Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

Soğuklarda üzerine rüzgarı tutabilecek yağmurluk giy.. Ucuz olsun naylon olsun fark etmez.. Motorda rüzgar üşütür her zaman söylerim.. Rüzgar hasta eder..
  2. alp_tunay

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Sizinki hafta sonu gang bang etkinliği gibim olmuş... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  3. alp_tunay

CBF 600 SA 2011 Model Yakıt Problemi

Benim CBF1000 şehir içinde tam 5 litre yakıyordu.. Uzun yolda 4 lt... Hiç değişmedi..Hep aynı yaktı..
  4. alp_tunay

Yeni cezalar Hk.

Doğru mu ? Baştan aşağı rezillik... Geçen seneki LGS de 780 tane tam yapan var... Bil bakalım kimlerin çocukları ?... Hemen kapattılar başka konuarla üzerini.. Sonuç?.. Senin benim öocuğumun geleceğini çaldılar.. Tıpkı 2003-2004 te benimkini çaldıkları gibi..
  5. alp_tunay

Eee şimdi hocayla yattı kalktı muhabbetli döner ortalıkta... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  6. alp_tunay

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

Mesela bu Cliolarda bir ekran var göğüs hizasının da üstünde... Ama fabrikasyon... Gel de bunu polislere anlat..
  7. alp_tunay

Çantadan ceza ve trafikten men yiyen motorcu arkadaş

Gaspı geçtik... Tecavüze uğruyoruz... 👍
  8. alp_tunay

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Senin durum ciddi galiba.. Nefes alsın yetere kadar ineceksin nerdeyse :) Çok da yoktur yaşın ;)
  9. alp_tunay

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

Hiiç boşa ağlamayın.. Biz istedik.. Daha beter olalım.. Hakettik..
  10. alp_tunay

Lafı olmaz... Memlekette gotik te bitmez punk çıda.. Parayla diil ya , sırayla.. :ROFLMAO:
  11. alp_tunay

Canına minnet , kururtulduğuna sevinir ikimizde emekli olunca evde birbirimizi yiyoruz... :)
  12. alp_tunay

Acilen baktır o yan ayaklığa..O kadar açıkken stop etmiyorsa arıza vardır , başına iş almayasın...
  13. alp_tunay

Güzel motor , allahı var.. Kız gibi maşallah... Kazasız belasız.. Eğitim notlarında da görmiştüm... Üstteki fotoda yan ayaklık açık mı ?.. Açıksa müşür yok mu ?.. 1773076480 Anneler bizde.. Sen aplalara bak ;)
  14. alp_tunay

Karıştı şimcik... Samsonite miydi neydi.. Çok renkli forumuz maşallah.. Gençler sevmiyor bizi ;) Her fırsatta döşüyorlar.. :ROFLMAO:
  15. alp_tunay

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Kaçmasınlar.. Yakalanınca ağlıyorlar işte.. Dediğin gibi..Kaçarsam bana da aynısını yapsınlar..Gıkım çıkmaz.. Kaçmasaydı polis böyle davranırmıydı ? Onların da sabrı var.. Şartel atınca meslekten ihraçmış, cezaymış kimin umrunda ?.. Hangi polisin o anki ruhani durumunu bilemeyiz...
  16. alp_tunay

Ben herkesi severim... Pisidik hariç... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  17. alp_tunay

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Kaçtıysa vardır sebebi.. Eminim yakalandığında da rahat durmamıştır... Şöyle ağzına ağzına ......... 1773075823 Çukur da tas kafalılara çok gönderme yaptılar.. Anlayan kim;?.. İzmirin delikanlılarının yüzde 60 ı tas kafalı... Hayır neyi örnek aldığını da bilmiyro gerizekalılar..
  18. alp_tunay

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Her kumaşın iğnesi ayrıdır.. İnternette vardı hangi kumaşa hangi iğne? Hangi kalınlığa hangi iğne.. Elinizde makinanız varda değerlendirin.. Çok ta pahalı değil iğneler..
  19. alp_tunay

E bi anlat biz de bilelim fiziği nasılmış ;) :ROFLMAO:
  20. alp_tunay

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

İzmirde eski şifa hastanesinin karşısındaki terzi kısaltıyor.. Kahramanlardaki bütün motorcular ona götürür..

Yeni mesajlar