Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Mayısta motoru çekip ekimde çıkarıyordum... ;) Yok böyle sıcaklık... Anlatılmaz yaşanır... 👍
  2. alp_tunay

Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik

O vücut gelişirmiymiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: Görmeden inanmam.. :ROFLMAO: Çelimsiz rus tarzanından halliceydi... :ROFLMAO: Sitede tek vücut geliştirici vardı o da TİGERMBZ ... Eskişehir de idi galiba.. Zamanın (2006-2009) geyik kadrosundaydı..
  3. alp_tunay

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

1000 lik makine ne olursa olsun şehir içinde işkence... Hele yaz aylarında hiç çekilmiyor.. Alttan gelen yüksek ısı sayesinde doğum kontrolunu masrafsız hallediyorsunuz.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  4. alp_tunay

En Hızlı Tek Silindirli Scooter

SYM nin mambası alayını tokatlardı.. 160 lık olmasına rağmen... Xmax forzadan daha seridir.. Bence kullananda ya da motorda bir şey var...
  5. alp_tunay

Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik

Allah rahmet eylesin... Şahsen de tanıdığım, sırf bizim gurubu görmeye İzmire defalarca gelmiş bir arkadaşımızdı.. Zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile... Lucas en son gemlik körfezinde nakliye işi kovalarken görülmüş... Scania almıştır bizim kamyoncu artık :) Alper de en son bir kaza...
  6. alp_tunay

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Yaza bir çernobil - modova yapalım.. Fıtı fıtı takılırız ;)
  7. alp_tunay

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Bize gotik falan olmaz... Aplası ya da anası uyar... Sen aramanı gotiğin aplası, ya da gotiğin anası diye yap... Belki birşeyler çıkar :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  8. alp_tunay

Dik bir Kasisten geçerken neden sürtme sesi gelir?

O da iyiymiş... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  9. alp_tunay

Çılgın CG yatış tekniğini kim icad etti

Dayım dalgayı sağa mı yatırmış sola mı... Önemli olan o... Denge kaybı açısından didim... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  10. alp_tunay

Yeni Zontes 368G

Gene mi zortes ?... Ne çekti bu forum zortes ten.... :)
  11. alp_tunay

Dik bir Kasisten geçerken neden sürtme sesi gelir?

Bir atasözü var bilirmisiniz ?.. Aşk acısı da neymiş... Sen hiç motorun altını yere sürttün mü ?.. Çok derin anlam taşıyor ;)
  12. alp_tunay

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Espriden de anlamıyorsun mübarek .... ;) 1773838170 Sen az ötede dur fitaminsiz bavul ;)
  13. alp_tunay

Yaşlılığına vereyim madem.. ;) Ben insancıl düşündüm..Profluğu onlar düşünmüş.. Dedim ya kendi tercihleri.. Kimse gönül koymasın kalp kırılmasın derdindeyim.. Evet edip etmemek kendi tercihleri zaten bir şey demedik ;)
  14. alp_tunay

Bunu söyleyebilecek kişinin Motosiklet konusunda nirvanaya ulaşmış olması lazım... Rospa mospa alayını yalayıp yutmuş olması lazım... Belki de öyledir..UTKU yu tanımıyorum.. Ama 3 günlük motorcu(3 yıl da olabilir) yapılmış bir organizasyonu sentezleyemez.. Zaten katılanlar belirli yaşa gelmiş...
  15. alp_tunay

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

Saklayın o 20 K ları... Cezalara verirsiniz.. Yakında eğitim almışmı diye ilgilenmez, EDS den yapıştırırlar 50-100 K ları...
  16. alp_tunay

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

Sabun yapacaksın bunları...
  17. alp_tunay

Yeni alacağım motorda şasi ve plaka uyuşmazlığı

Orda dikkat edilmesi gereken şey OFFroad yazıyor... Eğer trafikte yakalanırsanız sıkıntı yaşarsınız.. Poliçenize bir daha bakın.. Allah vermesin kaza durumunda hasar size yıkılır..
  18. alp_tunay

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

Race tarzı makinada aynanın gidonda ne işi var ?... Ceza maddesi ZEVKSİZLİK ten olmalı...
  19. alp_tunay

Honda CL250

350 de yeter.. Rebel gelsin tek..
  20. alp_tunay

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Sürüşlerimin yüzde 90 ı artçılıdır.. Kızım eşim... Valla adamı tanıyorsam arkasına binmekten korkmam... Senin artçın bile olurum o derece... ;) Ayrıca artçılık çok zevkli.. Etrafta ne var ne yok inceleyebiliyorsun.. Yol seni ilgilendirmediği için kahveni sigaranı rahat içebiliyorsun ...

Yeni mesajlar