Arama sonuçlarınız

1. H

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Keşke en fazla düşürüp bıraksaydı haklıydı derdim fakat öldürmeye teşebbüs etmiş kendinede yazık etmiş fakat hayatı mahvoldu bir anlık sinirle.
  2. H

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

Umarım yakalanır ve yemeniz gereken tüm cezaları yersiniz. Darısı tüm ehliyetsiz kullananların başına.
  3. H

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

Bence çindir japondur dinlemeyin, ilk motorunuz olacaksa abs olsun. Ilk motorum wildcat 125 ti abs olmadığı için sağlam kaza atlatmıştım. Absye 40 yılda 1 işiniz düşer. Düştüğü zamanda eğer yoksa canınız yanar.
  4. H

Kuryelik için Freccia mı Trex 188 mi ?

Hocam merhaba. Uzun süre sorunsuz freccia kullandım. Daha sonrasinda kurye bir arkadaşa sattım 700km yaptiktan sonra ses geliyor diye servise götürmüş krank yemiş.ben 6000 sorunsuz kullandım sonraki 700kmde arkadas nasıl kullandı bilmiyorum ama ne olursa olsun bu kmlerdeki makineler böyle...
  5. H

RKN ADV 530 İnceleme / Uzun yol Türkiye Gezisi

Bu motosiklet hakkında en fazla kötü yorum gördüğüm motor olabilir. Bir dönem incelemistim sahibindende bile yok pahasına dert sahibi olmak isteyen alsın gibi ilanlar vardı çok ucuza koyulan bezmiş kullanıcılardan. Çinli motosiklete karşi değilim sonuçta bütçe meselesi fakat çinlinin içinde de...
  6. H

İlk kazam ve psikolojik kötü hislerim

Merhaba. Ilk kazamda bende aynı şoku yaşamıştım iyiki kazaya karıştığım kişi çok anlayışlı biriydi ve ambulans gelene kadarki ve tutanak tutulana kadarki sürecte bana çok yardımcı olmuştu. Benzer bir kaza sadece biraz daha şanssızdım motor abssizdi. Önümdeki birden bire dönünce vurmamak için ani...
  7. H

İkinci el motor satışı sonrası yaşanan sorun.

Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce motorumu sattım. Kesinlikle bir usta bakmadan satış yapma yanlısı değilim ve bunu alıcıya belirttim. Istediğin yere goturelim benim vaktim var baktirmadan alma dedim. Hatta kuryelik yapacagıni soyleyince bunu alma dio filan al dedim. Motorda ses oldugunu...
  8. H

Xmax ve Forza gibi popüler motosikletlerde vade farksız taksit kampanyası olur mu?

Merhaba. Arkadaşlar fikir almak istedim. Motorumu sattım. Bu hafta vade farksız 12 taksitle downtown 250 alacağım fakat sizce sene sonuna doğru forza veya xmax gibi popüler motorlarda da vade farksız taksit kampanyası olur mu? Son zamanlarda bazı bayiler bu kampanyaları yaptılar, hala...
  9. H

Neden en çok bajaj marka motorlar çalınıyor?

Merhaba. Güncel scooter kullanıyorum. Vitesli motorda denemek için uygun yollu bir motor bakıyorum sarmazsa az zararla satabileceğim. Bajaj ve cfmoto modellerine bakıyordum. Fakat facebook ve instagramda çalıntı motosiklet sayfalarına baktığımda ilanların çoğu bajajlar. Bu motorların çalınması...
  10. H

DJI Osmo action 4 yardım gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba. Ufak ufak cekimler yapmak için dji osmo action 4 adventure paketini aldım ama hiç bilgim yok anlık gelişti ve aldım. Çevremde de konuyla ilgili kişiler yok. Sd kart olarak ne uyumlu ne değil bilmiyorum. Sd kart onerisi yapabilecek veya link bırakabilececek arkadaşlar varsa...
  11. H

Uzun yol için scooter tavsiyesi

Merhaba abilerim kardeşlerim. Henüz 3 senedir motosiklet süren biri olarak scooter kullanıyorum. Açıkçası pratikliginden dolayı bunu değiştirmeyide düşünmüyorum. Güncel kullandığım scooter freccia 150 ve ufaktan artık şehirler arası yol yapmak için cc yukseltmek istiyorum. Aynı zamanda kafam...

Yeni mesajlar