kalktı diyor bazıları devam diyor birde sizin dusuncelerinizi aliyim? - Bir de Fotoğraflarda felan kimi insan plakayı gizliyor yada uzerini ciziyor gozukmesin diye.. bunun sebebi nedir ? ilk defa trafige cikiyorum...
  14. ahmetakgun1

Ekipman Için Tercihiniz.

Herkese Hayırlı Akşamlar , Motosiklet Ekipmanları icin Tercih ettiginiz Web sitesi nedir ? Fiyat , Kalite, Kargolama ve Kargo hızı...
  15. ahmetakgun1

Kask Önerisi

Merhaba Bugün Mondial Mh Minör Motorumu aldım , Bayii fatura yarın cikacak dedi . yarın Hayırlısıyla islemlerimi halledicem.. Evet Bana Bi kask lazım Yanlız suan icin bütcem cok kısıtlı o sebepten dolayı beni 1-2 ay idare edecek kask lazım BÜTCE : 200TL (MAX.) RENK: KIRMIZI Varmıdır böyle...
  16. ahmetakgun1

Ilk Araç Sigorta, Plaka , Ruhsat ?

Merhaba, 1 saat sonra drift minör almaya gidecegim sigorta ne kadar cıkar ? Validenin ustune olcak yas 42. birde ilk bayiden alinca neler yapiyoruz nereye gidiyoruz ve bu islemler icin fiyat bilgisi verir misiniz..
  17. ahmetakgun1

MOTOR TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM..

Hayırlı geceler, Motor konusunda bir türlü seçim yapamadım. bana yardımcı olur musunuz ? ne almalıyım ? biliyorum çok konu açtım ama parami çöpe atmak istemiyorum biriktirmek icin gercekten cok çalıştım hem eve bak hem borç öde hem motora para biriktir felan ciddi anlamda zorladigindan param...
  18. ahmetakgun1

Mondial | izmir Bayi.

Herkese Hayırlı Akşamlar, Daha önce de bahsettiğim Mondial Mh Minör motorunu pazartesi yani ayın 10 unda alacağım . Motor 4.750TL bütçem 4.950TL 700 TL yi ekipman için ayırdım (başlangıç ) Bu nedenle 4.250TL para kalıyor , 500TL sigorta ruhsat plaka vergi vs desek, ( 300TL Sigorta 88TL...
  19. ahmetakgun1

Egzos & Racing &Ceza ?

Merhaba, resimde ornek olarak gösterdiğim bi performans egsozu Touring, Mondial drift Motoruma Taksam ceza yer miyim? 2. olarak soracagim soru ise Racingden çıkan sesi Touring tek silindirli bi motorda bu sesi yakalaybilirmiyiz yani egsoz olarak ne alirsak o sesi cikartir, umarim...
  20. ahmetakgun1

RKS RK 125 & Mondial MH Minör

RKS RK 125.. MOTOR Silindir Hacmi 124 cc Motor Türü Tek Silindir, 4 Strok, 2 Valf Ateşleme Sistemi C.D.I. Maksimum Güç 9.6 HP 8000 r/min Yakıt Sistemi Karbüratör Soğutma Sistemi Hava Soğutmalı Şanzıman 5 Vites SÜSPANSİYON Ön Süspansiyon Teleskopik...

Yeni mesajlar