Arama sonuçlarınız

1. wing50i

ilk motor

50cc sukutere kadar iyi gidiyordun. Nasıl bir rampadan bahsediyoruz bilmiyorum ama motorun sana bindiği durumlar olabiliyo o yüzden düşmana bile 50cc tavsiye etmem. 1753254616 Qj duy sesimi her yerde reklam yapıyorum bedava amk en son abime aldırdım. qj vps125 - qj ltm125 bu paralara yok...
  2. wing50i

70 bin tl altı motorsiklet önerisi?(2025)

qj vps125 veya ltm125 her anlamda tam olarak tarif ettiğin özelliklere sahip. hatta öyle nokta atışı ki yeminimi bozup yazdım buraya :)
  3. wing50i

Yunus polislik mantıklı mı?

senden helallik istedim konuyu kapattım gidip lavuğun bel altı yaptığı yorumu beğendin. geldin gene laga luga yapıyorsun. seni şizofren kabul edip daha da münakaşaya girmeyeceğim. polisle askerle derdim yok hele askeri ayrı severim. omurgasız her kim varsa üstüne alınır caz yapmaya devam eder...
  4. wing50i

nasıl üç maymunu oynuyorlar hayretler içerisinde izliyorum valla 1738750867 bir şeyi kıvırmaya çalıştığımız yok ilk entry'de ne dedisyem o "omurgalıysan zaten ya mobbing ya sürgün yersin" , zorlanırsın. var işte öyle düzgün adamlar da var ve hak ettiği muameleyi göremiyor diyoruz. öyle bir algı...
  5. wing50i

anlayana sivrisinek saz anlamayana davul soksan az... siktir et o yüzden. bunlara anladığı dilden konuşulcak bundan sonra.
  6. wing50i

bi dahaki gelişinde karın kızınla beklerim. 1738737535 tepecik sosyal tesislerinde doğan bazı gayri meşru çocukların yarasını deştik belli ki. yetimhaneden alındığı sanılan tipler bunlar işte.
  7. wing50i

anlayabileceğin kadar anlattım
  8. wing50i

bu başlık altında polislerden başka bi meslek grubuyla ilgili konuşmadım benden bahsediyorsan. diğer kişi de yazdığımı düzelttim dedi. güzel yazıyon da okumaya gelince gözlükleri takmıyorsun sanırım amca. beşik gibi sallanıyoz depremden bi de buraya laf yetiştirmeye çalışıyorum biri çıkarsın...
  9. wing50i

haklısın.
  10. wing50i

konuyu yanlış yerlere çeken sensin. söylediğim lafın amacı belli. laf ağır diyebilirsin eyvallah düzeltiriz. lakin ben polisler namussuzdur şerefsizdir demedim. dürüst insanlara göre bir meslek değil dedim. bunun sebebinin de maşayı elinde tutanlar olduğunu cümle alem biliyor. o malum grup...
  11. wing50i

buralara hiç girmedim bile mesleğin zorluğu başlı başına bir olay zaten. siyasi tartışmalardan en basit şeyi konuşamaz olduk. kafanızı şişirdiysek kendi adıma özür dilerim forumdan.
  12. wing50i

şov derken kendi söyleyeceklerimi kastettim. şehitlere şov yaptı diyen yok. sen büyük ihtimalle malum partidensin algı yapmakta çok başarılı buldum. :) 1738672145 kuduranların kökü belli ya toplandı gene maklubeci tayfa...
  13. wing50i

benimle aynı şeyleri yazmışsın :) bu lafları babam değil ben yazıyorum zaten. o bize dertlenirdi ama dışarda konuşmazdı. ben polis olmadığıma göre istediğim eleştiriyi yapmakta özgürüm. aynı şeyi söylüyorum, duruşu olan insanlar elbette var teşkilatta ama hepsi bin pişman. yani bu demek oluyor...
  14. wing50i

sana ayrıca cevap vereyim dostum. şehitlerimizin ruhuna rahmet dilerim. kendi işim özelinde patrona hayır diyemediğim hiçbir konu başka insanların hayatını etkilemiyorum. esnaflıkla polisliği bir tutuyorsan diyecek söz yok. vatanını seven her erkek ölüme koşarak gider şova gerek yok olması...
  15. wing50i

polis çocuğu olarak yorum yaptım açık açık her şeyi yazmıcam buraya anlayan anladı.
  16. wing50i

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

günde 25km yol yapıyorum işe git gel sadece... 1 yılda 20bin'den fazla masraf yaptım bakımlarıyla birlikte. iş değil 50cc motor. yenisini almadan da satmak istemiyorum. para biriktirebilirsem vps alıcam zamlanmadan.
  17. wing50i

sizinki rks olanı hocam... qj ltr'de abs var 1738585720 bisikleti olsa almam bi daha...8000km oldu canımdan bezdirdi.
  18. wing50i

hocam neredeyse hiç bir fark yok. vps'nin son hızı biraz fazla, ltm'nin ise deposu biraz daha büyük. geri kalan tüm aksamlar, özellikler aynı. yalnız şöyle bir durum var bu ikisinden nispeten daha iyi olan avrupada satılan bir model var daha yüksek hp, su soğutmalı vs. o da ltr125 diye geçiyor...
  19. wing50i

neden ? sadece şehir içinde kullanacaksa 125cc de yeter ki
  20. wing50i

Omurgalı adam işi değildir polislik. Dersen ki "salla başı al maaşı, hak hukuk umrumda değil" o zaman takılırsın istediğin gibi, karı kız da düşürürsün mekanlarda beleşe yer içersin de... ama tasmanı tutanlar gariban suçsuz adamları getir dedi mi getirecen, ekmeğini yediğin mekanlar kıyak istedi...

Yeni mesajlar