Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

statör sardırabilecegim bir yer varmı

Yeniden sarmalarda işi bilmeyen bir yere yaptırılınca düzgün çalışmayıp yine bozulduğunu biliyorum bu yüzden direkt sıfır almak daha iyi olur ama daha ucuza halletmek için düzgün sarabildiği kesin olan bir yerde arıyabilirsiniz ama neredeyse aynı fiyatlara denk gelicek . Fiyat ve yer araştırması...
  2. uurrdmrr

450 sr alınır mı

İstanbul veya Ankara gibi büyük şehirlerde yaşanıyorsa parça sıkıntısı pek olmuyor
  3. uurrdmrr

450 sr alınır mı

Fiyatına göre çok güzel bir motosiklet 2. el almanızı öneririm onun dışında yağ soğutucu , oksijen sensörü ve katalizör yüzünden alt sakalın erimesi dışında bir problem görmedim . Alırken Oktay Motor'dan almanızı öneririm çok sayıda SR450 yaptıkları için artık montajına alışmış ve bazı sorunları...
  4. uurrdmrr

İlk Motorum Ne Olmalı

Bütçe nedir?
  5. uurrdmrr

Motoruma acıyorum..

2 Seçeneğin var zaten ya CC yükseltmek ya da dişliyle oynamak dişliyle oynamak yokuş çıkarken zorlar motoru
  6. uurrdmrr

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2DK Düşürmeye uğraştım sonrasında geri 7 8 litre civarına çıkarttım zaten :D
  7. uurrdmrr

Kışlık eldiven fikir alışverişi

MT07'nin elcik korumalarında rüzgarı kesmek için tasarlanmış olanlar yok sadece manetin önünde garip ince bir çizgi çekilmiş şekilde var :D . Ben ceza yiyecek olsam bile ellerimi korumayacak olsa bile kar eldiveni kullanıyorum çünkü parmağımda ki deriler soğuktan yavaş yavaş yanıp kopmaya...
  8. uurrdmrr

Bende öyle düşünüyordum sadece 2025 kasasında jantlar biraz hafifletilmiş olduğundan yakıtı minimal etkiler ama çoğunluk olarak aynıdır diye düşünüyorum . 170 200KM hızlar arasında 4 5TL arasında yakıyor 520KMlik yolda 4 kere depo bitirip 5.ye fulleyince bıkkınlık gelmişti ama şehiriçi veya 100...
  9. uurrdmrr

Knox Orsa4 Eldiven

Knox gibi bir markanın delinmesi cidden garip geldi ben Revit'in Mosca2 modelini kullanıyorum daha az korumalı gibi görünüyor şükür şuana kadar deneme fırsatım olmadı ama 2 yıldır benimle cırtları ve parmak uçlarında ki hafif deformasyonlar dışında bir sıkıntısı yok . Revit Mosca2'ye de...
  10. uurrdmrr

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

3. Attığınızı bu gün deniyeyim kaç beygir aldığımı akşam foruma eklerim.
  11. uurrdmrr

Ortalama tüketim benimde 6.3 civarında ama motoru bir tık agresif kullanınca direkt hayvan gibi 9 10 13litrelere çıkmaya başlıyor 1 2 arkadaşa sorduğumda eski kasalar daha az yakıyor vs. gibi şeyler denmişti bu doğru mu?
  12. uurrdmrr

Knox Orsa4 Eldiven

Bu model yazlık eldiven mi?
  13. uurrdmrr

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

Kırmızı veya siyah olması ekstra beygir katar mı?
  14. uurrdmrr

Motoruma acıyorum..

Herkes neden 125CCleri gömüyor? Alın bir CBR125R yakıt tüketimi az parçası ucuz ve bol mis gibi motor. Yağ bakımını 3 bin KMde bir yapıyorsan 2bin KMde bir yap yağın durumuna göre yağ değiştirme KMni belirle . Ön dişlini bir tık büyüt torktan kaybedersin ama otobanda rahatlar motor .
  15. uurrdmrr

Motosikletiniz MT07 mi?
  16. uurrdmrr

Zincir yağı önerisi

Burada dediğinize çok katılıyorum ve dediğiniz kitlenin içerisinde bende varım motosikletim için Yamaha sanırım10binde bir yağ bakımı öneriyordu ama ben 5binde bir yapıyorum bütçem yetiyorsa 3 4bin KMye kadar düşürüyorum yağ bakımını . Zincir benim için önemli değil ama motosikletin içerisine...
  17. uurrdmrr

Zincir yağı önerisi

C3 ve C4, Putoline ve Würth'ün gres yağını kullandım en memnun kaldığım Würth'ün gres yağıydı evde hala 2 kutu duruyor ve motosiklete binmeden önce arada yağlıyorum . Kusur denebilecek şeyleri sadece hızlı kuruyor , C4 kadar kalıcı olmuyor ve zincirde olup olmadığını anlamak için illa elinizi...
  18. uurrdmrr

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

İran kültür olarak çok güzel bir yer ama şuanki ekonomik vs. gibi sıkıntılarda asla gidilmiycek bir yer.
  19. uurrdmrr

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

Duke390 apaçilerin en sevdiği motosikletlerden biri gerek frenleri gerek amörtisörleri vs. derken say say bitmez aynı fiyatta ki çoğu motosikletten 2 gömlek üst diyebilirim ve böyle motosikletler yıllar geçip sahip değiştikçe içinden geçiliyor birisi bakım yapmaz birisi çakma yağ kullanır vs. bu...
  20. uurrdmrr

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Oturduğunuz yer , satış fiyatı , ilan açıklaması vs. gibi bir sürü faktör var ama Çinli ve bazı Japonlar'da aynı durum var şuan en kolay örnek Hornet750'de sıfır alış fiyatı 550bin TL ama 5 10bin KMde 400 420bin TLye satanları görüyorum 5bin KMde 150bin TLlik bir kayıp yaşanması imkansız ...

Yeni mesajlar