Arama sonuçlarınız

1. SonyaDor113

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Ben bursanin ilçesinde yaşıyorum. Merkeze git gel 200km yazıyor. Haftada üç kere yapıyorum. Haftada 600km. Ayda 2400km yapıyor. Ekstra gezmeler hariç
  2. SonyaDor113

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Anlık bir lastik degisim yerini aradım. Rosso 3 - 15700tl Michelin pilot 2 - 14800tl Anlas - 11400tl Sökme takma dahil üç taksit şeklinde fiyat verdi . Michelin taktirmayi düşünüyorum
  3. SonyaDor113

Sonuç ney guncelleme geldi mi :d
  4. SonyaDor113

Ankara da gitmemeniz gereken tamirhane

Birlik mahallesinde Garage T diye dükkan var. Sahibi Erencan Abi. İşini biraz yavaş yapıyor ama güzel yapıyor. Gidilmeyecekleri bilmem de burası kötü değil
  5. SonyaDor113

O kadar yorum gelmiş ama tam bir tercih olacak marka söylenmemiş
  6. SonyaDor113

Dominar 400 Boş vites Sorunu

Bos vitese alıyorum. Debriyaj bırakıyorum. Stop ediyor. İtiyorum gidiyor 1755585335 Durum guncellemesi: Baska bir servise götürdüm. Müşür kablosunda ezik var bakmak lazım dedi Daha bakmadık ama
  7. SonyaDor113

Calisiyor
  8. SonyaDor113

Böyle yorum yapacagina para ver de biz de japon motor alabilelim... 1755436000 Müşür ile ilgili bir kaynak bulamadım. Detay tarif etme ihtimalin var mi
  9. SonyaDor113

Merhabalar Bende 2023 model dominar 400 var. 22bin kmde Video yükleyemediğim için sorunu anlatmayı deneyeceğim. Debriyajı sıktığım zaman bir sıkıntım yok ama boş viteste iken debriyajı bırakınca motor stop ediyor ve gösterge panelinde boş vites ışığı sönüyor. Debriyajı geri sıkarsam boş vites...
  10. SonyaDor113

Superlight 125 ve 200 arasinda beriz fark var mi

Falcon eski modelleri 250 cc idi Şimdi çıkardığı 277 cc olmuş. Farkı vites göstergesi var. Daha da detaylı bilmiyorum
  11. SonyaDor113

Superlight 125 ve 200 arasinda beriz fark var mi

1 yıl kadar Superlight 200 kullandım. Superlight 200 karbüratörlü 125liği enjeksiyonlu tek farkı o. Makinanın şekli güzel bir al benisi hissediliyor yolda ama makine gitmiyor. Bomboş yol maks 80 90 hızlarda gidiyorsun ve bir yerden sonra sal beni diye bağırıyor. Yüksek devirlere çıksan...
  12. SonyaDor113

Motorsiklet Hız Sabitleme Cruise Kontrol

Merhabalar Motorsiklet hız sabitleme için bir şeyler bakıyorum. Böyle bir ürün var. Youtubede de baya videosu var da kullanan var mı merak ettim. Temu Link Youtube Link
  13. SonyaDor113

Motorsiklet Alıyorum

Merhabalar Sonunda yeni motorsikletimi alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım. Sadece asfaltta kullanmak gibi bir niyetim var. İlçeden şehir merkezine 70 km mesafe gitmek için kullanmayı planlıyorum. İki model arasındayım. Bütçeme göre; 2023 Dominar 400 10-15 bin km 2018 Cb250 r...
  14. SonyaDor113

Cruiser Tavsiyesi

O hangisi idi anlamadım tam 1736888265 Uğraştırıcı olacak onun farkındayım. Ustası falan bulamayacagim için kendim yapmaya çalışacağım bakımlarını gibi tahmin ediyorum zaten. Keyfini veren zahmetine katlanır gibi bir durum mevcut. O yüzden sormak istemiştim
  15. SonyaDor113

Cruiser Tavsiyesi

450 bin tl sıfır. İkinci elleri pek yok gibi ama güzel seçenekmiş teşekkür ederim
  16. SonyaDor113

Cruiser Tavsiyesi

Merhabalar Bu tür motorlarin seveni az olabiliyor biliyorum ama; Yeni motor olarak Yamaha dragstar (xvs650) ya da Honda shadow (vt750) tarzı motor almak istiyorum. 300 bin TL bandında ilanları var. Bunlar eski model olduğu için neye dikkat etmeliyim diye sormak istiyorum. Ya da bu tarzda...
  17. SonyaDor113

Yağ Soğutma Kiti

Merhabalar Son zamanlarda karşıma böyle parçalar çıkıyor Hava soğutmalı motosikletin yağ pompasına boru bağlayıp dışarı radyatör konuyor Bu şekilde yağ soğuması yapılıyor olarak gösteriliyor. Bu işlem faydalı olur mu Yapan deneyen var mı merak ettim Kitin linki aşağıda verdim...
  18. SonyaDor113

Motor Alamıyoruz Bari Ekipmanı Dizelim

Merhabalar Motorumu değiştirmek için sattıktan sonra yeni motor alana kadar başka borçlar çıktığı için yeni motor işi yakın bir zamana kadar kaldı. Yeni motor alana kadar eksiğim olan Motorsiklet ayakkabısı ve Motorsiklet Pantolonu almayı düşünüyorum ek olarak ise ikinci bir kask da almayı...
  19. SonyaDor113

Çift silindir ile tek silindir farki

Merhaba İki haftada bir 250-300km yol yapacağım bir model arıyorum. Bir abim çift silindir al tek silindirli motorlar yolda kalır demişti. Bu kadar fark eden ne olabilir merak ediyorum Anlayan, bilen var mı??
  20. SonyaDor113

Racing Sisy Bar

Evet konu başlığı saçma olacak ama Chopper model aracım vardı vedalaşıp satışını yaptık. Yeni araç olarak tür değişikliğine gitmek istiyorum. Racing araç bakıyorum. Artçı konusunda chopper modelde sisy bar falan vardı rahat oluyordu. Racing modellerde de artçı için sisy bar tarzı bir çözüm...

Yeni mesajlar