Arama sonuçlarınız

1. G

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

Hondanin servisi olmayan yerde sym servisi😂
  2. G

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

No 1778173810 Guney akdeniz misirdan fasa kadar olan bolum degil miydi yaw🙄
  3. G

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

😂orayla burayi kiyaslama bence. Orada herkes kurallara uyuyor (bazi schwartzkopflar haric). Burada kurallar var ama kime tuttururlarsa, partililer, burokratlar, iş yaratiklari, unluler vbler haric. Bi de mrendyol, depiksepeti vb kuryelrre kurallar islemiyor. 95ten beri aktif arac kullanirim, bir...
  4. G

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

HAcapuri gayet guzel. Beylilduzu osbdeki karadeniz pidecisi sanki bi tik daha iyi gibi.
  5. G

Kedi…

Benim oglan gorse birakmaz bunu ama istanbuldayiz🙁 doktor da alerjisi yuzunden kedi almayin diyor.
  6. G

Tesekkurler
  7. G

Sukruyu denedim, bence eh iste🙄 tuzlaya gidem, merakliyi da deneyeyim. Eskiden 3s sofra vardi, sivas kofte yapardi, kapanmis o da
  8. G

Kofteci yok kofteciiii, koca istanbulds duzgun kofteci kalmadi. Hepsi bozdu, bazilari msg basiyor🤦🏻‍♂️
  9. G

Hebunu sogutlucesmede terminalde gordum. Bir deneyeyim dedim ama 50 metre yakinindaki fülfül bence cok daha iyi, tabi fiyatlari da oyle😂 Dun oglen fülfülde gene corba ictim. Guzel yapiyor🤤 Pide isi benim gibi cocuklugu samsunds gecmis ve elinde bir tepsi ic harc ile firina gitmis biri icin cok...
  10. G

Surus sirasinda kopek saldirisi

Neyle dertleri var kendileri de bilmiyorlar bence
  11. G

@cagrisc @jonvolkan tesekkur ederim
  12. G

Surus sirasinda kopek saldirisi

Scooterla da yaparsin ama teknigi farkli: iyice yavasliyorsun, yavaslayinca kopek duruyor, o esnada hafif gaz acip kopegin ustune surer gibi yapiyorsun, kopek kaciyor. Ya da duruyorsun, yan ayaga aliyorsun scooteri, inip bagirarak kopege dogru kosuyorsun, kopek kaciyor. Benim taktiklerim bunlar...
  13. G

Zafer AK çay firkete dönüşü

Bizim buralar da oyle, arabayla 3 saniyeden uzun sallanmadan gidemiyorsun
  14. G

Iyi de ben @espresso dan biraz uzunum🙄
  15. G

Parkta motosiklet keyfi 180 bin lira!

Evet, tipler 5 km oteden farkediliyor, dronsuz da yapistirabilirlerdi😂 bu tipleri yolda gorsek baska yone gideriz, iyi yapmislar. Burada da sahilde parkta yuruyeyim diyorsun, bi bakmissin motosikletli, 2 dk sonra kamyonet, 5 dk sonra araba. Ulan hani parkti burasi. Cocugu ve gotu kollamaktan...
  16. G

Parkta motosiklet keyfi 180 bin lira!

Yanlis hatirlamiyorsam internet trafiginin tamaminin 3te 1i kedi fotolari ve videolarindan olusuyormus😂 adim adim black mirror'a😂
  17. G

Gel bak sat su emekli motorunu, senin oralsrda buldugum kirmizi ve cantali hala ilanda, alalim onu sana, ustune para da vermicen. Hem artcili da surersin, duzde de gazlarsin, ikinci bahar dersin millete de😈
  18. G

Uf derken un UFak mi demek istedin😂 1778132756 Zaten bu dedigin koy yollari icin alindi o gsler, africalar, transalpler. Bu tur adventure, dual spport vb alanlarin %95i asfalttan cikmiyordur. Ben de zaten oyle hardcore offraod istemiyorum. Gercekci olmak lazim, bi yastan sonra yerini bilmek lazim😂
  19. G

Bugunun parasi ile ilkokul, ortaokul, lise ve universite yaklasik 16 milyon tl yapiyor. Fon ile degerlendirsen her sene okula odenecek rakami 20milyondan asagi olmaz ama devlet okullari o kadar leş ki seve seve ozel okula para bayiltiyorlar 1778077494 Bugunun parasi ile ilkokul, ortaokul, lise...

Yeni mesajlar