Arama sonuçlarınız

1. Belentepe

Shoei’den geleceğin kaskı: GT-Air 3 Smart tanıtıldı!

tertemiz gömmüşler ürünü :D smhxt adlı kullanıcı baya deneyimleyip ara ara güncelleyerek yazmış 3 yıl boyunca Eğer hamur işi değilse, Fransız malı hiçbir şey alma. 😂
  2. Belentepe

Motorsiklet ayna nereden alınır İstanbul? duke 390

valla artçı tutacağı istiyordum elinde varmış 6k fiyat verince ürküttü tam olarak bahsettiğini hissettim akşam ayazında :D
  3. Belentepe

Geçen hafta bi konuştuk ama hastalandığım için gidememiştim dün akşam çat kapı gittim, sağolsun ilgilendi hemen halletti. açılamayan vidayı bi şekilde oradan çıkarttı ve elinde olan kazalı motorların birinden parçasını halletti :) Motorun yağı da azalmış onu görüp yağ ekledi. Ücret bile almadı...
  4. Belentepe

18 yaşında kredi kartı verirlermi

1 ay sonra 40 yaşıma basıcam daha önce hiç kendi adıma kredi kartı kullanmadım. Üniversite zamanı peder ek kart çıkartmıştı mezun olup çalışmaya başlayınca kapattırdım. Bu zamana kadar hep maaş kartım, bankamatik kullandım param varsa harcarım yoksa zaten gtümün deliğini biliyorum mantığı ile...
  5. Belentepe

Honda ve Yamaha'nın yüksek fiyat politikası

Sukuli pahalı motorlardan kurtaracak bizi dghjhdaj
  6. Belentepe

bi bakacaz artık kim ne yapabilecek :D Bazen kaskı çıkarttığım zaman sağ aynaya koyuyorum motora binmeden inerken hazırlanma bekleme zaman geçirme için. O yapmış olabilir mi diye düşünüyorum şu an ama 1.6kg kaskın bu kadar kolay hasar verebilecek olması da akıl işi değil
  7. Belentepe

Ktm sitesinden arattığımda bir çok "mirror right" ürünü çıkıyor 3 farklı motorsiklet markası için emin olamadım. O yüzden gidip konuşmak lazım. Yarın ofis çıkışı maslaktaki servise bir bakıcam eğer orada çözemezlerse hemen Polat Performance ile iletişime geçeyim. Çok teşekkürler
  8. Belentepe

Yarın ofise gidince maslak oto sanayide şansımı denicem. Gidince dediğiniz aleti söyliyim onlara yapabilirlerse çok iyi olur. Hafta sonu tamircideki usta japon yapıştırıcısı sürdü şimdilik bu senin işini görür diye ama karaköyden daha tophaneye varmadan ayna tekrar gevşedi. En son çare olarak...
  9. Belentepe

Selamlar, Motorumun sağ aynası yalama oldu sabit durmuyor. Giderken gaz açınca kendisini salıyor ve hemen aşağı doğru aynanın olduğu kafa eğiliyor. Aynanın olduğu yerde bir tane vida/somun var, onun yuvası yalama olmuş (motorun ilk sahibi ne halt yediyse artık) hafta sonu tamirciye gittim...
  10. Belentepe

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Çok güzel gezi olmuş ama o pide yedikten 15-20dk sonra tuvalet aratacak gibi duruyor adughaj altında suyu mu yağı mı ne varsa artık. Söğüş hiç denemedim ama merak ediyorum beyinsiz olarak. Beşiktaş'ta meşhur söğüşçü vardı sanırım, bir gün maç öncesi bira ile deneyebilirim.
  11. Belentepe

İzin günü değerlendirmesi ve yağmurda sürmenin zevki üzerine

Tabi ki gelirim. 30 Ağustos'ta yaptığınıza şehir dışında olduğum için katılamamıştım :(
  12. Belentepe

Kesinlikle aynı fikirdeyim bizim dönemden birileri var mıdır diye düşünüyordum hep :) Kısmet üst dönemeymiş. Duyduğum saygımın yanına sevgi de ekledim şu an sana karşı adhguuahga
  13. Belentepe

Aynen 221.Dönem 2004 mezunuyum. Sen?
  14. Belentepe

Tommy ile aynı okulda okumuş olma ihtimalimiz :D Beden dersinde top okuldan dışarı atılırsa "abla işiniz bitince topumuzu verin" diye bağırırdık :D Karaköy benim lise zamanımda çok güzeldi gerçekten çok bir şey yokken ajdghjahga şu an çok şey var ama hiç bir şey yok. Saçma sapan mekanlar fiyatlar.
  15. Belentepe

ktm duke 390 2023 model hakkında kullanıcılarına sorularım

2024 duke 390 kullanıyorum. 2023 modelinde kaydırmalı debriyaj var sadece. tcs, sürüş modları, viraj abs, qs bulunmuyor. Psyduck'ın da dediği gibi o saydıklarının 2000TL tutmasının imkanı yok. Ağustos ayında bakıma 6000TL ödedim ben
  16. Belentepe

Müzik keyfi için interkom önerisi

Aklında olan modellere göre fiyat olarak yukarda ama kendim kullanıyorum cardo freecom 4x JBL kulaklıkları var. İnanılmaz memnunum otoban süratlerinde 150+ bir kaç sefer denedim kulağımda tıkaç olmasına rağmen iyi kalitede ses geliyordu.
  17. Belentepe

Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşacaksın 🙏
  18. Belentepe

Uğur AK

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve onu sevenlere güç ve sabır diliyorum.
  19. Belentepe

Ehliyet Yazılı Sınavına Giriş Belgesi

benimde böyle uzun sürmüştü. 16 Kasım 2024'te kursa kaydoldum. 10 aralıkta sınav tarihleri belli olacak dediler sonrasında sürücü kursunun anlaşmalı olduğu sağlık kuruluşu patates olmuş 😂 onu haber verdiler. (hatırlarsınız geçen sene bi ara sürücü belgesi için sağlık belgesi veren firmalara...
  20. Belentepe

Plakam düştü

aynen onları iletmeyi unutmuşum. hgs, zorunlu trafik sigortası ve kasko için plaka zeyil işlemi yapılması gerekiyor @themertkocer iyi hatırlattı. hgs için edevlet üzerinden yapılıyor sonra hgs sistemine yansıyor. sigortalar için firmalar ile görüşünce hemen yapıyorlar

Yeni mesajlar