Arama sonuçlarınız

1. ÇagrıBye

trafikte ilk sürüş tavsiye

Bugün ehliyeti aldıktan sonra ilk defa motorsiklet süreceğim ama sorun bu değil, ilk sürüşümün kahramankazan- ankara arası hem otoban hem şehir içi hemde trafiğin yoğun olduğu saatlerde iş çıkışı olacak olması, çünkü motorum dükkanda duruyordu ve eve götürüp o civarda binmek için ilk sürüşümü bu...
  2. ÇagrıBye

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Ankaradan gitmek çok riskli olmayacak mesafede, ilk uzun yol sürüşü için bir rota ve köfteci tavsiyeniz var mıdır. Çok uzağım bu konulara ama havalar düzeldiğinde ilk adımlarımı atmak istiyorum gençken "hımbıllaşmak" istemiyorum
  3. ÇagrıBye

İlk görüşte aşk

cb125in büyüğü mü? tamam oğlundan sonra babasının ilgimi çekmiş olması şimdi durumu biraz anlamlı kıldı, sanırım az para ile çok gezmek ve motora çanta takmadan depolama yapma fantezimi vitesli ve güzel görünümle birşleştiren bir motora sahip olmaktan pişman olmam
  4. ÇagrıBye

İlk görüşte aşk

Belki motoru bilenler için komik ve saçma gelecek ama ben özelliklerini bilmeyen biri olarak.. Dün iş çıkışı metronun yaptığı arıza nedeniyle eve dönemeyip yağmurdan kaçmak için yaptığım mecburi avm turunun sonunda çıkışı -1den yapıp kapalı otoparktan geçerken kenarda gördüğüm orjinal yeşil...
  5. ÇagrıBye

tek parça tulum çok mu bezdirir

hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz doğrultusunda parça parça toplamaya başladım
  6. ÇagrıBye

çocukluktan kalma orjinal saati bile var asgari 500tl iken çok istedim diye o saate 100 tl verdiğini söylerdi babam rahmetli :d
  7. ÇagrıBye

elimde hiç bir ekipman yok 0dan alıyorum
  8. ÇagrıBye

motorum küçük, tulum biraz sosyal açıdan abes kaçıyor farkındayım ama her gün otobandan ankara - kazan arası işe git gel yapacağım için allah korusun otobanda olacak bir kazada da şükredeceğimi düşünüyorum, arkadaşımın pist için alıp kullanmadığı kaliteli bir tulumu çok uygun fiyata...
  9. ÇagrıBye

CB125F Alma Arefesindeyim

ben efeden 12 ay taksite 0 faiz şekilde almıştım ama ellerinde ki son motordu eğer ki stoklar yenileniyorsa bi efeyede sorabilirsin hizmetten memnun kaldım, ayrıca dominardan sonra akülü araba gibi geleceğini unutma, sürerken motorunun çalışması ve egsozu çok sessiz olduğu için sadece çekişin...
  10. ÇagrıBye

Motosiklet içerikleri ve işi hobileştirme

Özgüven biraz yanlış kelime seçimi olmuş, heves ve deneyimsizlikten kaynaklanan tehlikelerin farkında olmamaktan gelen acemi özgüveni dersek daha doğru olur. Dediğim gibi bununda farkında olarak bekliyorum haklı bir uyarıydı teşekkür ederim.
  11. ÇagrıBye

Motosiklet içerikleri ve işi hobileştirme

Selamlarr muhtelemen hayatımın bu çeyreğinde ömrümü vereceğim forum; gençliğim ve forum kültürüm olmamasının verdiği acemilik yüzünden yapacağım hatalar adına özür diliyorum😇 ve konuya giriyorum. Yakın zamanda ilk motosikletimi ve ehliyetimi almış olmama rağmen ekipman eksikliğim yüzünden henüz...
  12. ÇagrıBye

Sürdüğün motosiklete hasta olmak

bu bence seninle değil mt25 ile alakalı bir durum, ilginçtir ki mt25 sahibi olan tanıdıklarım imkanı olmasına rağmen değiştirmiyor ve uzun yıllar kullanıyor memnunlar, şikayetlerini dile getirirkende kız arkadaşının triplerini derdini anlatıyor gibi* sahiplenici bir şekilde yakınıyorlar nefret...
  13. ÇagrıBye

Aileyi Motora İkna Etmek Yada Gizli Almak

Ailem motora izin vermiyordu gizlide alıp o zahmeti çekecek iradem yoktu, bende evden ayırlıp yalnız yaşama zahmetini çekmeye karar verdim, insan istediği şeyin peşinden koşmalı ama umarım yalnız kalmayı başarabilirim, yoksa eve dönüşüm çok utanç verici olur, başarısız olacağımı sanmıyorum aile...
  14. ÇagrıBye

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

az önce başka bir konuda ki mesaja güldükten sonra buraya da "V strom" okumaya geldim.
  15. ÇagrıBye

hiç arkadaşım kalmadı

motorsiklet kesinlikle işe yarayacaktır hele de biraz hayal gücü yüksek ve bağ kurmaya meyilli biriysen, benim iş yerinde Park halinde ekipmanlarımı satın almamı bekleyen motorsikletimin bile bir birey gibi hissettirdiğini ve gidip onunla trafiğe çıkmadan dahi vakit geçirmenin sosyal bir tatmin...
  16. ÇagrıBye

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

Gümüşün artışında ki korkunçluk, satıp almak değilde keşke yakın zamanda aldığım motorumu biraz bekleyip alsaydım pişmanlığını doğurmuyor değil, en azından o arada ki artış sayesinde şuan ödediğim kart taksidini ödemiyor olurdum ama bayide motor kalmaması korkuttugu için biraz aceleye getirdik...

Yeni mesajlar