Arama sonuçlarınız

1. ekremfesenturk

yeni yamaha wr125

Abi çin ile japonyadan alınan vergi oranı aynı değil mi
  2. ekremfesenturk

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Çok mantıklı ve çok güzel olur
  3. ekremfesenturk

Uzun bir aradan sonra CBF150

60bin TL biraz fazla gibi geldi
  4. ekremfesenturk

yeni yamaha wr125

290 maaşallah kol gibi
  5. ekremfesenturk

Nc 750x Motorlu Goldwing Neden Yapılmıyor?

Bence mantıklı ve güzel olmaz.
  6. ekremfesenturk

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Elimde satılık köprü var.
  7. ekremfesenturk

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Madem paranı alamıyorsun evine misafir olarak al ve s*k. Üstüne para ver hatta. Alan memnun veren memnun olsun.
  8. ekremfesenturk

Motosikletle Korna Çalamamak ve Kavga Durumu

Zafer Akçay videolarında görüyorum. Çok fazla motorcu kornaya basacağım yol versin-görsün diye frenlemeyi geç yapıp kaza yapıyor.
  9. ekremfesenturk

Lifan KPT400 Gelmiş

Bu adamı hiç sevmiyorum. İnceleme videolarını hiç izlemeyin bile. Sponsorlu zaten reklam dolu. Garip garip motorları övdüğü tonla video var. Tabi para cebe girince gerisi önemli değil.
  10. ekremfesenturk

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

Yere düşünce ezeydin keşke devlet ve halk bir bk çuvalından kurtulurdu
  11. ekremfesenturk

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Gözün kapalı CRF alırsın
  12. ekremfesenturk

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Bence tasarım olarak gayet güzel. İnşallah tutar parça sorunları yaşanmaz bakalım. Honda'nın yaptığı fuhuşsal fiyatlandirmaya karşı çok iyi
  13. ekremfesenturk

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Vay amatör herif Rise Of Kingdoms oynuyor sanki. Millete dandik motor diyerek ponpon zirveye eriyor galiba
  14. ekremfesenturk

Valla bir de listede harbiden Triumph yok sildin mi la yoksa burada hava atmak için vay amatör
  15. ekremfesenturk

Evet listeden de rahatça görebileceğimiz üzere satışta GS, Africa'ya döşemiş. Amatörler sizi göz var nizam var toplama çıkarma var. 1773724613 Şöyle bir liste Türkiye'de yapılsa Adventure sınıfında ne olur acaba. Mondial Xtreme 200i'yi ilk üçte görürüz. Alım gücü rezilliği işte
  16. ekremfesenturk

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

Bunları alacaksın toplama kampında biriktireceksin.
  17. ekremfesenturk

RKS R250

Parça bulma ve problemsizlik açısından şu zamana kadar gördüğüm kadarı ile bajaj daha iyi rks mağduru çok. İki motoru da kullanmadım yorum yapamayacağım bu konuda.
  18. ekremfesenturk

En Sorunsuz KTM modeli

Anladığım kadarıyla Türkiye'de genel olarak yüksek cc motor ve egzotik markalar dert gibi. Usta eksikliği, parça fiyatları ve bulma problemi çok yaşanıyor sanki.
  19. ekremfesenturk

Scoterlerde fren kullanımı.

Problem olabilir diye biliyorum. Zafer Akçay videolarında anlatıyordu o el manette olursa o fren gerekli gereksiz çekilir diye. Çünkü bazen kazadan kaçmak için fren yerine gaz kullanmak gerekiyor. Bence size öyle geliyor çok fazla tepkinizin değişeceğini sanmıyorum.
  20. ekremfesenturk

motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir?

Birbirlerini ske ske hızlanıyorlar maaşallah genç kardeşlerime. Aynı anda iki dertlerini çözüyorlar

Yeni mesajlar