Arama sonuçlarınız

1. S

zincirde jt mi daha iyidir cz mi

başkan cz zinciri 1 ay önce dinamik zinciri arayıp sorduğumda 520 ebat 108 bakla 2750 tl söylendi dün jt zinciri 2500 tl ye havaleyle indirim yaptılarda alabildim. Dişliyide espada diye bi marka aldım umarım dişliler beni üzmez ön arka seti 600 e aldım hiç bütçem yoktu.
  2. S

Zinciri bugün aldım yarın taktırıcam ama yeni aldığım dişliler çin malı biraz kalitesiz sorun çıkartır mı
  3. S

Hocam durum biraz acil bugün alıcamda zinciri yardıma ihtiyacım var 😀
  4. S

zincir hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama sektörde çok yeniyim. Choho zincir almıştım ama kalitesinden pek emin olamadığım için iade edicem. Şimdi ya karaköy dinamik zincirden cz alıcam ya da jt marka x-ring zincir alıcam linkteki ürünün mağazasına gidip almayı düşünüyorum fikirlerinizi...
  5. S

Motospartan'daki uygun fiyatlı dişli

bu dişlilerde kırılma vs. olmazsa zaten benim için sorun yok uzun yıllar götürsün diyede bakmıyorum. Birde bu choho zincirler için bir fikriniz var mı foumda çok bahsedilmemiş zincirimi her 400 km de bir yağlarım 3 yağlamada 1 de gaz yağı ile temizlerim tek korkum yolda kopma yapıp büyük...
  6. S

Motospartan'daki uygun fiyatlı dişli

Bu dişlinin fiyatı neden bu kadar ucuz MONERO marka yazıyor marka hakkında bilgisi olan var mı piyasada arka dişlilerin fiyatı yüksek ve benim bütçem düşük seviyede fiyat performans olarak choho 520-108 zincir aldım şimdi dişli seti bakıyorum ön 14t arka 40t olmak üzere alıcam bu dişli alınır mı...
  7. S

Bajaj ns200 zincir ve debriyaj değişimi

Hocam dişlinin nereden alındığı önemli mi mesela hepsiburada trendyoldan falan orijinal dişli boyutunu bulup alsam performanstan kaybı olur mu ya da ömürleri çok düşük mü olur ucuza kaçıcaz derken performanstan vermeyelim
  8. S

Bajaj ns200 zincir ve debriyaj değişimi

2023 ns200 için zincir dişli setini değiştirmem lazım şuan üstünde orijinal zinciri var, orijinali bana pahalı kaçıyor malum öğrenciyim bu yüzden beni üzmeyecek kopmayacak bir zincir dişli seti arıyorum çok bi bilgim yok. Dişlilerin orijinal olması önemli mi motorun orijinal dişlilerinin...

Yeni mesajlar