Arama sonuçlarınız

1. Gökhan_Aygün

Mondial 150 SENTOR Video İnceleme(M)

Arkadaşlar, Bu motosikleti merak eden arkadaşlarım için hazırladığım videom aşağıda yer almaktadır. Videomu bilgisayarınız üzerinden izlemeniz daha sağlıklı olacaktır.Seyir zevkini artırmak adına çeşitli espri ve kurgu teknikleri uygulamaya çalıştım. 12:43 dk olan videonun içerikleri...
  2. Gökhan_Aygün

İlk Kazam Köpeğin Üzerime Atlaması ile Gerçekleşmiştir. ( Bilginize ihtiyacım var )

Arkadaşlar Merhaba, Bu sabah evden çıkıp E-5 e bağlanacaktım ki aniden bir köpek üzerime atladı ve köpekle beraber yere düştük ( 20-30 km hız ).Kask,eldiven,koruyucu kıyafetim olduğu için dizimin soyulması dışında bir şey olmadı ( dizliğim yoktu ).Köpek üzerime atladıktan sonra nasıl oldu ise...
  3. Gökhan_Aygün

Beyaz Lead FAR muayeneden geçer mi ?

Arkadaşlar, Motoruma zevk olsun diye aşağıdaki gibi beyaz sinyal taktım ama muayenede problem yaşar mıyım ? Beyaz farın sorun yaşatmadığını ancak sinyalin sorun yaşattığını söyleyenlere denk geldim.Doğrusunu bilen var mıdır ? Saygılar,sevgiler. Konuyu açarken led yerine lead yazmışım ancak...
  4. Gökhan_Aygün

Kırmızı Işıkta Gasp !! ( Başınıza Gelse Ne Yapardınız ? )

Arkadaşlar, Geçenlerde olur mu acaba ? sorusunu sorup sonra kendi kendimi şizofren ilan ettiğim olay gerçekleşmiş. Umarım ki böyle manyak olaylar bizi bulmaz. http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/kirmizi-isikta-gasp_115302?hid=29438561
  5. Gökhan_Aygün

Far modifiyesi,teli ya da her neyse ??

Arkadaşlar, Motorumun farını büyültüp aşağıdaki gibi bir aparat takmak istiyorum ama bunun bir ismi var mı?Ya da bulabileceğim bir nokta var mı?
  6. Gökhan_Aygün

Kaskın kokması hakkında (kötü koku)

Arkadaşlar, Ls 2,Ap ve Free-M marka kasklar kullandım hepsinin de içi çok kötü kokuyordu.Kaskı çıkarttığım zaman saçlarım plastik gibi kokuyor. Bütün kasklar.böyle midir?Kaskları 1 hafta balkonda havalandırdım hala aynı.
  7. Gökhan_Aygün

48 HP 489 plakalı şüpheli sarı scooter hakkında.

Arkadaşlar, Büyükçekmece Atatürk Mahallesinde yaklaşık 2-3 ay gibi bir süredir aşağıdaki motosiklet kıpırdamadan durmaktadır ve herhangi bir halat v.b koruması bulunmamaktadır. Bilginize.
  8. Gökhan_Aygün

Doğru bilinen yanlış kelimeler.

Sosyal ortamlarda egoist insanlar tarafından küçük görülmemek için aşağıdaki linki incelemek faydalı olabilir arkadaşlar. http://blog.milliyet.com.tr/dogru-ve-yanlis-kelimeler--sozcukler--/Blog/?BlogNo=352240
  9. Gökhan_Aygün

Durduğunuz zaman ayağınızı yere koymanızı gerektirmeyen motor ??? İçeri gelin.

Arkadaşlar,güzel bir tasarım olmuş.Muhtemelen sonradan eklenmiş.Sizinle de paylaşmak istedim. https://www.facebook.com/video.php?v=918600408165221&fref=nf
  10. Gökhan_Aygün

Motosiklet ile dans eden adam.

Arkadaşlar, Benim ilgimi çeken bir videoydu.Belki sizin de hoşunuza gider. http://www.youtube.com/watch?v=LLlfEnAuG_s
  11. Gökhan_Aygün

"Yuki Dünya" model plakasız motosiklet hakkında.

Arkadaşlar, Yuki'nin Dünya isimli scooter modeli 1,5 ay gibi bir süredir Esenyurt,Crown Residence otoparkında kıpırdamadan durmaktadır. Bilginize.
  12. Gökhan_Aygün

Motosikleti trafikten düşürmek,vergi sorumluluğunu yok edebilmek hakkında.

Arkadaşlar Merhaba, Sorum şu;Diyelim ki motosiklet çalındı (herkesin malını yaradan korusun),pert oldu ya da bir şekilde kullanılmayacak.Bu durumda zorunlu trafik sigortası ve motorlu taşıt vergisi ödememek için/muaf olmak için ne gibi yollar izlememiz gerekir?
  13. Gökhan_Aygün

Motosikletinizi nasıl güvende tutuyorsunuz?Nasıl koruyorsunuz?Önerileriniz.

Arkadaşlar Merhaba, Merak ettiğim konu,siz motorunuzun güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?Ben aşağıdaki gibi 2 kilit kullanıyorum (biri sabit bir nesneye bağlı,diğeri ise tekerlek ile amortisöre)tabii birde direksiyon kilidi.Ekstra önerileriniz var mıdır?
  14. Gökhan_Aygün

Motoru haftada bir ya da 10 günde bir kullanmak hakkında !!

Arkadaşlar, Büyükçekmece'de yaşayan biriyim ve malum havalar soğudu.Bu sebeple sabahları motor yerine aracımı kullanıyorum ancak şöyle bir sorum olacak.Motoru haftada bir ya da 10 günde bir çalıştırıp kullansam akü bitmesi v.b sorunlarla karşılaşır mıyım ? Bir de,motorum bahçede durmaktadır ve...
  15. Gökhan_Aygün

Boş viteste motosiklet kullanmak ?

Arkadaşlar Merhaba, Forumda yeniyim bu sebeple konuyu yanlış yere açmış isem kusuruma bakmayın.Benim şöyle bir sorum var,motosikletimi kullanırken gazı kesince ani bir yavaşlama oluyor,bu sebeple sürekli gazda elimi tutmam gerekiyor ancak hareket halinde iken debriyaja basmak sureti ile aracımı...

Yeni mesajlar