Arama sonuçlarınız

1. SonyaDor113

Shell yakıt kullanma

Bursa'daki en iyi bajaj servisi olduğu için oraya gidiyorum 1760610083 5 aydır d400 kullaniyorum. Motordan memnunum da servisteki abi öyle diyince sormak istedim sadece
  2. SonyaDor113

Shell yakıt kullanma

Merhabalar 2023 model dominar 400 aracımı 25bin ağır bakımı için bildiğim hep gittiğim yetkili servise götürdüm. Servisteki abi Shell marka yakıtın kalitesinin bajaj grubu motorlar için çok üst düzey olduğunu uzun süreli kullanımlarda katalizörü parçalayabilecegini ve performans düşüşü...
  3. SonyaDor113

Yeni başlayan birisi için Chopper önerisi

Abi chooperi sürmemiş yaşayarak anlatmis 1760542043 Tek tavsiyem superlight alma aldirma
  4. SonyaDor113

300.000 TL bütçe için motor önerisi

Dominar 400 senin işini görür
  5. SonyaDor113

Malum önümüz kış

Temudan powerbank ile çalışan ısıtıcılı mont siparişi verdim. İşe yarar umarım
  6. SonyaDor113

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Kaska rüzgar vurdukça kask kafamı sıkıyor gibi hissediyorum kulaklarım aciyor mecburi mola verdiğim zamanlar oldu
  7. SonyaDor113

Malum önümüz kış

Merhabalar değerli grup üyeleri Malum önümüz kış. Kışın motor surmek zorunda kalanlar olarak soğuktan korunmak için giydiginiz ekipman ve önerileriniz nedir ?
  8. SonyaDor113

Ikinci elde Tracer 7 mi Tracer 700 mu?

Tracer 7 ile tracer 700 farkı ney
  9. SonyaDor113

6. sınıf HGS rezilliği

HGS kartına gerek var mı ? Plakadan ihlalli gecis yazarlar. Ertesi gün internetten ödersin Uğraşmaya değmez gibi geldi
  10. SonyaDor113

Dominar satıp dominar almak

Bende 2023 model aksesuarlı dominar 400 var. Sürüşümün %95 inde şehirler arasında gidip geliyorum. 25 bin kmyi gördüm bu hafta. Bendeki modeli satıp model yükseltecek maddi durumum şuan yok. 25 bin km olan aksesuarlı dominarı satıp daha düşük kmde aksesuarsız bir model alma fikri var kafamda. Bu...
  11. SonyaDor113

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Dominar 400 demek isterdim ben bu kategoride
  12. SonyaDor113

Motor park

Durum guncellemesi... Otogara gidince motorların Park ettiği bir alan varmış. 20 30 tane motor vardı arasına koydum. Tekerlekten koruma demirini zincir ile birbirine bağladım. Geldiğimde motor bıraktığım gibi duruyordu... 1756745079 Sadece şöyle bir şey fark ettim. Her benzin aldığımda trip...
  13. SonyaDor113

Motor park

Avm otoparkına koysam AVM güvenliği sıkıntı yaratır mı ki
  14. SonyaDor113

Motor park

Model ney 1756450299 Otogara gidip şehir dışına çıkacağım bir geceliğine. Otogarda motor park alanına koyup baglayip gideceğim mecburen
  15. SonyaDor113

Motor park

Merhabalar. Gittiginiz yerde motoru bırakmak zorunda olduğunuzda nasıl bir güvenlik önlemi alıyorsunuz? Bir buçuk metre zincirim var ön teker ile koruma demirini birbirine bağlıyorum ben. Ortama göre bazen yeterli olduğunu düşünüyorum bazen yetersiz olduğunu düşünüyorum. Araç takip...
  16. SonyaDor113

Rahat batan arkadaşım için 35 bin tl ye chopper önerisi çift silindir

50bin TL'ye çift silindir ?? Alabileceğin en mantıklı araç superlight 125 olur. O da eski model anca bulursan bulursun.....
  17. SonyaDor113

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Dominar 400ile 6bin km yaptım sorun olursa yanıtlarım
  18. SonyaDor113

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Adv 390 yerine dominar 400 aldım pişman değilim
  19. SonyaDor113

10 bin tl motosiklet yazlık mont önerisi

Trendyol dan fileli koruma aldım üç bin TL'ye umarım düşmem ve denemek zorunda kalmam
  20. SonyaDor113

Motora aksesuar önerisi

Bende ön sis farı, uzun tur cami, konfor sele, sele kılıfı, arka çanta, çanta üzerinde reflektör ve sticker, elcik ısıtma var. Ek olarak mercekli sis ve arka çakarli stop takacağım daha

Yeni mesajlar