Arama sonuçlarınız

1. ahe

Neden Satılmıyor ?

Selamlar şehir içi için duke 250 kullanıyorum bilenleriniz vardır aramızda askere gidiyorum mayısta o yüzden ilana koydum durmasın boşu boşuna diye satılmıyor ya çok garip cidden 3250 gösterim 25 fav var 0 satış :D:queen::queen: motoru satışta olan arkadaşların böyle bir problemi var mı yoksa...
  2. ahe

Fren Hassasiyetini Artırmak

Selamlar şehir içi duke 250 kullanıyorum(daha önce şehir içi 35 bin km mt25 kullandım keşke hiç kendime eziyet etmeseymişim mt-25 ile:queen::queen::queen::queen:) hem az yakıt hemde alt devirlerdeki torkundan dolayı gayet eğlenceli ve güzel bir motosiklet,ancak fren konusunda pek öyle değil...
  3. ahe

2019 En İyi Naked Motosikletini Seçiyoruz

2019 Yılının En İyi Naked motosikletini seçelim bakalım neler çıkıcak
  4. ahe

R25 Orjinal Plakalık

Orjinal plakalık sinyalleri ile birlikte 300tl ye vericem fiyatta bir şeyler yaparım
  5. ahe

Gopro Hero4 Black+

Temiz sıkıntısız bir cihazdır. Yanında ekstra olarak 2 batarya vericem. Detaylı fotoğraf isteyene atabilirim. Pazarlık payım vardır Site üzerinden veya buradan ulaşabilirsiniz...
  6. ahe

Kaz dağları için İmza Kampanyası

Herkesin destek vereceğine inanıyorum arkadaşlar http://chng.it/Cwn4DtwHCd bu tarz bir konuda duyarsız kalmayalım lütfen
  7. ahe

Şu anki aklınız olsa hangi motosiklet ile başlardınız ?

Herkesin böyle bir düşüncesi vardır diye düşünüyorum "şununla başlasaymışım daha iyi olurmuş" vs vs tarzında. Ben keşke çin malıda olsa bi cross ile başlamak isterdim hem hakimiyet açısından hem kontroller soğuk kanlılık vs.. Bakalım neler çıkacak :santa:
  8. ahe

triumph street triple 675

2017 Yılının orta segment en iyi motosikleti seçilmesi rağmen ülkemizde yeterince hatta hiç rağbet görmeyen modeli olan triumph street triple 675 neden kimse almıyor veya neden forumda hiç bir şekilde konusunu göremiyoruz. Üzerinde öhlinsler m50ler 3 silindir 170 kilo 105 bg linear tork eğrisi...
  9. ahe

KTM EXC 450 HAKKINDA

https://www.youtube.com/watch?v=aIts1r_CcEM&t=81s Hakkındaki Videomuz umarım linç yemeyiz :queen:
  10. ahe

Japon Scooter Yapsın

Son zamanlarda bu konuda ciddi düşünmeye başladım japon marka motorlar cidden gidip scooter falan yapsınlar. Avruplı :thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:
  11. ahe

DİD vs AFAM

Merhaba, Zincir dişli set alıcam mt25ime 31k da şuan hala orjinal zincir dişi :santa::santa::santa: aslında hala 1k-2k giderde çok fazla abartmamak lazım. Şimdi DID veya AFAM alıcam aralarında çok fazla fark olmadığını biliyorum bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlarımız varsa faydalanmak...
  12. ahe

Yamaha Mt-25 Select Tuşu Bozuldu

Merhabalar, Şehir içi için kullandığım yaklaşık mt25 yaklaşık 20bin kmdir bugün işten eve dönerken gösterge ave. kalmış onu odo almak istedim bastım ancak bir ses çıkmadı tekrar denedim yine olmadı sonra sağa çekip bi kapat aç türk mantığını çalıştırayım dedim ilk başta oldu düzeldi. Sonra evin...
  13. ahe

2019 HONDA FİYAT LİSTESİ

Hayırlı olsun vatana millete :santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa:
  14. ahe

Backend Dev - Database

Arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar bana bir ulaşabilir mi bir kaç sorum olacak. Öncelik ihtiyaçlarım şöyle e ticaret sitelerinden satış yapıyoruz ancak bunların takibiyatı için bir datebase oluşturucam 6 farklı siteden gelen siparişleri buraya işlicez manuel olarak. Örnek veriyorum "mehmet...
  15. ahe

Virajda Hangi Pege Ağırlık Verilir ?

Biliyorum buralar şimdi karışıcak ama hem yabancı çoğu kaynakta hem css te virajın dışındaki ayaklığa basarak dönün tarzında şeyler ki keza barkın abide aynı şeyi söylüyordu ki bende yıllardır hep öyle dönüyorum. Ama bazı türkçe kaynaklarda ise tam tersi olduğu yönünde bilgiler var sizce durum...
  16. ahe

Kir Çıkartıcı Sprey

Selamlar Motor o kadar pislendi ki 1 aya yakın yağmurda işe git gel trafikte kullandım artık çıkmıyo yani tazziğin dibini vurduk çıksın diye yok 4 tur attık kuruyunca yine eski haline dönüyor gaz yağı falan hak getire hiç bir şeye plastik kısımlarda sıkıntı yok ama motor blogu jantlar arka...
  17. ahe

Plakalık Yaptırdım Özel Nasıl

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
  18. ahe

Mt-10 Hakkında Neler Biliyorsunuz ?

Merhabalar , mt10 almaya niyetlendim ama sanırım ürün lanetlenmiş gibi kimsede yok varmı kullanan eden hakkında yorum yapabilecek. Yabancı forumlarda çok fazla ısındığından şikayetçiler sadece ...:bounce:
  19. ahe

Genel Telegram Grubu

Merhabalar, https://t.me/joinchat/Fw8w11ljAu2aETRic9aElw Şöyle genel bir şey yaptık isteyen dahil olabilir anlık yardımlaşma veya sorular için güzel olabilir
  20. ahe

Mt-25 Far Ampülü

Sanırım bu sorun kronikmiş bilmiyorum motorum 22bin km oldu geçen gün kendi kendine kısalar hop diye gidiverdi. :queen::queen: Tavsiyesi olan varmı şu marka al daha güzel tarzında tecrübe etmiş arkadaşlar varmıdır aramızda

Yeni mesajlar