Arama sonuçlarınız

1. D

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

maalesef ehliyetsiz plakasız adama müsama göstermemek lazım yarın bir gün başka birinin başını yakacak keşke polisi çağırıp salmasaydınız insanın başına ne gelirse iyi niyetinden geliyor
  2. D

Nvidia Rtx 3060 den Amd Rx 9700 Xt 16 e Geçiş Yapılır Mı?

windforce 3000 serisinde faciaydı yanıyordu kart bu modelinde sıcaklıklar ne durumda bilmiyorum ytden testlerini izlerseniz daha sağlıklı olur gidipte ismi var diye gigabytein her modeli alınmaz marka olarak değilde model olarak tercih yapman daha sağlıklı olur
  3. D

bi artısı yok benim attığım model daha iyi ama taksitle düşünüyorsan amazondan alınabilir
  4. D

mantıklı bir upgrade olur model olarakta bunu öneririm https://www.sinerji.gen.tr/powercolor-radeon-rx-9070-xt-reaper-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-54658?utm_campaign=akakce&v=1.38.9
  5. D

3000 TL yazlık eldiven önerisi

shima sonicten iyi midir sonicin görünüşü çok hoşuma gitti özellikle gri rengi
  6. D

3000 TL yazlık eldiven önerisi

aklımda shima sonic var bu bütçede mantıklı mı farklı alternatifler var mıdır
  7. D

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

haklısınız ama bu bir memur için geçerli değil özellikle devleti temsil eden bir memur için, bu mantıklı gidersek zamanında arjantinde ki ekonomik krizde polis halkı biçseydi, bu düzenden şikayetçi olanda polis bu düzeni koruyanda polis, üniversiteli türk bayrağı taşıyan gence dayak atıp biber...
  8. D

maalesef o yönetimin suçu bunu bahane ederek hıncını vatandaştan çıkaramaz babacan tavır sergileyemiyorsa zaten profesyonel değildir polislik gibi bir mertebeye uygun birey değildir istifasını vermesi tek çare
  9. D

liyakatsız insana vatani bir görev verirsen halkı emanet edersen böyle olur 60 puan ile polis alımlarına devam edildilçe gerekli eğitim verilmedikçe bu senaryolar çok yaşanır amerikan polisi gibi yetki verilsin diyo yırtınıyorlar ama amerikan polisi karşıda ki adam karısına kızına laf etse bile...
  10. D

Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

cinsiyetçi gibi olmasında ''kadın'' yazsını görünce istemsiz bir sırıttım haberi okumadan kesin kadın sürücüdür diye içimden geçiriyodum
  11. D

Motosiklet montu önerisi

hocam üstünüzdeyken bi foto var mı acaba duruşu vesaire ve kalıbı için
  12. D

Motosiklet montu önerisi

hocam acerbis ramsey wented önerir misiniz nasıldır fikriniz var mı
  13. D

Motosiklet montu önerisi

RST düşünüyorum hocam pilot evo modelini durt tarafında bir inceleme bulamadım 1771459362 eğer sahibindende ki gibiyse çekinebilir satıcı hocam çok suistimal ettiler param güvendeyi çünkü
  14. D

Motosiklet montu önerisi

maalesef yaşadığım şehirde 2. el tarafında uygun ürün bulamıyorum diğer illerdekilerde param güvende ile satmıyorlar
  15. D

Motosiklet montu önerisi

Merhaba 7000 TL bütçem var alabileceğim en mantıklı giriş seviye mont hangisidir aklımda durt ve rst pilot var

Yeni mesajlar