Arama sonuçlarınız

1. T

Motosikleti nasıl çalıyorlar?

Merhaba. grupta çok fazla calınma olayları görünmeye basladı. Bir kaç video izledim gidon kilidini kolayca kırıyorlar anladım? Ama adam motoru itip üstüne biniyor ve motoru çalıstırıyor nasıl beceriyolar? Bu hırsızlık konusunda bilgilendirme yapacak var mı? Daha yeni motor aldım köyde yasıyorum...
  2. T

Motoru vitese atınca stop ediyor

merhaba, bela basımı cidden bırakmıyor.. Motoru geçen gün kullandım sıkıntısız depoya koydum. Az önce calıstırdım biraz ısınsın gezerim diye orta ayağın üstündeyken debriyajı cekip vitesi 1'e attım stop etti. Anlıcağınız motoru vitese atınca stop ediyor. Debriyaj çalışmıyor mu ne oluyor...
  3. T

Buğu önleyici pinlock önerisi

Merhaba. LS2 Storm model kaskım var ama vizörü kapayınca baya buğu yapıyor. Buğu önlemek için pinlock denilen vizörün içine yapışan şeyler varmış. Universal mi yoksa markaya modele göre değişiyor mu? Ucuz seçeneklerden kaskıma uyan öneriler yapabilir misiniz? Çok teşekkürler.
  4. T

Motoruma fazla yağ koydum

Merhaba. 2020 Bajaj Pulsar ns160 model motorumun yağını ve yağ filtresini değiştirdim. Motorun alt karter tapasını açtım ve komple dökülene kadar bekledim sonra yağ filtresini çıkardım ve orayı da komple akıtıp temizledim ve 1300 ml yağ koydum ki kitapçıkta da yağ filtresi de değişirse 1350...
  5. T

Bajaj ns160 arka frenden gelen ses

Merhaba, ns160 motorumda arka frene bastığımda "tak" diye ses geliyor. Baktığımda arka kaliper elimle salladığım milimetrik bir şekilde oynuyor ve motora ilk binişte arka fren kullandığımda o sesi cıkarıyor ve sonrasında daha ses cıkmıyor. Motoru aldıgım arkadasa sordum o da ustasına sormus...
  6. T

1400-1600 TL arası kask önerisi

Motora yeni başlıyorum ve belirttiğim fiyata en uygun kaskı arıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar