Arama sonuçlarınız

1. EldekiDebryj

Buda benim köpekli hikayem eksik kalmiyim :D

Evet arkadaslar bende anlaticam simdi Bizim sokaga girmeden once bi sokak var orda 2-3 daimi saldiran kopekler vardi ve yavasla, hizlan ,kaç olayini uyguluyorduk. Bigun ben artciydim ,kopekten kaciyorduk, esim hem motor surup hem kopege tekme atmaya ugrasirken karsiya fena halde gazli şekilde...
  2. EldekiDebryj

CBR 600RR-250R ve Duke 200 yorum

Hem tanistirayim hem anlatayim :) bu benim ufaklik ismide "gece" bayi cikisi ilk benzinlik fotosu Bu motosikletten once bende falcon150 vardi ve pek fazla kullanmadim 1000km dahi yapmadim bikac tur atiyordum neyse oyuzden kafamda cbr125 vardi ama artik satista degilmis kendileri buna uzuldum...
  3. EldekiDebryj

Bayan Erkek ekipman tanıtımı. Göz atmak isteyenler buyursun

TANITIMLAR Bell kask esimin eski kaski naked motosiklette kullanim icin daha iyiymiş kendisi fazer kullanirken bunu kullaniyordu ama 600rra gecinceki yorumu goruş acisini daralttigi yonunde cami gayet kalin ve iceriye ses gecirmeyen bir kaskmis kendileri birazda agirmiş ama rahat bi kaskmis...
  4. EldekiDebryj

Dainese dizlikle ilgili sıkıntı

Dainese knee v dizlik alali bikac ay oldu yere merede dusmedim ama sökülmüş bile fotoyu net alamamisim ama sokuk belli bide yere dussek direk parcalanak herhalde berbatmiş bilginize
  5. EldekiDebryj

Bayan racing botu

Goren duyan bilen var midir hem istanbul hem Bursada bikac magazaya sordum surekli duz siyah gunluk bot gibi ama gunluk bile kullanmayacagim botlar cikartip duruyorlar racing botlarin numarasi yokmus denk geldi 37-38numara benimde ayaklar kucucuk 36 lazim tel numarami birakmami getirtceklerini...
  6. EldekiDebryj

Eski ama yeni :))

Iyi sabahlar 21 yasindayim istanbulda oturuyorum cbr250r 2014e taze sahibim bikac ay oldu motosiklet kullanan bayanlara eklenmeye calisiyorum herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar