Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

Bence gayet isabetli bir karar olmuş. Yarın öbür gün bu adaylar karlı yollarda sokağa çıkacaklar. Düşecekler, kaza yapacaklar, o zamanda diyeceğiz ki "Sana kim ehliyet verdi? Ehliyeti kasaptan mı aldın?" Ehliyet şartları zorlaştırılmalı. Sınavlar hakkıyla yapılmalı. Özellikle motosiklet gibi...
  2. Lombardo

Dünya turu

Hiamalayan ok, tenere de ok, vespa pek aklıma yatmadı. Himalayan gerçekten bu kadar sağlam mı?
  3. Lombardo

Alemin kralı Yamaha

Benim Honda hem yazın hem kışın hem sıcak ta hem soğukta hem ılık havada her zaman tek marş. Lastik basınçlarının azalmasından şikayetçiydim. kış başlarken. Sibop kapaklarını değiştirdim. O problem de ortadan kalktı. Şu an tek derdim yağmur çamur. Yarın Karaburun yapar mıyız diye düşünüyordum...
  4. Lombardo

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

Çok teşekkür ederim. Müsaadenizle bir şey daha sormak isterim. Fırça tıkanmış gibiydi. Ben de sizden 1 adet temin edip değiştirdim. Fırça bir metale bağlı. Metal plaka da kelepçe ile tekerin bağlı olduğu profile bağlı. Bu kelepçe de üzerinde farklı bir kilit (geçme sistemi gibi) olan vidalı...
  5. Lombardo

Deprem için Motosiklet ekipmanları

İzmir depreminde 2 daire kaybettim. Geçmiş olsun. Deprem hayatımızın gerçeği. Bununla yaşamayı öğrenmek lazım. İş güvenliğinde önemli olan şey kazaya bulaşmamaktır. Kaza oluşturacak durumdan uzak kalmaktır. Koruyucu ekipman son çaredir. Öncelikle binanızı sağlam seçeceksiniz. Binanız sağlam...
  6. Lombardo

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

Benim nc de de sizin otomatik yağlama takılı. 100 saniyede 10 saniye yağlama süresi belirlenmişti. Ben bunu 100 saniyede 15 saniyeye çıkardım. normal şehir içi ve şehir dışı sürüyorum. Arazi veya yağmur çamur ile çok işim olmaz. BU süre fazla mıdır ya da zararı var mıdır?
  7. Lombardo

NC 750 x dct

Bende şu an NC 750x manuel kullanıyorum. 5 bin km ancak yapmışımdır. Umarım bizlerde kazasız belasız sizin kilometrelere ulaşabiliriz.
  8. Lombardo

Paslı Disk

Mutlaka seyredeceğim.
  9. Lombardo

Paslı Disk

Bu Gora filminde havalandırma kanallarından her yere gidiyorlardı. Yemekhaneye gideceğiz havalandırmadan. Odaya gideceğiz, havalandırmadan. revire gideceğiz, havalandırmadan. En son adamlar şey diyordu. "Ne havalandırmaymış be". Bu wd 40 da öyle oldu. Pas sökülecek wd 40, Yağlanacak wd40...
  10. Lombardo

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Süper bir yazı olmuş. Spontini bu revizyon ile bir 40 bin km daha gider. Eline sağlık.
  11. Lombardo

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

Tamam onu anladım. ama yamaha olmadıktan sonra , ve de suzuki 2 kere yazılınca artık anket olarak değeri kalmadı demek istedim. Yenisini yapman lazım.
  12. Lombardo

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

Yamahanın olmadığı ve suzukinin 2 kere olduğu anket anket midir? Sorarım size.
  13. Lombardo

Paslı Disk

Selamlar, Paslanmanın sebebi, demir ile su içinde bulunan oksijenin ile yanması sonucu demir oksit ( fe203) oluşmasıdır. Zımpara yaparak giderilebilir ama ardından koruyucu bir antipas boya yada yağ kullanılarak ( fren sisteminde kullanmak güvenli değildir ve tavsiye edilmez) oksijen temasının...
  14. Lombardo

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Sevgili Ged'cim. Dede Korkut'u yanlış anlamışsın bunca sene. O hikaye o. Gerçekte bir işe yaramıyor. :D https://www.kitapyurdu.com/kitap/dede-korkut-hikayeleri-karton-kapak-kitabi-dedem-korkut/458224.html?srsltid=AfmBOorsBaFqR1VSLX5aynDBY3hGIE94yx2j7nCPs4_FHOHQJVxk_2AJ
  15. Lombardo

Alemin paşası Suzuki Inazuma

Ben orjinalime dönüyorum.
  16. Lombardo

Rusya'da 314 km. Hızla duran araca çarpan motor

Ben bu başlığa mesaj yazmıştım ama bulamadım. İlginç.
  17. Lombardo

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Hayırlı olsun.
  18. Lombardo

Alemin paşası Suzuki Inazuma

Bu görselleri nasıl yapıyorsunuz? Özel bir program falan mı var?
  19. Lombardo

Bu ilan fiyatları ne ayak?

Bu konuda son 1 yılını sahibinden sitesinde geçirmiş biri olarak şunu söyleyeyim. Motosiklet fiyatı belirlerken herkes aksesuarını mağaza fiyatından hesaplıyor. Yan çanta seti 60 bin, taşıma demiri 20 bin, elcik ısıtma 16 bin. Bir bakıyorsun aksesuarlar motosikletten pahalı. Sanki aksesuarlar...

Yeni mesajlar