Arama sonuçlarınız

1. O

2012 Model RTR Apache 150 Alınır mı ?

Arkadaşlar birkaç tane ilan var 4500 TL civarı arasında. Model yılına bakmak mantıklı mı ? 2012 olmasına rağmen siyah rengi çok hoşuma gitti açıkçası. Sizin de yorumunuzu almak istedim. 2016 modelin parçaları da uyar mı eğer 2012 model alırsam?
  2. O

Motoru yaptırılmış motor

Arıadaşlar 4.250 TL’ye anlaştık, motorunda söylediği sorunlar olduğu için değiştiğini söyledi. Ben bu motoru öbür yaz Satıcam 1 yıl idare etsin diye alıyorum. Sizce bu söyledikleri şeyi yaptırılmış bu motor alınır mı ? https://i.hizliresim.com/kMGzYv.png
  3. O

Derbi stx 150 yedek parça durumu

Arkadaşlar çok temiz 4.000 tl ye stx 150 buldum. Biliyorum marka cart curt çöp deniliyor. Stx 150 nin yedek parça durumu nedir araştırdım da pek bir şey göremedim belki vardır ben bulamamışdır size sormak istedim
  4. O

Derbi stx 150 nasıldır?

Letgoda ilanda gördüm görüntüsü de amca motoru gibi değil gayet hoş duruyor fakat derbi markası kötü diye biliyorum. Sizi düşünceleriniz nedir ? 2.014 model 13.000 km de, 4.250 TL bu arada
  5. O

Kanuni Phantom 180 Nasıldır ?

Yorumlarınızı bekliyorum krallar.
  6. O

2016 Model Hero Karizma R Alınır mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bu arada ilk motorum olacak. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hero-racing-hero-karizma-r-fiyat-dustu-4.900-tl-706914089/detay
  7. O

6500 TL ikinci el Apache RTR 150 Alınır mı ?

Kendi bölgemdeki ilanlara bakıyorum rtr nin ikinci elleri hep 6-6500 TL arası. Alınır mı sizce ?
  8. O

Motoru Kilitlenmiş Motor Alınır mı ?

1000-1500 tl gibi masrafı varmış. Yorumları alalım üstatlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-son-fiyat-pazarliksiz-703541861/detay
  9. O

150 NK ayaklık kaynak yapılır mı ?

Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım ilandaki motor alınır mı diye fakat arkadaş bana yarın satışını yapılacağını söylemişti. Neyse motorunu satamamış (6.500TL). Sebebi ise alıcının ayaklığın kırık olmasından dolayı vazgeçmesi. Şimdi bilirsiniz 150nk'da ayaklık değişecekse braketin değişmesi...
  10. O

Derbi Markası Nasıldır ?

Resmini attığım ilandaki motor derbinin STX 150 modeli. Fiyatına göre uygun geldi. Sizce bu fiyata alınır mı ? Derbi markası nasıldır, yedek parçası bulunur mu ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ---------- günceldir.
  11. O

İlandaki Motor Alınır mı 2 ?

Arkadaşlar önceki konumdaki ilanın bugün satışı yapıldı ne yazık ki. Şimdiki atacağım ilana bakıp bir yorumda bulunabilir misiniz ? Motoru zaten öbür yaz satıp güzel bir honda, yamaha motorlarına geçicem, yani beni bir yıl idare etsin yeterli...
  12. O

İlandaki Motor Alınır mı ?

ÖTV indirimi bitince 150NK'nın fiyatı 10bin TL'den 15 bine fırladı. İkinci el 6k küsür fiyata buldum bir tane. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi 1 kere yan yatmadan dolayı grenaj ve egzozda çizikler var. Grenajı 150-200 TL'ye değiştirebilirim sıkıntı değil. Egzoz da değiştirilir mi ? Veya...
  13. O

Fiorino Bagajına Motor Sığar mı ?

Nasipse yakın zamanda motor alacağım. Okullar açıldığında Salihli'den Denizli'ye motorumu götürmek istiyorum. Daha motor deneyimim olmadığı için uzun yoldan çok korkuyorum. Linkteki araca sahip abim. Bu arabanın arka koltuklarını da iptal edip motoru sığdırabilir miyiz ? Kafamdaki modeller -...
  14. O

İkinci el Bajaj 125 Almak

Arkadaşlar son bir iki gündür farkettiyseniz küba, mondial gibi markaların modellerinin konularını açıyorum, haklı olarak da çin malı diye uzak durmamı söylüyorsunuz. Japon, hintli sıfır motorların fiyatı belli. Ben de (ilk motorum olacak inşallah) bajaj 125 ikinci el ilanlarına baktım. Çok...
  15. O

Mondial Markası İyi Midir ?

Türkiye'de en çok kullanılan markalardan biri. Bu 2 ay içinde Rabbim nasip ederse ilk motorumu alacağım. Şuan çok yüksek bir şey değil de Türkiye'de alıcı çok olan modeller arıyorum. Çünkü o zamanları görmek nasip olursa öbür yaz alacağım motoru satıp üstüne para koyup honda, yamaha gibi...
  16. O

Küba Cr1 Nasıldır ?

Nasipse bu yaz ilk motorumu alacağım. Aklımda RKS RN 180 vardı üç haftadır fakat ikinci el piyasası fazla olmadığı için ileride satamam diye düşündüm. Küba CR1'i gördüm dün gece, Küba markasına cg ci apaçilerden dolayı nefretim olmasına rağmen niyeyse bu modeli biraz hoşuma gitti. Özellikle...
  17. O

Motoran Firması Kapandı mı ?

sitesi artık yok. Bayadır da bu şekilde kapalı duruyor. Ne oldu bu firmaya battı mı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:54 ---------- güncel....
  18. O

Motoran Spada Xfire 200 Alınır mı ?

Abilerim, kardeşlerim bu motorun ikinci el piyasası çok uygun geldi bana (5-6 Bin TL Arası). Sizce nasıldır alınır mı ? Motoran firması güzel motorlar üretiyor mu ? Parça konusunda sıkıntı çıkar mı ? bir ara da motoranın crazy 125 motoruna takıntılı kalmıştım ama size bir sorayım dedim...
  19. O

Motor Sürmekten Korkmak

Öncelikle hemen söyleyim hiç motor kullanmadım. Abilerim, yaşıt kardeşlerim ve küçük kardeşlerim. Bende yaklaşık 1.5 yıldır motor sevdası var. Her gün sürekli motor videoları izliyordum. Baştan söyleyim hız tutkunu değilim. Arkadaşımın arkasına bindiğimde 100 basınca arkadaşıma bağırıyorum neden...
  20. O

2 Haftalık Yaz Tatilim

Yeni mesajlar