Arama sonuçlarınız

1. H

250cc maxi scooter önerisi

Kymco downtown 250i öneririm ben. Kendimde kullanıyorum oldukça memnunum. Hemen her bayide deneme motorlarıda var deneyebilirsiniz zaten fikir oluşturur
  2. H

50k 2. El Motor Önerisi

Dostum merhaba. Diğer arkadaşlardan diger motorlar hakkında bilgi alırsın fakat wildcati listenden çıkarmanı öneririm. Ben 1 sene wildcat kullandım gerçekten kara düzen sağlam motordu. Fakat arkası tek amörtisordü. Senin cüssende olmayan kişilerde bile çokça kırıldıgını gordüm arka amörtisörün...
  3. H

Abs'nin abcsi

Arkadaşın açtığı abs konusu rahatsız etmis milleti. Multinet bozdurmaya calısıyordu rahatsız olanlar baska konularda. Forum türkiyenin küçük ölçekli yansıması resmen.
  4. H

A101 Apec ps5 125 cc motosiklet alınır mı?

Bireysel arada markete carsıya gitmek icin kullanılabilir belki ama kuryelik yapılamayacağını düsünüyorum.
  5. H

Maxi scooter önerisi

Xmax - forza - downtown - sym joymax arasında kalmıştım bende. Bunlardan birini seçebilirsiniz. Downtown almıştım ben çokta memnunum. 200e cok az kullanılmış temiz downtown bulabilirsiniz sanırım. Test motorları var bir deneyebilirsiniz.
  6. H

MT25 mi, CB250R mi?

Cb250r 2024 7000 km bu sabah analiz moto eksperde ekspertizini yaptirdık bizde birazdan satın alıcaz. 2. Elde cb250r daha temiz bulunabiliyor bence kullanıcı kitlesi baya farklı mt ile. Bu sabahki olaylardan sonrada elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim herşeye yine bir zam dalgası gelmesi...
  7. H

Sizce takasa gireyim mi?

Bu zrx çininde çinlisi baya sorunlu diye biliyorum. Volta rm5 gibi birsey
  8. H

Motoruma Fiyat Biçermisiniz

Satmaya değeceğini duşunmuyorum dostum bende. Sıfırı 42000 tl iken 30000 e bile satılacağını sanmıyorum.
  9. H

Musatti m125r alınır mı

Illa ikisi arasındaysan rks servisi yine kötünün iyisidir.
  10. H

Motosikletini Göster !

Yeni yıkanmışken bende paylaşayım 😊
  11. H

BMW G 310 R fikrinizi paylaşabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Vazgeçirebildim bu motordan honda cb250r bakıyoruz. Istanbul içi düşük km satan varsa iletişime geçebilir hatta.
  12. H

BMW G 310 R fikrinizi paylaşabilir misiniz?

Merhaba. Arkadaşım için 200 - 250 Tl arası başlangıç için uygun motosiklet bakıyoruz. BMW G 310 R adlı motoru almayı düşünüyor. Bugün yarın alacagız fakat bu motorun ikinci eli nasıldır. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz. En ufak bir fikir bile oldukça faydalı olacaktır. Teşekkürler.
  13. H

Mati125 - Rks Des 125 70-75.000 Bandında öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Rks vrs 125 çanta işli ve koruma demirli olarka satılıyordu hocam son zamanlar herkes videolarını yapmıstı bir bakabilirsin istersen
  14. H

50 - 60 bin tlye 2. El japon bulamaz mıyız?

Hocam o butceye alacağın japonun japonluğumu kalmıştır allah askına. Çinler arasindada ust segment birsey alinmaz ama ben çin tercih ederdim
  15. H

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Ben abssiz motora karşıyım. Absli motor ilede fren yapmayı oğrenebilirsin. Teker kitleyip düşmek yerine abs devreye sokup bak şimdi hata yaptım çok elzem durum olmamasına rağmen absyi çalıştırdım seklinde öz eleştiri yaparak alıştırabilirsiniz kendinizi. Motosiklette en ufak kazanın sonucu bile...
  16. H

3000₺ BÜTÇE İÇİN KASK ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Hocam ben ilk motorumda bir süre ls2nin şu klasik rapid olanını kullanmıştım. Carbon iyi bir kaskla arasında gerçekten fark hissediliyor fakat korumazda diyemeyiz. Sonuçta can bu keske imkan olsa hepimiz en iyisini alsak. Benim yinede önerim bütçenizin yeteceği en iyi kaskı almak ama...
  17. H

Motosiklet Karşılaştırma ( XMAX 300 - QJ Fortress 350 - SR4 Maxi )

Güncel kendi kullandığım kymco downtown 250i modelinide önerebilirim. Aşırı konforlu ben cok memnunum. Deneme sansınızda mevcut hemen her bayide test motorları var kymconun
  18. H

40 Binde NS160 Alınır mı?

Imkanınız varsa ekspere sokmadan almayın. Hatta satıcıya belirtin dediklerinin dışında birsey çıkarsa eksperi o odesin. Cıkmassa siz odersiniz
  19. H

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Memlekette hemen her arkadaşımda 50cc bi alet var. Arada onlardan alıp turluyorum kisa surede olsa bindiklerim arasindan fikir vermeye calisayım mondial beestreet ve kuba blueberry en kötüleriydi bence. Azure 50 birde oda kötuydü. Arora Cappucino 50 bir tık daha iyiydi bunlara göre.
  20. H

İNTERKOM ÖNERİSİ

Merhaba hocam. F/p olarak kn6100 kullanıyorum bende gayet kullanışlı yuksek hızlarda. Kask olarak scorpion exo 1400 evo air carbon kullaniyorum. Keramet kasktanmi intercomdanmı o kadar anlamiyorum ben ama.

Yeni mesajlar