Arama sonuçlarınız

1. tommygun

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Antalya Tayfun Motor'u çok eskiden beri ismen bilirim, bizim Wolf Fb grubunda da epey adı geçerdi. İşçilik kalitesi ve esnaflığı hakkında hiç kötü bir söz hatırlamıyorum. Eminim motoru sıfır haline getirmiştir ama yine de bu kadar hasar kaydı fazla. Çok ucuza alıp ileride de çok ucuza satmayı...
  2. tommygun

Aksesuar konusunda sorum.

Polis Akrapovic'i gördüğü an cezayı iteler.
  3. tommygun

Zincir dişli hakkında

Arkadaşlar geçmişte Duke 250/390 süren bir arkadaş jant temizliği için Asperox kullandıktan sonra jantının boyasının attığını söylemişti. Boyalı yüzeylerde Asperox ya da benzin kullanımını tavsiye etmem. Benzini zincir temizliğinde de tavsiye etmem. Zinciri illa temizlemek istiyorsanız bence...
  4. tommygun

Hangi marka zincir ?

Did tabi ki iyi bir markadır ama ülkemizde sahtesine denk gelmek çok olası. Bu işler bütçe işi, bütçe yetiyorsa Did ya da Rk, bütçe azsa Choho, Cz..
  5. tommygun

Hangi marka zincir ?

Dişlilerle zincirin takım olarak değişmesi sağlıklıdır. Ekonomik bir zincir olarak Choho alabilirsin, yine dişli takımı için de yerli alternatifleri kullanabilirsin.
  6. tommygun

zincir yağı için servis yada kendim?

Basit işleri kendiniz yaparsanız daha iyi olur.
  7. tommygun

R25 almak

650 cc kadar yakıt yakar ama 650 cc kadar gitmez.
  8. tommygun

F250den CBR500e - tavsiyeniz?

CBR 500R alışınca oyuncak gibi motor. Kısa bir süre sonunda alışır ve çok rahat kullanırsınız.
  9. tommygun

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Hayır mı şer mi 11 senedir karar veremiyorum.
  10. tommygun

Teşekkürler, kazadan sonra boşanma sürecimiz hızlanmıştı :)
  11. tommygun

Yamaha Tenere World Raid 2026

Selametle kardeş.
  12. tommygun

O kadar kötümser olma, "bir elin iki parmağını geçmiyor" biraz abartı bir tanım. Bu bağlamda senin de her türlü elektronik destekle arazide şov yapabildiğini düşünmüyorum.
  13. tommygun

İşte senin jenerasyonla bizim jenerasyon arasındaki farklardan biri de bu. Sen 300 km yol için cruise control açarsın, biz ise öyle hımbıllıklarla uğraşmayız. Sana abs, tcs, gaz kolu seviyelerini ayarlamadan da o parkuru istediği şekilde geçebilen adamların da olduğunu ve bunu daha mütevazi...
  14. tommygun

Eskiden hanımla kayınvalideyi arabayla otogara götürürken virajlı tünel içinde ben de yağa denk gelmiş ve sağımdaki duvara yandan girmiştim. Hanımın kafatası çatlamıştı kazada. O gudubet arabadan kurtulmak için mecburen hanıma yeni araba almıştım.
  15. tommygun

Telli iyidir kardeş. Zaten mod olayı apayrı bir saçmalık bence.
  16. tommygun

Tam meşe odunuyla beli kırılmalık, kötürüm bırakmalık çocuksun. Yaw elektronik gaz kolu kötü bir icat değil, güzel ama şart mı? değil. Bozulmuyor da olabilir ama elzem bir teknoloji mi? değil.
  17. tommygun

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Abi sen yine de profilinden telefon numaranla mail adresini kaldır. Büyüğe saygı nedir bilmeyen ruh hastasının teki senden hoşlanmaz etmez, seni sürekli arayıp da huzurunu kaçırmasın.
  18. tommygun

Len kaç kişi Tuareg kullanıyor Türkiye'de? :)
  19. tommygun

Hatırlamıyorum yolda kalanı, ben elektronik gaz kolu için kötü bir icat demiyorum. Telli gaz kolu kopsa yanında yedeğin varsa değiştirirsin, elektronik gaz kolunda bir problem yaşasan kendin müdahale edemez ve turu tamamlamış olursun. Telli eski tip gaz kolu da öyle ha deyince kopan bir şey...
  20. tommygun

Ne kadar çok elektronik özellik, o kadar çok elektronik arızadan kaynaklı yolda kalma potansiyeli.

Yeni mesajlar