Arama sonuçlarınız

1. Gorkem.IX

oksitlenmiş yerler nasıl temizlenir?

Bazı civatalar motosiklette bembeyaz olmus oksitlenmiş amartisörde de var birkaç yer acaba bunları nasıl bir yöntemle cıkartabilirim? Teşekkürler yanıtlar için:bounce:
  2. Gorkem.IX

İzmit Körfez yarış pisti hk.

Burada motorumla piste girmek istiyorum, daha önce girenler beni bilgilendirebilir mi? Fiyatı olsun osu olsun busu olsun. Girebiliyor muyuz yani kafamıza göre?
  3. Gorkem.IX

Zeytinli Rock Fest'e motosikletle Kocaeli çevresinden gidecek var mı?

Yayan otostopla gidecektik bi arkadaşla işi çıktı forumdan motosikletle gidecek varsa söylesin tek gitmek sıkıcı olur :mrgreen::queen:
  4. Gorkem.IX

İzmit'te motosiklete cam filmi çeken yer var mı?

Ön camı siyah yapmak istiyorum, nerede cam filmi çekiyorlar acaba bilen var mıdır?
  5. Gorkem.IX

Go Pro kamera önerisi

Bu kameraların bir sürü çeşidi var elimde ps4 var onu satıp go pro alayım diyorum bu ara :mrgreen: Modeller arası farklar nelerdir, kullananlar yorum atarsa sevinirim hangisini önerirsiniz fiyat/performans olarak. Orjinal Go Pro istiyorum bu arada onu da belirteyim:)Kask haricinde motosikletin...
  6. Gorkem.IX

Satılık Yamaha YZF R25 Race Blu

600CC ss'e geçmek için dostumu malesef satmaya karar verdim satışında bir acelem yok motoruma kefilim hala ilk günkü gibi tertemiz fiyatı neden böyle demeyin milyarlarca üstüne daha masraf yaptım ekstraları için onlarda hala tertemizler ve sıkıntısızlar :cat: Orjinal plakalık,egzoz ve manetleri...
  7. Gorkem.IX

Yamaha Valentino Rossi Yazlık Ceket

Boğazlıdır. Artık kullanmadığımdan uygun fiyata vericem. :) 89TL sahibinden ilanı : Yamaha Valentino Rossi Ceket İlan No: 313979135 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-yamaha-valentino-rossi-ceket-313979135/detay
  8. Gorkem.IX

sıcaktan benzin ucuyor sanırım

depodan durmadan benzin azalıyor sıcaklardan gölgeye de koyuyorum bunun bi çözümü var mı acaba? yaşayanlar var mıdır :mrgreen: öğrenci adamız sıkıntı oluyor :queen:
  9. Gorkem.IX

[SATILIK] Five Gloves SF1 Siyah Motorcu Eldiveni

Ürün daha bugün geçti elime ve ellerime büyük geldi sıfır olarak eldivenlerimi satıyorum, eldivenlerin bedeni Large'tır. sahibinden linkini de buraya bırakayım...
  10. Gorkem.IX

Telefona gelen anlamlı güzel mesajlar

Okuyunca takdir edip paylaşmak istedim, mantıklı ve güzel mesajlar :mrgreen::cat:
  11. Gorkem.IX

kask temizleme spreyi kullanan var mı?

Kaskımı geçen yazdan beri yıkamadım kokusu hafiften rahatsız ediyor bu spreyleri gördüm, bunları nasıl kullanıyoruz ve etkililer mi acaba? Pedleri çıkartmadan temizleniyor mu bu spreylerle acaba rahat? Teşekkürler :cat:
  12. Gorkem.IX

SATILIK - Tech 90 Kevlar kot pantalon (siyah)

Normalde 300TL'ye almıştım geçen yaz galiba 160TL'ye bırakacam almak isteyen olursa boyum 175 kendi boyuma göre kestirmiştim paçalarını almak isteyen uzun olursa olmayabilir kot :) Yalova ve Kocaeli çevresine elden verebilirim kotu hem denemiş olursunuz fotoğraflarını ekleyeceğim sadece 1 kere...
  13. Gorkem.IX

R25 ön park farı iptali.

Reklamcıda şöyle çıkartma yapıştırttım farda sıkıntı yok ama hoşuma gitmiyordu böyle nasıl duruyor sizce? Işık gözükmüyor açınca da :mrgreen:
  14. Gorkem.IX

Katalizör iptal etmek

Yamaha R25'in orjinal egzozu çok hoşuma gidiyor ondan değiştirmek istemiyorum ama katalizör iptali aklıma yattı fakat çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye 100 liraya onu kesip düz boru çekiyormuş usta egzozcuda. Yaptıran ya da tavsiye eden var mıdır yoksa vaz mı geçsem diye düşünüyorum.
  15. Gorkem.IX

Kaskı motosikletin üstünde bırakma

Kilitleyen var mı acaba kaskını motosikletine gezmeye gittiğinizde vs. elde taşımak çok rahatsız ediyor okula gidince derse girerken ya da bir yere gezmeye gidince. Kask kilidi önerebilecek varsa on numara beş yıldız olur ya da ne yapılabilinir ucuz yollusundan :mrgreen:
  16. Gorkem.IX

Bulanık Gösteren Vizör

HJC IS17 kullanıyorum lakin bu aralar vizörü silmeme rağmen yolu bulanık gösteriyor kask, çizik falanda değil vizör acaba içindeki buğu önleyiciden mi kaynaklanıyor? Siz nasıl temizliyorsunuz kasklarınızın vizörlerini?
  17. Gorkem.IX

Zincir temizliği ve yağlama hakkında

Bugün gaz yağı ve fırça ile giriştim zincirlere paslandığını görünce zincirlerimin(deniz kenarında motosiklet hep), temizledikten sonra Motul c4 ile yağladım fakat eve dönerken zincirden sesler geldiğini duydum ve zincirler kusursuz dişliye oturmuyor sanki hissediliyor motosikleti kullanırken...
  18. Gorkem.IX

Motoren park halinde devrilmemesi için yapılması gerekenler

Geceleri motorumu hep deniz kenarında park halinde bırakıyorum kaldığım yer deniz kenarı olduğu için 2 aydır başına hiçbir şey gelmedi çok şükür ama geceleri sağlam rüzgarlar esebiliyor, sehpa falan alma durumum yok bulamıyorum çünkü Kıbrıs'ta. Korkuyorum bir gün yatmış şekilde bulcam diye...
  19. Gorkem.IX

Yalova'dan merhabalar benden de

Yeni üyeler buraya yazıyormuş ben de yeşillendireyim burayı bari :) Yalova'da yaşıyorum Kıbrıs'ta okuyorum R25 ve Suzuki Intruder m800'üm var 800 benim değil babamın tabi :D Yalova ve çevresi veya Kıbrıs'ta motorcu arkadaşlarım varsa bu forumdan tanışmak isterim, teşekkür ederim...
  20. Gorkem.IX

900km yol yapıcam tavsiyeler

Daha önce uzun yol yapmadım YZF-R25'imi Mersin ordan da Kıbrıs'a geçiricem Eylül ayında okulumdan dolayı, Yalova'dan çıkıcam yola neler yapmamı tavsiye edersiniz tecrübelilerden yorumlarını bekliyorum :) O güzargah üzerinde meşhur olan şeyleri falan bilenler de yazarlarsa sevinirim tabi ayriyeten :)

Yeni mesajlar