Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa'daki en iyi bajaj servisi olduğu için oraya gidiyorum
1760610083
5 aydır d400 kullaniyorum. Motordan memnunum da servisteki abi öyle diyince sormak istedim sadece
Merhabalar
2023 model dominar 400 aracımı 25bin ağır bakımı için bildiğim hep gittiğim yetkili servise götürdüm.
Servisteki abi Shell marka yakıtın kalitesinin bajaj grubu motorlar için çok üst düzey olduğunu uzun süreli kullanımlarda katalizörü parçalayabilecegini ve performans düşüşü...
Merhabalar değerli grup üyeleri
Malum önümüz kış. Kışın motor surmek zorunda kalanlar olarak soğuktan korunmak için giydiginiz ekipman ve önerileriniz nedir ?
Bende 2023 model aksesuarlı dominar 400 var.
Sürüşümün %95 inde şehirler arasında gidip geliyorum.
25 bin kmyi gördüm bu hafta.
Bendeki modeli satıp model yükseltecek maddi durumum şuan yok.
25 bin km olan aksesuarlı dominarı satıp daha düşük kmde aksesuarsız bir model alma fikri var kafamda.
Bu...
Durum guncellemesi...
Otogara gidince motorların Park ettiği bir alan varmış. 20 30 tane motor vardı arasına koydum. Tekerlekten koruma demirini zincir ile birbirine bağladım.
Geldiğimde motor bıraktığım gibi duruyordu...
1756745079
Sadece şöyle bir şey fark ettim.
Her benzin aldığımda trip...
Merhabalar.
Gittiginiz yerde motoru bırakmak zorunda olduğunuzda nasıl bir güvenlik önlemi alıyorsunuz?
Bir buçuk metre zincirim var ön teker ile koruma demirini birbirine bağlıyorum ben. Ortama göre bazen yeterli olduğunu düşünüyorum bazen yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Araç takip...
Bende ön sis farı, uzun tur cami, konfor sele, sele kılıfı, arka çanta, çanta üzerinde reflektör ve sticker, elcik ısıtma var.
Ek olarak mercekli sis ve arka çakarli stop takacağım daha