Arama sonuçlarınız

1. harficer

Tesadüfen yaşıyoruz.

e ne guzel iste adam ilimli davraniyorsa. Mesele uzum yemek mi bagciyi dovmek mi. Biz zaten sorun ciksin elimizde goruntu olsun degil hic sorun cikmasini istemiyoruz. Kamerayi gorunce adam sakinliyorsa bozuk kamera bile goruntu olsun diye takilir
  2. harficer

Motor devrini düşürmek için ne yapabilirim

Cevplariniz icin cok tesekkur ederim
  3. harficer

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

1 insanlarda nakit yok onlar da senin gibi nakite ceviremedigi icin senin motorunu alamiyor elindekini satip 2 insanlar taksite yoneliyor faizi goze aliyor (halbuki cok buyuk gunah ama muslumanlar da bu gunahi kucuk goruyor maalesef)
  4. harficer

8k devirde kesiciye sokabilir miyiz acaba
  5. harficer

yok ki soruyoruz haci abi :)
  6. harficer

Cümleten selamın aleyküm abiler uzun yolda motorun son hızı düşük olduğu için gazı köklüyorum kendime sahip olamıyorum. Bu da tabi ki motoru zorluyor. Gazı köklediğimde devri çok yükseltmeyecek bir çözüm istiyorum. Daha açıklayıcı olmak gerekirse mesela 5. Viteste 10k devir görüyorum. Motor...
  7. harficer

SRK450 RA Alınır mı

Cümleten selamın aleyküm, Çinli meselesiyle alakalı karalayacağım. RKS TNT 202 sahibiyim. 12000 kmde aldım, şu an 20000 olmasına 1k var yaklaşık. Cahillikle aldım bilsem RKS almazdım. Peki yaşadığım problemler sebebiyle mi böyle konuşuyorum ? Elbette hayır. Tamamen algı meselesi yüzünden...
  8. harficer

Devir yukselip dusuyor

Şu şekilde oluyor: 6 bin devirde gidiyorum gaz veriyorum motor birden 8500 devire fırlıyor sanki boştaymış gibi ondan sonra olması gereken devire geri dönüyor ve deli gibi ısınıyor
  9. harficer

Devir yukselip dusuyor

napicam 1756646345 usta 1756656399 Yardimci olabilecek yok mu
  10. harficer

Devir yukselip dusuyor

Cumleten selamin aleykum dostlar Motorun ust kapagi sokultu conta patlatmisti. Conta degisti ust kapak taslandi kapandi. Su an motora gaz verince motor bagiriyor devir yukseltiyor sonra birden dusuyor ve yavas yavas motor hizlaniyor. Neden olabilir
  11. harficer

Hyosung GD 250 N çok acil bilen bilmeyen baksın

şarköyde bir usta var, beni ipten almisligi var, ucuza da yapiyor isini. Isterseniz yardimci olayim
  12. harficer

Yaşlı ve yeni üye

Hoş geldin delikanlı :) kazasiz belasiz insallah abi :)
  13. harficer

Motordan gelen ses ne sesidir?

ben adamı saksıya fesleğen gibi oturturum da diyor olabilir..
  14. harficer

Esnaf kuryelik

Kazasiz belasiz bol bereketli işleriniz olsun
  15. harficer

Dominar 400 Boş vites Sorunu

Servisin cevabina hitaben: Hocam benim km dalgalaniyordu ve durdugum yerde 100 falan gosteriyordu. Yeniden km çarki almam gerekiyodu. Başka tamirciye gittim adam kabloyu takip ederek ezigi buldu ve burayi kendin yaparsin dedi orayi tamamen soydu ortaya cikardi ben de eve dondugumde buldugum bir...
  16. harficer

gecen tamirci sordum niluferde bi ustanin numarasini attilar ister misin hocam
  17. harficer

Hocam motoru hic calistirma garantisi yoksa da guvendigin bir tamirciye gotur servis mervis ugrasma sadece acmak icin dunya paralar istiyorlar
  18. harficer

Yeni kasa 450 sr yardım

Hocam ona verdiğin parayla buradaki kurmaylara danisarak cok daha guzel motorlar alabilirsin bence. Kroniklerle aran iyi degilse daha az sekilli daha az guce sahip ama seni yormayacak huzursuz etmeyecek marka modellere yonlenmeni tavsiye ederim. Motoru iade et, biraz sancili gecer ama tuketici...
  19. harficer

Niyet ettim bloğu parçalamaya

çok teşekkür ederim serdar abi bundan sonra çok daha dikkatli davranıcam inşallah
  20. harficer

Niyet ettim bloğu parçalamaya

Selamin aleykum abiler. Motor conta patlatmis ve ost kapaga zarar vermis. Altta sikinti yok. Ust kapak taslanacak conta degisecek o kadar. Sizlere de haber vereyim dedim yardimci olmaya calisan herkese cok cok tesekkur ediyorum gercekten iyi ki varsiniz

Yeni mesajlar