Arama sonuçlarınız

1. wing50i

Motora hangi yağı koydurayım?

up up up Aytemiz'den 10/40 castrol motosiklet yagi aldim (1lt) guncel fiyat 350tl
  2. wing50i

Esnaf kuryelik

her iki konuda da sana katılıyorum. ama geçen ay için yöneticilerin olumlu değerlendirmesi ile beklenen kazançtan daha fazla fatura kestim. önümüzdeki aylar tersi de olabilir tabi garantisi yok. :) ek olarak eksik / hasarlı ürünlerden belirli bir oranda maliyet yansıtmışlar bu canımı sıktı biraz.
  3. wing50i

Motora hangi yağı koydurayım?

sizi görünce ben de gaza geldim ama sonra dedim ki benzinlikten alırım ne gerek var :D
  4. wing50i

Scooter debriyaj ayari varmidir

izninizle hemen araya kendi sorunumu sıkıştırmak istiyorum benim scooter rölantideyken hareket ediyor, debrijayla alakalı bir durum mu bu da ?
  5. wing50i

Esnaf kuryelik

Bugün 4 saatlik -en az iki saati goy goy- Defansif Sürüş Eğitimi verildi. Sanıyorum diğer firmalarda böyle bir uygulama yok. Saatlik ödeme olmadığı için yevmiyeden yedik ama yine de olumlu buldum böyle bir eğitim verilmesini. (maalesef yetkileri olmadığı için sertifika veremiyorlar.) Ek olarak...
  6. wing50i

Esnaf kuryelik

Herhangi bi saat sınırlaması yokmuş dostum 1755967440 Teşekkürler sizin de
  7. wing50i

8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

Yarım kask olarak sadece görünüşünü beğendiğim için ls2 airflow tavsiye ederim
  8. wing50i

8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

Nolan n90-2 Sanırım polislerin de kullandığı kask bu.
  9. wing50i

Esnaf kuryelik

her gün çalışman gerekmiyor, günlük mesai süreleri farklılık gösteriyor (4 saat çalışıp giden de var) ama haftalık veya azlık bazda asgari süre gibi bir olay var mı bilmiyorum. bugün gidince sorarım bunu da.
  10. wing50i

Esnaf kuryelik

Teşekkür ederim abi bankalardan paçayı kurtarayım yeter. :)
  11. wing50i

Esnaf kuryelik

Güncelleme : 14.08.2025 tarihinde Getir depo'da esnaf kurye olarak işbaşı yaptım. Motosiklet firmadan, benzin vs. her şeyi onlar karşılıyor. Paket başı ücret ile çalışıyorlar. Bir paket için alabileceğiniz ödeme 30 ila 50 tl arasında. ( Performansa ve siparişe göre değişiklik gösteriyor. )...
  12. wing50i

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

silindir hacmi yazıyorsun sandım. tövbe kafayı yedik valla.
  13. wing50i

A2 Ehliyet parkurunda U dönüşü nasıl yapılmalıdır?

Renk körüyüm ama sanırım içerdeki çizgiler mavi :) İçerdeki çizginin başına geldiğin an direksiyonu çevirmeye başla.
  14. wing50i

A2 Ehliyet parkurunda U dönüşü nasıl yapılmalıdır?

1.viteste hiç gaz vermeden, sarı çizgiye geldiğin an dönüş yap. Dar almaya çalışma direksiyonu tamamen kırma, verilen alan dönüş için rahatlıkla yetiyor.
  15. wing50i

Esnaf kuryelik

hocam ben borçlardan dolayı başlıcam zaten. bu saydığım şartlarda trendyolda çalışabilir miyim ? aylık getirisi ne olur ?
  16. wing50i

Esnaf kuryelik

apaçilik yapacak enerjim yok ne demek istedin anlayamadım
  17. wing50i

Esnaf kuryelik

Herkese tekrardan selamlar. Hali hazırda özel bir firmada çalışmaktayım, haftaiçi akşam 7den sonra, hafta sonu komple boşum. Boşta kalan vakitlerimi kuryelik yaparak değerlendirmeye karar verdim. Bugün şahıs şirketimi açtım, kuryelik yapan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
  18. wing50i

Scooter seçimi hk.

selam, 50cc scooterların hepsi aynı bloğu kullanıyor ve ekseriyeti çin menşei olduğu için benzer sorunlar yaşatıyor. size tavsiyem illa 50cc alacaksanız çinli veya yerli üretim dışındaki motorlara bakınız. marka vermem gerekirse sym ve pejonun 2.ellerinden temiz bulursanız sorunsuz binersiniz.
  19. wing50i

Çok kararsızım motor tercihi yardımmmmm

rc390 2024 model sıfır fiyatı 349bin şu an
  20. wing50i

Zabıta Park Cezası Hakkında

başıma geldi. icra takibi çıkıyor ve banka hesabın bloke oluyor. içerdeki parayla da ödeme yapmana izin vermiyor. başka bir hesaptan ödeme yaptıktan bir kaç gün sonra blokeli hesabın blokesi kalkıyor.

Yeni mesajlar