Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

İzmir için güzel motosiklet rotaları

Onu geçince köprünün üstünden tokilerin yanından.. Manzara enfes... 1775152562 Gülme la. :ROFLMAO: :ROFLMAO: Yukarıda eskiden koza ya ait şu an kimde olduğu muallak :) altın madeninin yoluna sapın... Kaymak gibi yol, iniş... Madenin girişine kadar tapa gaz inin, kapıdan geri dönün.. :)...
  2. alp_tunay

lastik tamiri için fitil seti

NX250 de ön teker şambrelliydi... Çıktığımız gezide patlamıştı , köpük sıkmıştık.. Würth ün köpüğünü... Çok ilginçtir ki yıllarca kullanmıştım hiç dokunmadan.. Hiç te kaçırmamıştı... Halbuki sıkarken hiç umudum yoktu ama dağ başındasın , mecburen yılana sarılmıştım :)
  3. alp_tunay

İzmir için güzel motosiklet rotaları

Karagöl rota olmaz... Giderken tırmanıyorsun , dönüşte iniyorsun.. İnsanı bezdiriyor.. Bir de yol dediğin gibi çok bozuk... En güzel rota limontepe den girin, yukarıda yol 4 e ayrılıyor , her seferinde ayrı rota oluşturun.. Dönüşü otobandan ya da ahmetbeyli den yaparsınız...
  4. alp_tunay

Verimli topcase şekli

Sakın maxem düşünme bile.... Ya ben sana tavsiye vermiştim , Bence değerlendir sen onu ;)
  5. alp_tunay

Motosiklet Taşıma Aparatı

Bunu arabaya bağlayabilmeniz için arabanın şasesinin olması lazım... Şase de yeni araçlarda çok zayıf kalacağı için bence çok güvensiz olur.. Hiç ummadığınız anda arabanın beli kıvrılabilir.. :)
  6. alp_tunay

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Bir de zikselerdi tam olurdu... :) Hayır anlamadığım şu... Bu beyinsiz bu cezayı nasıl ödeyecek ?.. durumu olsa da ödeyecek mi?.. Bence ödemeyip hayatına illegal devam edecek... Bundan sonra kuralmış ihlalmiş ipinde olmayacak... İçeri alsalarda kısa sürede çıkacak.. Zararı yine dürüst...
  7. alp_tunay

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

Kim kime saldırmış? Motorcu zaten haksız.. Boşu boşuna kornaya basıp gerginlik yaratmış.. Madem erkeklik yaptın niye kaçarsın deyyus... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  8. alp_tunay

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Hiç şaşırmadım..Tepki de vermedim ilk okuyunca.... Yapacakları saçmalık seviyelerinin ucu bucağı yok... Merakım nereye kadar susacağız ?.. Ne zaman tepki koyacağız ?..
  9. alp_tunay

lastik tamiri için fitil seti

Araba lastiğini tamir ettirmek 500 lira... Motoru zaten çoğu yapmıyor.. Yapsada daha fazla istiyor... En iyisi fitil takımı alıp motorda bulundurmak... Yıllardır fitil attırırım hiç sorun yaşamadım..
  10. alp_tunay

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

GS binmiyorum ama ben de devamlı güneş gözlüğü takıyorum... Takmak zorundayım :) Zaten kanunen de bir şeyler takmak zorundasın... Başka bir şey takmayalım diye kafamıza.. ;)
  11. alp_tunay

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

Kurulduğundan beridir gelişmekte olan ülkeler sınıfındayız... Hala gelişiyoruz :) Ne zaman ki Atatürk ilkelerinden uzaklaşıyoruz ilerlediğimizin 3 katını geri gidiyoruz... Adamlar mehter marşını boşa mı yazmış... 🤬 🤬 🤬 🤬
  12. alp_tunay

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Duruyon, doruyon, vuruyon sen de.. Rahat durmuyon... Tam unutuyom, gözümüze sokuyon... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Yatacak yerin yok heeee..... ;)
  13. alp_tunay

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Foto küçültülmüş hali.... Sağ tarafta da 6-7 tane vardı :)
  14. alp_tunay

Scooter motor kendi kendine gidiyor

Hız bagaları aşınmış ya da parçalanmış olabilir... Sıkıştığı için gaz kestiğinde geri düşmüyor... Ya da baga kapağı sabitleme lastikleri yırtılmış olabilir...
  15. alp_tunay

Bunu ben çektim... Hepsi o bahçe kapısının babasının üstündeki dişiyi bekliyor... Kampanya yapmış...
  16. alp_tunay

Mart geçiyor... Elini çabuk tutsun mu diyorsun ?.. ;)
  17. alp_tunay

Motosiklet botu/ayakkabısı önerisi

Gaerne den şaşma..Günlük kullanım içinde uygunlar... Hem kısa hem de uzun modelleri de var..
  18. alp_tunay

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Taam vazgeçtim o zaman..Bayer e oynayalım..Az olsun öz olsun... Zenginlik hayali gene güme gitti... :ROFLMAO:
  19. alp_tunay

Biz her seks yaptığımızda üreseydik ohooooo... Hindistanı 2 ye katlamıştık :ROFLMAO: :ROFLMAO: 1774977840 Doğaya karbon salınmasın atık yağ çıkmasın diye sebepler de eklenebilir ;)
  20. alp_tunay

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Onlarda futbolcu nazillidekiler de.. Sen de amma gömdün haa ... Uğur derin dondurucu sponsorları.. Bakarsın neymarı alırlar :)

Yeni mesajlar