Arama sonuçlarınız

1. Serdaryus

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

O mesafe ve güzergaha 125cc bela olur… Bütçeyi biraz arttırıp en az 250cc bir şey bakmanızı öneririm. CL250 güzel alet parasına göre , bir göz atın isterseniz. Scooter daha mantıklı olur ama 180bine temiz 250lik biraz zor olabilir.
  2. Serdaryus

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

Bizim milletin en kolay yaptığı şey uyum sağlamak. Akaryakıta zam gelir istasyona koşarız. Avrupalılar gibi isyan kültürümüz yok. Sarı yelekliler pandemide Fransa’da hükümet düşürüyordu akaryakıt zamları vs yüzünden… Huzur isyanda
  3. Serdaryus

İstanbul'da A ehliyet için kurs tavsiyesi

Ümraniye de Boğaziçi sürücü kursundan aldım a ehliyeti. Mt 07 veriyor kullanmayı biliyorsan :) bilmiyorsan mondial ya da cbf 150 ile antrenmana devam :) tabi bu 3 sene önceydi. Şimdi ne durumda bilmiyorum
  4. Serdaryus

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Türkiye’de %80 mantık. Ben ticaret yapıyorum mesela para lazım olunca %30 düşüp satabilmeliyim. Yedek parça ve servis yüzünden uzun süreler motoru yatırıp keyfinden mahrum olmamalıyım. İşletme maliyetleri arabamın maliyetinden yukarıda olmamalı. Şimdi hobi işi bu aslan besleyen yemini düşünmez...
  5. Serdaryus

Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

Favori bir şeyi değiştirmiyor. En son motoru satarken 36 favori vardı 500 görüntülemede. Emsalleri 350 binde dolaşırken benim zaman azaldı diye 320ye çektim. İkinci gün satış verdim. Fiyat düşmezsen favori aramıyor. Şu an benim de favorimde 30 motor var sadece piyasayı takip etmek için...
  6. Serdaryus

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

O arkadaşın parayı harcamak için bahaneye ihtiyacı varmış :)
  7. Serdaryus

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

BMW katılıyormuş bu sene fuara… umarım diğerleri de katılır da biraz model inceleriz
  8. Serdaryus

Kim Demiş Triumph Kötü Motor Diye...

Kim demiş?
  9. Serdaryus

Motosiklet montu önerisi

Sebep ?
  10. Serdaryus

Motosiklet montu önerisi

Temiz ikinci el alpinstars , dainese , revit vb markalara bakmanızı öneririm
  11. Serdaryus

Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Barcelona - ispanya ya da Türkiye ama İstanbul değil Muğla :)
  12. Serdaryus

Yurtdışı Ekipman Alışverişi - Ülke / Şehir / Mağaza Deneyimleriniz & Önerileriniz

Almanya louis yazılmış zaten ancak gerçekten ekonomik bir mağaza. Ben cardo edge duo , schubert c5 , alpinstars yazlık eldiven aldım hepsine 1170 Euro ödedim. Havalimanında %10 iade ettiler. Aynı ürünleri burada alsaydım tekli interkoma 33bin kaska 35bin eldivene de 5bin falan verirdim. Bu arada...
  13. Serdaryus

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaş 37 lokasyon İstanbul. Diş hekimlerine Dental cihaz ve sarf malzeme satışı yapıyorum…
  14. Serdaryus

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Ben bizim nesil pürü pak aydın demedim ki , okuduğunu yorumlayama problemi gözlemlediğim kadarı ile sizde de var. Mevcut hükümet satırını yeniden okumanızı becerebilirseniz de doğru bir şekilde yorumlamanızı rica edeceğim…
  15. Serdaryus

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Aslında konu temelde eğitim ve ahlak eksikliği sebebi ile açıklanabilir. Pandemide marketten yağa zam gelecek diye ne kadar parası varsa hepsini alıp bir sonraki kişiyi düşünmeyen zat , trafikte maganda , kuryelikte kuralsız , sohbette küfürbaz ve hayasız , ticarette karaborsacı. Evet...
  16. Serdaryus

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

Galiba 1.65di boyu ancak bacak boyu problemdi en çok. Titreşim beni 110km boyunca rahatsız etmedi. Gerçi Giresun’un köy yollarında kullandım ağırlıklı olarak. Belki o yüzden de çok net anlamamış olabilirim. Ama elim ayağım uyuştu da diyemem. Gayet güzel makine. 140li hızlarda stabil öyle kafa...
  17. Serdaryus

Tavsiyeleriniz bekliyorum 🚨

Himalayan parasına göre çok iyi motor. Geçen sene enişteme aldık. Boyu kısa olduğu için başka adv makine uyduramadık , alçak sele ile himalayan güzel oldu. Test sürüşünü yaptım gayet akıcı motor. Vites geçişleri muazzam , hiç kemikli bir geçiş yok yağ gibi akıyor. Freni yüksek süratte denemedim...
  18. Serdaryus

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Şu an motosikletim yok ama kısmetse şubat sonu mart başı almış olurum. Ben de katılmak isterim. Emeğinize sağlık..
  19. Serdaryus

hiç arkadaşım kalmadı

Hareket berekettir… Oturduğun yerde ne şans seni bulur ne de arkadaş. O yüzden hareket etmek her zaman iyi sonuçlar getirir. Motosiklet de hareketini hızlandıracağı için kesinlikle öneririm. Hiç bişey olmasa bile aldığın motorun whatsapp grubunda iki, muhabbet edersin bir geziye katılırsın...
  20. Serdaryus

A2 ehliyet için en uygun motor

O’nu bilemem. Hiç arayışta olmadım… O zaman arkadaşın şansına ya da azmine kalır :)

Yeni mesajlar